Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar
bugünkü menüm
08:30 1 limonlu 300 ml su
09:15 5i bir yerde çay
10:15 1 muz
13:30 tuzsuz salata
16:30 kiraz sapı çayı
19:00 tuzsuz salçasız taze fasülye yemeği
oruç ertesi günü tuzsuz yemek değilde kahve içememek beni zorluyor. başım ağrıyor kafeinsizlikten :KK43:

sporları yazmayı unuttum yine bu hafta 4x90dk=360 dk sporum var

Selam arkadaşlar ben de katılabilir miyim

hoşgeldin cnm

Huuuu huuu kizlarrrrr

Gelin bizde yarin aksam basliyalim 😁😁😁

Bonus Bonus
60kiloyum 60kiloyum
@hergaf
canım bu hafta pek giremedim buraya. bunaltıcı bir haftaydı. azcık ara istiyorum ama o da nasip olmadı. kilo aldı başını gitti. karboya gömüldüm. acilen çıkmam gerek bu döngüden. haftalardır dipteyim.
silkelenip başlamak istiyorum ben de.
Sagolasin cnm

Ayyy şu karbon bagimliligindan bi kurtulalimda
En azindan bi süre 😅
güzel başlamışsın hayırlı olsun.

canım bu hafta pek giremedim buraya. bunaltıcı bir haftaydı. azcık ara istiyorum ama o da nasip olmadı. kilo aldı başını gitti. karboya gömüldüm. acilen çıkmam gerek bu döngüden. haftalardır dipteyim.
silkelenip başlamak istiyorum ben de.

güzel başlamışsın hayırlı olsun.
Sagolasin tatlim 💓

Fulyacim yogunluk her zaman olacak hayatimizda
Biz sadece bahanelerin arkasina saklaniyoruz

Hadi sende gel yamacima :))

Artnn gitmesi super.ben de cok artym.bikac gündür karbonlari abarttm.yarın basliyrm.hedefm 21 gün yapmak.ben genelde sabah 11 ile aksam 7 de yedim.kahvaltlarm da doyurucu olmasna ragmen iyi kilo verdm.ama bikac gun ara verince artilar hızlıca geldi
Bizim sorunumuz tokken bile yemeye devam etmek
Yoksa normal yemegimizi yiyip
karnimiz doyunca biraksak bu kadar almayiz

Mefkurem Mefkurem nasıl gidiyor. Yarın yemeli içmeli okul gezimizi kaçamaksız atlatırsam süper olacak. Yarına mahsus kahvaltımı 10 gibi yapacam, akşamı da 5 - 6 gibi. Kendime özel yeme saatleri yapamam o ortamda. Yanıma doymazsam diye çerez alacam. Bol yürüyüşlü olacak gezimiz😉
Saatleri bende tutturamiyorum zaten cnm
Oldugu kadar olsun artik :)

Şahsen benim icin onemli olan zararli karbon dan uzak durabilmek
Gerisine o kadar takilmiyorum

Bildirim yapmamişin sen

Gec saatte menumu yazaym.bugun tekrar basladm.
1gun kah kiymali yumurta sal.dom bol peynir bikac zeytin
Aksam nohutlu bulgur pilavi salata tursu ev ahalisine lahmacunvardi:KK43:
Lahmacun hic yemedigin bisey degilki tatlim :))

Hem nohulu pilavda cok lezzetli olur :)

Lahmacun hic yemedigin bisey degilki tatlim :))

Hem nohulu pilavda cok lezzetli olur :)
Hic sorma hic aklim kalmadı ki.esim yemekten sonra bi daha yedi.koca tabak kizarmis biber ve nerdeyse bi ekmek yedi.bi oturusta 9 dilim baklava yiten sahıs kilosu 3.4 kilo oynuyor yillardr.nasil metabolizma var hayret bisey.

Hic sorma hic aklim kalmadı ki.esim yemekten sonra bi daha yedi.koca tabak kizarmis biber ve nerdeyse bi ekmek yedi.bi oturusta 9 dilim baklava yiten sahıs kilosu 3.4 kilo oynuyor yillardr.nasil metabolizma var hayret bisey.
Benim esimde cok yer. İkimizde 72 kgda evlendik. Ben doğum da 113 gordum. Adam max 85. Suan 80 kgda 3 yildir

Back
X