- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
En azından biraz eksiyle baslamis oldun tatlimGec kaldim di mi. Aslinda sabah actim sayfayi sonra yazamadan islere basladim. Bu ara cok yogunum.
Kilom 69.85 kg. Bu baslangic cuma kilom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En azından biraz eksiyle baslamis oldun tatlimGec kaldim di mi. Aslinda sabah actim sayfayi sonra yazamadan islere basladim. Bu ara cok yogunum.
Kilom 69.85 kg. Bu baslangic cuma kilom
Teşekkür ederim cnm bu kilada ilk hafta normal :)) insallah bundan sonra hep guzel eksiler görürüz2-3 gunde guzel bence. Spor yapamadim dogru duzgun. Ama artik baslamam lazim. Birazdan gecmisi okuyacagim. Sonuclari merak editorum. BiMefkurem i okumustum masallah guzel vermissin :)
masAllah cnm tebriklerHayırlı cumalar
Geçen hafta 78.2
Bu hafta 75.1
Spor yok
@Eylul72 @Sarayca hoşgeldiniz kızlar
Çoook güzel kilolar vermişsiniz hepinizi tebrik ediyorum. Azimle devam edelim şu fazlaliklarimizdan kurtulalim![]()
sislik yapacak seyler yemissindr belki de cnmBen dün 86.5 idim. Bugun nasil olduysa 87.1 geldim ben şok![]()
aleyküm Selam cnm iyiyim şükür sen nasılsınSlm hatunlar nasilsiniz
tebrikler cnm yine benden gr olqrak eksidesjn artk 79 u gorelim insAllahmerhaba kızlar site sorunlu zor yazdım.
cuma 82.8
bugün 81.4
fark -1.4
masAllah diyelimkızlar çok güzel eksiler gelmiş. valla 90 lar çoştu bu hafta yaaacuma yarışmalarına mı girsek 90 lar olarak
devirir geçeriz tüm takımları
![]()
Allah kolaylık versin canım gecmis olsjn simdiden ogluna daKilom 90
Spor yok yogun bi 4 5gune giriyorum memlekete gidicez temizlik sevdasi tuttu benioglumun anestezi ile disleri yapilacak oda araya giriyo 2gundur daha iyi frenlemeye calisiyorum kendimi
Hayırlı cumalar
+90 hatunları hepinizi öperim
Canlarım dombik guşlarım gubban olurum size ben yaaa
Bir sevesim gelmiştir ki sormayın![]()
afiyet olsun canım güzelkahvaltı 13.10
meyveli cevizli vs li yulaf lapası
ara 15.30
kıymalı bulgurlu küçük boyda 1 patlıcan 2 biber dolması
1 adet dünkü mücverden
2 yk ev yoğurdu
akşam 19.15
3 adet dünkü mücverden
semiz otlu peynirli salata
yatana kadar 2 lt su
az sonra bitki çayı içerim.
insAllah beraber gorucezbu hafta 79 ları ucundan da olsa görsem ne güzel olur. bakalım nasip kısmet![]()
![]()
Cok kotu değil aslinda cnm afiyet olsunGünahıyla menümüzü paylaşalım . kahvaltı 12:30 da 1 yumurtadan omlet domates ,5 adet zeytin,2yeşil biber,2dilim çoktahıllı ekmek,biraz peynir.
15:30 1 elma
Akşam 20:00 bir kepçe domatesli şehriye çor.2etli biber dolma bir kase yoğurt 5 parça kavun bir kaç kaşık da sütlaç tırtıkladım((biliyorum yine olmadı
Aksam ekmek ve kola olmasaymış idare edermis cnm afiyet olsunIyi geceler kızlar bugunku menumu yazaym.biraz fazla yemis olabilirm
Kah.bi kase kabak kavurma
1has yumurta bikac d.peynir ve zeytin cok az kavun 1 d ekmekle koz biber bikax k yogurt
Oglen avuc ici kadar tavuk has.
Bikac kasik vulgur pilavi birazck dondurna
Aksam piknige gittik izgara tavuk ve adana yaninda bol ayran iki d.ekmek bi bardak kola 1köz biber salata cayla yarm cay br cekirdek
Allah kolaylık versin canım. ne diyeyim.
Seni okurken ben yoruldum Rabbim gücünü,takatini,sabrını artırsın canım![]()
Kuzum normalde eşin calisiyor degilmi
Bu kadar calismaya mecburmusun
Kendini strese sokmicak kadar yapsan
Tavsiyeni dikkate alıcam canım ben sütlaç ve kavun için pişmanım ama malum durumun gecikmesi bende tatlı isteğini zirveye çıkardıyooo çok kötü değil ama şehriye çorbası ve dolma ikisi de karbo olmuş. dolmaları biz artık bulgurla yapıyoruz. tavsiye ederim.
Tavsiyeni dikkate alıcam canım ben sütlaç ve kavun için pişmanım ama malum durumun gecikmesi bende tatlı isteğini zirveye çıkardı((
Evet biraz eksi bile motivasyonu yukseltiyor. Bu hafta ben de atak yapayim diyorum. 4 kilo veremem ama 2 kilo hedef koyuyorum sana meydan okumayi dusunuyorum :)En azından biraz eksiyle baslamis oldun tatlim
ilk kez dinledim güzelmiş
favorilerime ekledim![]()
Iyi geceler kızlar bugunku menumu yazaym.biraz fazla yemis olabilirm
Kah.bi kase kabak kavurma
1has yumurta bikac d.peynir ve zeytin cok az kavun 1 d ekmekle koz biber bikax k yogurt
Oglen avuc ici kadar tavuk has.
Bikac kasik vulgur pilavi birazck dondurna
Aksam piknige gittik izgara tavuk ve adana yaninda bol ayran iki d.ekmek bi bardak kola 1köz biber salata cayla yarm cay br cekirdek
Kilo veren butun arkadaslari tebrik ederim. Veremeyen arkadaslarimiz bu hafta daha iyi kilo verirler umarim
60kiloyum masallah cok guzel vermissin.
Haftaya cuma tarti ibrelerimiz hep eksi olsun.
Ben menun guzel demistim. Fazla kacirmadigin surece 1-2 borek biraz mucver kilo yapmaz. Iyi geceler canimsaol canım sen de. pazartesi 82.4 tüm. çarşambadan sonra 2 günde 1 kilo vermişim. dolu dolu yedim aslında. hatta çarşamba sigara böreği de vardı
sen de güzel kilo vermişsin. ay hadi inşallah![]()
Ben menun guzel demistim. Fazla kacirmadigin surece 1-2 borek biraz mucver kilo yapmaz. Iyi geceler canim
Senin 2 kilonun degeri benim 4 kilo gibi zatenEvet biraz eksi bile motivasyonu yukseltiyor. Bu hafta ben de atak yapayim diyorum. 4 kilo veremem ama 2 kilo hedef koyuyorum sana meydan okumayi dusunuyorum :)