Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

rishrose rishrose bizim yapacağımız program zaten karatay beslenmesinin sıvı kuralı eklenmiş hali. Oruçlara hazırlık için.

Sende karatayla eşlil edersin bize.
1 kasımda başlarız hepimiz.
Tamam canım. başlayalım.
Gunaydin :KK68:

30 agustosta 105le basladim. Bugun 91.1 geldim cnm 😉

Aksam menusu yasakli olmayan yiyeceklerden doyana kadar cnm siniri yok ☺
Çok iyi vermişsin canım. Maşallah. Darısı bana,bize 🙏

rishrose rishrose bizim yapacağımız program zaten karatay beslenmesinin sıvı kuralı eklenmiş hali. Oruçlara hazırlık için.

Tamam canım. başlayalım.

Tamam canım. başlayalım.

Günaydın arkadaşlar, şu son bir haftadır o kadar az yiyorum ki kendime şaşırıyorum☺ çok şükür ama kilom hızla artıyor, tabiki de sadece tartıda, belim incelmeye devam ediyor,zamanında o kadar çok makarna poğaça ekmek pilav yedim ki, şimdi göbeğimde lümbür lümbür sallanıyor😋☺ yani göbeğimdeki yağlar eridi,sadece derilerin toparlanması kaldı, 🚌 şöyle anlatayım göbeğimde abartısız 10 kiloya yakın içi dolu yağ vardı,nisandan beri onları erittim Allahın izniyle, şimdi sadece 1 kg deri mi desem içi boş ama yağ var anlatabildim mi o kaldı. 1 haftadır da bağırsak tedavisi görüyorum hayırlısıyla bağırsaklarım da temizlenip sağlığıma kavuşursam, hızlı bir düşüş bekliyorum tabi 1 ay kadar daha süreye ihtiyacım var gibi geliyor☺

Günaydın arkadaşlar, şu son bir haftadır o kadar az yiyorum ki kendime şaşırıyorum☺ çok şükür ama kilom hızla artıyor, tabiki de sadece tartıda, belim incelmeye devam ediyor,zamanında o kadar çok makarna poğaça ekmek pilav yedim ki, şimdi göbeğimde lümbür lümbür sallanıyor😋☺ yani göbeğimdeki yağlar eridi,sadece derilerin toparlanması kaldı, 🚌 şöyle anlatayım göbeğimde abartısız 10 kiloya yakın içi dolu yağ vardı,nisandan beri onları erittim Allahın izniyle, şimdi sadece 1 kg deri mi desem içi boş ama yağ var anlatabildim mi o kaldı. 1 haftadır da bağırsak tedavisi görüyorum hayırlısıyla bağırsaklarım da temizlenip sağlığıma kavuşursam, hızlı bir düşüş bekliyorum tabi 1 ay kadar daha süreye ihtiyacım var gibi geliyor☺
Çok iyi haberler bunlar. Bir de o kalan deriyi hallettin mi tamamdır . Göbek malesef rahatsız edici oluyor. Benim 3 sezeryan var. Yumuşaçık göbeğim.

Bugün lcw den kendime popomu örtecek birşey alayım dedim . Ama hiçbirşey mi yakışmaz ya rabbi. Karnım göbeğim ohooo.... aynalara bakmamışım sanki. Ordaki ayna net gösteriyordu basen göbek. Bu sabah 100.9 kg geldim . Yarın Allah 'ın izini ile kaldığım yerden devam yılmak yıkılmak en önemlisi yok. Yoksa böyle ne yürümek ne hareket etmek mümkün değil dizlerim taşımıyor artık. Allah yolumuzu açık etsin.

Kızlar neler yapıyorsunuz ? Bugün evdeyim ama hergün çalışsam diyet daha kolay olurdu sanırım. Kadın olmanın da etkisi var tabi mutfak ellerimizde.
Ben kızımi parka goturdum geldim,ocaktada ekşili pırasa yemeğim var yaninda yogurtla iyi gider diye düşünüyorum..
Ayaklarımı uzattım hem dinleniyoum hemde ervay 'la rafadan tayfa izliyoruz:)

Ben kızımi parka goturdum geldim,ocaktada ekşili pırasa yemeğim var yaninda yogurtla iyi gider diye düşünüyorum..
Ayaklarımı uzattım hem dinleniyoum hemde ervay 'la rafadan tayfa izliyoruz:)
Em güzeli park güneşli havada. Rafadan tayfa bizim de favorimiz.:))

Merhabalar. Bugünki menü;
Sabah 08.30: 1 yumurta 1 dilim süzme peynir 5 zeytin domates salatalık biber 2 dilim tam tahıllı ekmek tarçınlı yeşil çay
11.30: 1 yemek kaşığı kuru üzüm filtre kahve
15.30: 1 bardak tarçınlı süt 2 tane kepekli galeta
18.30 : 1 kepçe mercimek çorbası 1 tabak karalahana yemeği 2 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek

Bonus Bonus tatlım sen seviyelere başla. ben daha sonra katılayım sana. şu an psikolojik durumum hiç iyi değil. ben az karboyla devam edeyim. bunu yaparsam iyidir. ilk önce sorunlarımı çözmeliyim.

Çözülmiycekler karbon yiyince. Seni çok iyi anlıyorum bi kurtuluşumuz yemek gibi resmem ciddi korkuyorum bişeye başlamaktan.
Önümde duvarlar var sanki hiç aşamıycam gibi.

İyi değilim fulya inan değilim. Sabahtan beri iyi olmaya çalıştıkça ters etki yapıyo sanki.
Baş dönmelerim var buraya yazmadım galiba hatırlamıyorum.
Kulak denge sinirleri iltihabı dedi dr. İlaç kullanıyorum.

Yatıp duruyorum saçma bi şekilde çoktu bugün.

Vazgeçmek üzereyim vazgeçmek istemiyorum. Birlikte daha güç alırız yazarız bunaldıkça sende erteleme.

Merhabalar. Bugünki menü;
Sabah 08.30: 1 yumurta 1 dilim süzme peynir 5 zeytin domates salatalık biber 2 dilim tam tahıllı ekmek tarçınlı yeşil çay
11.30: 1 yemek kaşığı kuru üzüm filtre kahve
15.30: 1 bardak tarçınlı süt 2 tane kepekli galeta
18.30 : 1 kepçe mercimek çorbası 1 tabak karalahana yemeği 2 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek

Afiyet olsun canım. Kalori sayıyor musun? Neye göre bir düzen oluşturdun. En azından güzelce devam ediyorsun. yarın menümü akşam yazarım.
Bonus Bonus tatlım sen seviyelere başla. ben daha sonra katılayım sana. şu an psikolojik durumum hiç iyi değil. ben az karboyla devam edeyim. bunu yaparsam iyidir. ilk önce sorunlarımı çözmeliyim.
Canım ille o diyetiyapacaksın siye birşey yok ki. Az karbon ile başlarsın. Sonra daha sıkı yaparsın . İnşallah olur .gel başşayalım bir şekilde
OTE="Bonus, post: 61607852, member: 29950"]p

Çözülmiycekler karbon yiyince. Seni çok iyi anlıyorum bi kurtuluşumuz yemek gibi resmem ciddi korkuyorum bişeye başlamaktan.
Önümde duvarlar var sanki hiç aşamıycam gibi.

İyi değilim fulya inan değilim. Sabahtan beri iyi olmaya çalıştıkça ters etki yapıyo sanki.
Baş dönmelerim var buraya yazmadım galiba hatırlamıyorum.
Kulak denge sinirleri iltihabı dedi dr. İlaç kullanıyorum.

Yatıp duruyorum saçma bi şekilde çoktu bugün.

Vazgeçmek üzereyim vazgeçmek istemiyorum. Birlikte daha güç alırız yazarız bunaldıkça sende erteleme.
[/QUOTE]
@bonus canıö geçmiş olsun. İnşallah başlarız yarın . Şimdi nasılsın baş dönmen geçti mi.belki diyet dhaa iyi gelir sana.

Back
X