Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaşlar ben de katılabilir miyim
canım bu hafta pek giremedim buraya. bunaltıcı bir haftaydı. azcık ara istiyorum ama o da nasip olmadı. kilo aldı başını gitti. karboya gömüldüm. acilen çıkmam gerek bu döngüden. haftalardır dipteyim.
güzel başlamışsın hayırlı olsun.Sagolasin cnm
Ayyy şu karbon bagimliligindan bi kurtulalimda
En azindan bi süre![]()
Sagolasin tatlimcanım bu hafta pek giremedim buraya. bunaltıcı bir haftaydı. azcık ara istiyorum ama o da nasip olmadı. kilo aldı başını gitti. karboya gömüldüm. acilen çıkmam gerek bu döngüden. haftalardır dipteyim.
silkelenip başlamak istiyorum ben de.
güzel başlamışsın hayırlı olsun.
Bizim sorunumuz tokken bile yemeye devam etmekArtnn gitmesi super.ben de cok artym.bikac gündür karbonlari abarttm.yarın basliyrm.hedefm 21 gün yapmak.ben genelde sabah 11 ile aksam 7 de yedim.kahvaltlarm da doyurucu olmasna ragmen iyi kilo verdm.ama bikac gun ara verince artilar hızlıca geldi
Saatleri bende tutturamiyorum zaten cnmMefkurem nasıl gidiyor. Yarın yemeli içmeli okul gezimizi kaçamaksız atlatırsam süper olacak. Yarına mahsus kahvaltımı 10 gibi yapacam, akşamı da 5 - 6 gibi. Kendime özel yeme saatleri yapamam o ortamda. Yanıma doymazsam diye çerez alacam. Bol yürüyüşlü olacak gezimiz
![]()
Cok hızli alyrm gercekten.sinir oldum kendime su 6 kilo gitmeden kacamak macamak yok dedim.bakalm ne zaman gorecezBizim sorunumuz tokken bile yemeye devam etmek
Yoksa normal yemegimizi yiyip
karnimiz doyunca biraksak bu kadar almayiz
Lahmacun hic yemedigin bisey degilki tatlim :))Gec saatte menumu yazaym.bugun tekrar basladm.
1gun kah kiymali yumurta sal.dom bol peynir bikac zeytin
Aksam nohutlu bulgur pilavi salata tursu ev ahalisine lahmacunvardi![]()
Burda Çoğumuz oyleyiz cnmCok hızli alyrm gercekten.sinir oldum kendime su 6 kilo gitmeden kacamak macamak yok dedim.bakalm ne zaman gorecez
Hic sorma hic aklim kalmadı ki.esim yemekten sonra bi daha yedi.koca tabak kizarmis biber ve nerdeyse bi ekmek yedi.bi oturusta 9 dilim baklava yiten sahıs kilosu 3.4 kilo oynuyor yillardr.nasil metabolizma var hayret bisey.Lahmacun hic yemedigin bisey degilki tatlim :))
Hem nohulu pilavda cok lezzetli olur :)
Benim esimde cok yer. İkimizde 72 kgda evlendik. Ben doğum da 113 gordum. Adam max 85. Suan 80 kgda 3 yildirHic sorma hic aklim kalmadı ki.esim yemekten sonra bi daha yedi.koca tabak kizarmis biber ve nerdeyse bi ekmek yedi.bi oturusta 9 dilim baklava yiten sahıs kilosu 3.4 kilo oynuyor yillardr.nasil metabolizma var hayret bisey.