Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

işte sorun yapmak ıstememem... dukan maddı manevı yorucu bır dıyet... ben daha blındık kolay bır dıyet arıyorum.. ayrıca dukanda meyva yok..benım meyve yemem lazım... vıtamın eksıklıgım var... degerlerımı bozdu dukan

Açıkçası diğer yediklerimi düşününce dukan daha ucuz gibi geliyor .
Birebir dukana uymak zorunda değilsin aslında. Yani dukani baz alıp diyetini kendine göre ayarlayabilirsin.
Mesela öğle meyve yiyip akşam yemek yemek yerine sabah güzelce kahvaltını yaparsın dukana uygun . Öğlen protein ağırlıklı beslenip akşam 1 porsiyon meyve yersin meyvesiz yapamıyorsan eğer.
Verilecek kilomuz çok olduğu için diyeti sıkılmadan yapmak gerekiyor.
Bir de dukan yapan arkadaşlardan vitamin desteği alanlar var sorun sadece buysa.
Bu arada hoşgeldin:))

Cok gecmıs olsun allah sıfa versın canım

Sağolasın canımm çok teşekkür ederim.

Gunaydiiiiinin

Sabah 3 yumurtadan omlet , salatalık domates ,yulaf kepekli krep vee kahve
Afiyet olsun canım :KK15::KK15:

insallah canım ya destegınız sayesinde vermem lazım... :KK43:
Merak etmeee inşallah hep birlikte vereceğizz birbirimiz destekleye destekleyee
Evet gırtlaga cok duskunu

Aslında gıder iş bizde bitıyor ama bız yemege verıyoz kendımızı kendımı 9 aylık hamıle gıbı hıssedıyom :110::110:
Vallaa tatlım bana diyolarr aaa hayret kg vermişin nasıl verdin.Aynenn şöyle diyorum boğazımı tuttum sporumu yaptım şükür gittii gırtlagı kestimii gidiyor diyorum :D :D Yanii kısacası herşey elimizdee yapabilir.z

Bonus Bonus canımmm ahandaa böylee yapıcezzz dimiii :D :D :D :D

Sağolasın canımm çok teşekkür ederim.

Afiyet olsun canım :KK15::KK15:

Merak etmeee inşallah hep birlikte vereceğizz birbirimiz destekleye destekleyee

Vallaa tatlım bana diyolarr aaa hayret kg vermişin nasıl verdin.Aynenn şöyle diyorum boğazımı tuttum sporumu yaptım şükür gittii gırtlagı kestimii gidiyor diyorum :KK70: :KK70: Yanii kısacası herşey elimizdee yapabilir.z

Bonus Bonus canımmm ahandaa böylee yapıcezzz dimiii :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Aynen cnm cıddı kıloyla ılgılı sorunlarım varr

Aynen cnm cıddı kıloyla ılgılı sorunlarım varr
İyiii deee kuzumm karabatak gibisin:sinirli::sinirli::sinirli: birr hehh tamamm yapacam diyon sonra kayboluyorsun.:sopa::sopa::sopa::KK15:Vee verdiğin kilolar 2 kat fazlasıyla geri geliyor.İstersen yaparsın inanmakk başarmanın yarısıdır.Bakk benn açık açıkk söylüyorumm eğerr burdakii dostlarımm olmasaa grammm veremezdimm.Hepsinee ayrıı ayrıı teşekkür ediyorumm. :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

İyiii deee kuzumm karabatak gibisin:sinirli::sinirli::sinirli: birr hehh tamamm yapacam diyon sonra kayboluyorsun.:sopa::sopa::sopa::KK15:Vee verdiğin kilolar 2 kat fazlasıyla geri geliyor.İstersen yaparsın inanmakk başarmanın yarısıdır.Bakk benn açık açıkk söylüyorumm eğerr burdakii dostlarımm olmasaa grammm veremezdimm.Hepsinee ayrıı ayrıı teşekkür ediyorumm. :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
Oyle canım modum dustumu salıyom kendımı ayyy kabusum oldu bu kılo accık dıkkat essem ayda 1 kılocuk barı versem razıyım :kızgın:o_O:kusmuk::KK1::KK70::cry::KK42:

Oooooıyıymıs yapım bakalım su atomu :eğlence::KK70:
Vallaa bendee kalmadıı kemerden 2 tık geriledimm :D :D :D Onunda etkisi var galibaa birde arada şu kürü yapıyorum 2 yk yoğurt 1 tatlı kaşığ zencefil 1 tk zerdeçal 1 tk tarçınn ama biraz tuhaff tadıı o da bayagıı etkii ediyorr.Direkt ertesi gün eksiyi görüdm yaptıgımdaa :D :D :D

Vallaa bendee kalmadıı kemerden 2 tık geriledimm :KK70: :KK70: :KK70: Onunda etkisi var galibaa birde arada şu kürü yapıyorum 2 yk yoğurt 1 tatlı kaşığ zencefil 1 tk zerdeçal 1 tk tarçınn ama biraz tuhaff tadıı o da bayagıı etkii ediyorr.Direkt ertesi gün eksiyi görüdm yaptıgımdaa :KK70: :KK70: :KK70:
Hadıya onuda denıyım yaa

Tasmaz mi o maden suyu?
Yogurt süzme olsa da olur mu ki
Tatlım ben annemin litrelik ölçü kapı var ondan yapıyorum küçük olursa tasar çırpıcıyla çırpıp içiyorumm .
Sayfayı esesler sardı :))

fridacim pazar gideceğiz buyuk bir ihtimal yüzmeye. Sen gidemiyormusun. ?
Iyi yolculuklar simdiden canım..

Aynenn şimdii bir es ess marşıı :D :D :D Canımmm benideee götürr denizeeeeee kızz bir deniz fotosuu at barii yaaaa :( :(

omzunu ve kolunu kırdı canımm şimdi sarılı bekliyorr sagolasınnn canımmm

canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin

İkizlere cis ogretcem diye uğraşıyorum kafayı yeme derecesine geldim o yüzden katılamıyorum kusura bakmayın görmemişim tekrar geçmiş olsun

Back
X