• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar uyuyamadım geldim amma çok yazmışınız yine yaaa sizide iki dakika boş bırakmaya gelmiyooo. ıxsirim,tursarim,mutluyuzum(uyuzum der gibi oldu buda bekaydirigubbakcemile3) naparsınız... Ya varya daha valizleri hazırlayamadım yarın hazırlayacağım çamaşırlar kurumadı hala offf..

iyi yapmışsın mutluyuz ama saat ikide kolbastı oynama rekorunu kırmışşın bakıyomdakaydirigubbakcemile3bu arada buse sen nereye gidiyon bakemkaydirigubbakcemile

hmm okudum memlekete gidiyormussun cnm hayirli yolculuklar cnm

Sağol canım benim.:1hug:

iyi yapmışsın mutluyuz ama saat ikide kolbastı oynama rekorunu kırmışşın bakıyomdakaydirigubbakcemile3bu arada buse sen nereye gidiyon bakemkaydirigubbakcemile

Kaçıyom kızım yokum 2 hafta topik sana emanet yokluğumu hissettirme yol herkesin saçını kaydirigubbakcemile3

offffffff offffffffff ne yapayim kolbastinin muzigi kanimi kaynatiyor birde yedim tavuklari aksam 21 de oynayayim bari dedim ama nefes nefese kaldim :dance: :dance: kafamçokkarıştı

Allahım banada 82 leri 72 leri 62 leri (dsaha aşağıya inmeye gerek yok) göster ya rabbi:Saruboceq: hepimize inşallah:lepi:

Şu kol bastıya var ya bende hasta oluyorum.Oğluma hoptek hoptek diyorum alkış yapıyo ve kol bastı eşliğinde mamasını yediriyorum.Telefona attım ordan dinletiyom.kaydirigubbakcemile3

:asigim:
Sağol canım benim.:1hug:

Kaçıyom kızım yokum 2 hafta topik sana emanet yokluğumu hissettirme yol herkesin saçını kaydirigubbakcemile3

hmm sende iki haftada koyverme sakın haaa valla onlarda öncce seni yolarım heee:oklava: canım iyi yolculuklar Allaha emanet ol inşallah:asigim::1hug:unutma :enbuyukkk:

Allahım banada 82 leri 72 leri 62 leri (dsaha aşağıya inmeye gerek yok) göster ya rabbi:Saruboceq: hepimize inşallah:lepi:

Kız ben 95 kiloydum 4 kiloyu kendim yarım yamalak diyetlerle verdim. Buraya katıldığımda 91'dim 1,5 ayda 81'i gördüm ben, çabuk verirsin. Toprimmm sesin çıkmıyo senin?

:asigim:

hmm sende iki haftada koyverme sakın haaa valla onlarda öncce seni yolarım heee:oklava: canım iyi yolculuklar Allaha emanet ol inşallah:asigim::1hug:unutma :enbuyukkk:

Sağol canım hadi ben kaçtım yarın valizimi hazırlayınca ve oğlandan fırsat bulunca gelirim şimdilik hepinize iyi geceler.mucckk:1hug:

canım topriim tursarim anca okudum beya.alevsinin dügünü sisters in eşi offfffffffffff bu merak varya merak kötüü.ahanda gitmiş buse.....hayırlı yolculuklar olsun inşALLAH.

GECE KUŞUM SEN NAPAN YAT GALı DE HADı.KıTLEYıP GıDEM.DÜN CıMCıMOŞLA BONUS BUGÜN SENLE BEN.2ŞERLı NÖBET

hüzüncüm gün içinde 24 den 24 de katılımı olanlar olmıyanlar yazıyoruz.demekki dün sen yazmamışın kafan kopartılmış.alvside sormuş oda yazmamış dün.ama kafasını unutmuşum koparmayı :)

kız tursari o profildeki resim senmisin kız.ne gözler o öle..tüüüüüüüüüüüüüüüüüüü maşALLAH

Back
X