- 18 Ağustos 2016
- 4.145
- 6.822
- 158
Bende bir 30 kg yakın vermem gerekli gell yarışalım![]()
![]()
Kız bu 26 anlamı nedirr
![]()
.
eses lıyım kız ben :) 26 her daım tamam kapısalım hadı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bir 30 kg yakın vermem gerekli gell yarışalım![]()
![]()
Kız bu 26 anlamı nedirr
![]()
işte sorun yapmak ıstememem... dukan maddı manevı yorucu bır dıyet... ben daha blındık kolay bır dıyet arıyorum.. ayrıca dukanda meyva yok..benım meyve yemem lazım... vıtamın eksıklıgım var... degerlerımı bozdu dukan
Cok gecmıs olsun allah sıfa versın canım
Afiyet olsun canımGunaydiiiiinin
Sabah 3 yumurtadan omlet , salatalık domates ,yulaf kepekli krep vee kahve
Merak etmeee inşallah hep birlikte vereceğizz birbirimiz destekleye destekleyeeinsallah canım ya destegınız sayesinde vermem lazım...![]()
Vallaa tatlım bana diyolarr aaa hayret kg vermişin nasıl verdin.Aynenn şöyle diyorum boğazımı tuttum sporumu yaptım şükür gittii gırtlagı kestimii gidiyor diyorumEvet gırtlaga cok duskunu
Aslında gıder iş bizde bitıyor ama bız yemege verıyoz kendımızı kendımı 9 aylık hamıle gıbı hıssedıyom![]()
Hahahahaa vayyy topraaaammmm hoşgemişinnn gözümmm kapışakk vallaa.
eses lıyım kız ben :) 26 her daım tamam kapısalım hadı :)
Aynen cnm cıddı kıloyla ılgılı sorunlarım varrSağolasın canımm çok teşekkür ederim.
Afiyet olsun canım
Merak etmeee inşallah hep birlikte vereceğizz birbirimiz destekleye destekleyee
Vallaa tatlım bana diyolarr aaa hayret kg vermişin nasıl verdin.Aynenn şöyle diyorum boğazımı tuttum sporumu yaptım şükür gittii gırtlagı kestimii gidiyor diyorum![]()
Yanii kısacası herşey elimizdee yapabilir.z
Bonus canımmm ahandaa böylee yapıcezzz dimiii
![]()
![]()
![]()
![]()
Yokkk tatlım hepsini bir kapta karıştırım içiyorsun yani bildiğim atom yapıyorsunHadı yaaa bende yapım cnm onu maden suyunu yogurttan sonramı tuketıyon
İyiii deee kuzumm karabatak gibisinAynen cnm cıddı kıloyla ılgılı sorunlarım varr
Kolayyy gelsinn tatlımmmBiz bi temizlik yapalım ufak çaplı
İyi haftasonlari hepinizee.
Akşamda düğün varmış zaten moralim bozuldu![]()
Oooooıyıymıs yapım bakalım su atomuYokkk tatlım hepsini bir kapta karıştırım içiyorsun yani bildiğim atom yapıyorsun![]()
![]()
Aynen bızde aksam dugundeydık her haftasonu var bazen ıkı taneKolayyy gelsinn tatlımmmAyyyy düğünlerdennn bögkk geldiii
![]()
Oyle canım modum dustumu salıyom kendımı ayyy kabusum oldu bu kılo accık dıkkat essem ayda 1 kılocuk barı versem razıyımİyiii deee kuzumm karabatak gibisinbirr hehh tamamm yapacam diyon sonra kayboluyorsun.
Vee verdiğin kilolar 2 kat fazlasıyla geri geliyor.İstersen yaparsın inanmakk başarmanın yarısıdır.Bakk benn açık açıkk söylüyorumm eğerr burdakii dostlarımm olmasaa grammm veremezdimm.Hepsinee ayrıı ayrıı teşekkür ediyorumm.
![]()
Vallaa bendee kalmadıı kemerden 2 tık geriledimmOooooıyıymıs yapım bakalım su atomu![]()
Hadıya onuda denıyım yaaVallaa bendee kalmadıı kemerden 2 tık geriledimm![]()
![]()
Onunda etkisi var galibaa birde arada şu kürü yapıyorum 2 yk yoğurt 1 tatlı kaşığ zencefil 1 tk zerdeçal 1 tk tarçınn ama biraz tuhaff tadıı o da bayagıı etkii ediyorr.Direkt ertesi gün eksiyi görüdm yaptıgımdaa
![]()
![]()
![]()
Yokkk tatlım hepsini bir kapta karıştırım içiyorsun yani bildiğim atom yapıyorsun![]()
![]()
Tatlım ben annemin litrelik ölçü kapı var ondan yapıyorum küçük olursa tasar çırpıcıyla çırpıp içiyorumm .Tasmaz mi o maden suyu?
Yogurt süzme olsa da olur mu ki
Sayfayı esesler sardı :))
fridacim pazar gideceğiz buyuk bir ihtimal yüzmeye. Sen gidemiyormusun. ?
Iyi yolculuklar simdiden canım..
omzunu ve kolunu kırdı canımm şimdi sarılı bekliyorr sagolasınnn canımmm