Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

2-3 gunde guzel bence. Spor yapamadim dogru duzgun. Ama artik baslamam lazim. Birazdan gecmisi okuyacagim. Sonuclari merak editorum. Bi Mefkurem Mefkurem i okumustum masallah guzel vermissin :)
Teşekkür ederim cnm bu kilada ilk hafta normal :)) insallah bundan sonra hep guzel eksiler görürüz

Bu arada unuttum yazmayi
Tebrik eden herkese coook teşekkür ederim 😍😍😍😍

Hayırlı cumalar

Geçen hafta 78.2
Bu hafta 75.1
Spor yok

@Eylul72 @Sarayca hoşgeldiniz kızlar :KK5::KK5:

Çoook güzel kilolar vermişsiniz hepinizi tebrik ediyorum. Azimle devam edelim şu fazlaliklarimizdan kurtulalim:KK68:
masAllah cnm tebrikler 🤩😉
Ben dün 86.5 idim. Bugun nasil olduysa 87.1 geldim ben şok :KK70:
sislik yapacak seyler yemissindr belki de cnm
Slm hatunlar nasilsiniz
aleyküm Selam cnm iyiyim şükür sen nasılsın
merhaba kızlar site sorunlu zor yazdım.

cuma 82.8
bugün 81.4

fark -1.4
tebrikler cnm yine benden gr olqrak eksidesjn artk 79 u gorelim insAllah
kızlar çok güzel eksiler gelmiş. valla 90 lar çoştu bu hafta yaaa :sampiyon::KK73::KK73::KK73::KK73: cuma yarışmalarına mı girsek 90 lar olarak :KK66::halay:En Büyük TÜRKİYE:deli: devirir geçeriz tüm takımları :sampiyon::sampiyon::sampiyon::KK59:
masAllah diyelim 🤩😍👍
Kilom 90
Spor yok yogun bi 4 5gune giriyorum memlekete gidicez temizlik sevdasi tuttu beni:temizlik:oglumun anestezi ile disleri yapilacak oda araya giriyo 2gundur daha iyi frenlemeye calisiyorum kendimi
Allah kolaylık versin canım gecmis olsjn simdiden ogluna da
Hayırlı cumalar :KK200:

+90 hatunları hepinizi öperim :KK15:
Canlarım dombik guşlarım gubban olurum size ben yaaa 😍

Bir sevesim gelmiştir ki sormayın :KK70:
🤩😄😘 artk zayif kuş olma yolundayiz balım
kahvaltı 13.10
meyveli cevizli vs li yulaf lapası

ara 15.30
kıymalı bulgurlu küçük boyda 1 patlıcan 2 biber dolması
1 adet dünkü mücverden
2 yk ev yoğurdu

akşam 19.15
3 adet dünkü mücverden
semiz otlu peynirli salata

yatana kadar 2 lt su

az sonra bitki çayı içerim.
afiyet olsun canım güzel
bu hafta 79 ları ucundan da olsa görsem ne güzel olur. bakalım nasip kısmet :KK33: :KK66:
insAllah beraber gorucez 😍👍
Günahıyla menümüzü paylaşalım . kahvaltı 12:30 da 1 yumurtadan omlet domates ,5 adet zeytin,2yeşil biber,2dilim çoktahıllı ekmek,biraz peynir.
15:30 1 elma
Akşam 20:00 bir kepçe domatesli şehriye çor.2etli biber dolma bir kase yoğurt 5 parça kavun bir kaç kaşık da sütlaç tırtıkladım :KK43:((biliyorum yine olmadı
Cok kotu değil aslinda cnm afiyet olsun

Iyi geceler kızlar menüm yazmayı unutmuşum
Kahvaltı 10:30
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 kk beyqz peynir
3 zeytin
Domates
Salatalık
Marul
Maydanoz
Soğanlı yumurta yaptım 3 yumurtadan yari yariya kizimla yedik
1 demlik çay 🤣

Ara 16:00 baya acikmistim biraz fqzla yedim
14 çiğ fındık
15 kiraz
Yeşil çay

Akşam 19:00
6 kaşık bamya yemeği
1 kase yoğurt
Bi büyük kase salata

Su 2.5 lt anca olmuştur
Spor
95 dk tempolu yürüyüş

Iyi geceler kızlar bugunku menumu yazaym.biraz fazla yemis olabilirm

Kah.bi kase kabak kavurma
1has yumurta bikac d.peynir ve zeytin cok az kavun 1 d ekmekle koz biber bikax k yogurt

Oglen avuc ici kadar tavuk has.
Bikac kasik vulgur pilavi birazck dondurna

Aksam piknige gittik izgara tavuk ve adana yaninda bol ayran iki d.ekmek bi bardak kola 1köz biber salata cayla yarm cay br cekirdek

1has yumurta bikac d.peynir ve zeytin cok az kavun 1 d ekmekle koz biber bikax k yogurt

Aksam piknige gittik izgara tavuk ve adana yaninda bol ayran iki d.ekmek bi bardak kola 1köz biber salata cayla yarm cay br cekirdek
Aksam ekmek ve kola olmasaymış idare edermis cnm afiyet olsun

Allah kolaylık versin canım. ne diyeyim.
:dua:
Seni okurken ben yoruldum Rabbim gücünü,takatini,sabrını artırsın canım:dua:

allah razı olsun canlar.
Kuzum normalde eşin calisiyor degilmi
Bu kadar calismaya mecburmusun
Kendini strese sokmicak kadar yapsan

eşim öğretmen ama bana yazın yardım ediyor
ben de 2 ay çok aktif çalışıyorum sonrası
okullar açılıyor, oğlum , eşim okulda ben ofiste takılıyorum

eşim 3 ay önce ayağından yaralandı, bu süreç zor geçiyor
hem fizyolojik hem psikolojik ...

tek istediğim şu 2 ay hızlıca bitsin
herkes yerine yurduna , okuluna gitsin ..

Tavsiyeni dikkate alıcam canım ben sütlaç ve kavun için pişmanım ama malum durumun gecikmesi bende tatlı isteğini zirveye çıkardı :KK43:((

sütlaç yeme sabah veya öğlen az meyve yiyebilirsin sorun olmaz. ama akşama bırakmamaya çalış zayıflarken.

bengisu canım eğer kilo vermek istiyorsan dondurma ve kolayı unutacaksın. canın çok dondurma isterse derindondurucuya attığın muzu ve başka bir meyveyi (muz sabit ama) rondoda parçalayıp dondurma niyetine tüketebilirsin. içine kakao bal vs koyabilirsin.
ben madensuyunun içine saf üzüm suyu ekliyorum az gazoz niyetine içiyorum. ya da pekmez koy istersen 1 kaşık. ama kolayı unut.
ekmeği de artık bence özellikle akşamları 1 dilimden fazla yeme. et fazlaysa hiç yeme hatta. ya da 1-2 lokma ya da 1/2 dilim tahıllı ye.

zayıflarken artık dışarıda veya davette kendimize en uygun seçenekleri yiyeceğiz. bugüne kadar istediğimizi yedik ama istediğimizi giyemedik. hala giymek istemiyorsak tamam. ama istediğimizi giymek istiyorsak da istediğimizi yemeyeceğiz artık :KK60::KK68:

Kilo veren butun arkadaslari tebrik ederim. Veremeyen arkadaslarimiz bu hafta daha iyi kilo verirler umarim

60kiloyum 60kiloyum masallah cok guzel vermissin.

Haftaya cuma tarti ibrelerimiz hep eksi olsun.

saol canım sen de. pazartesi 82.4 tüm. çarşambadan sonra 2 günde 1 kilo vermişim. dolu dolu yedim aslında. hatta çarşamba sigara böreği de vardı :KK39:

sen de güzel kilo vermişsin. ay hadi inşallah :KK9::dua::nazar::KK200:

saol canım sen de. pazartesi 82.4 tüm. çarşambadan sonra 2 günde 1 kilo vermişim. dolu dolu yedim aslında. hatta çarşamba sigara böreği de vardı :KK39:
sen de güzel kilo vermişsin. ay hadi inşallah :KK9::dua::nazar::KK200:
Ben menun guzel demistim. Fazla kacirmadigin surece 1-2 borek biraz mucver kilo yapmaz. Iyi geceler canim

Ben menun guzel demistim. Fazla kacirmadigin surece 1-2 borek biraz mucver kilo yapmaz. Iyi geceler canim

mücvere biz unu az koyuyoruz. ama bu sefer zaten un koymadık karabuğday unu koyduk. kızartma değildi. az yağda pankek gibi pişti. ama sigara börekleri normaldi :-) hadi iyi geceler :KK60:

Evet biraz eksi bile motivasyonu yukseltiyor. Bu hafta ben de atak yapayim diyorum. 4 kilo veremem ama 2 kilo hedef koyuyorum sana meydan okumayi dusunuyorum :)
Senin 2 kilonun degeri benim 4 kilo gibi zaten 😅😅😅
Ben bu hafta fazla veremem
Eksi 2 ye mutlu olurum 😁😁😁

Back
X