Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın
Dün giremedim yoğunluktan, yorgunluktan
Gezi güzeldi fakat ben kaçamak yaptım malesef bir kaç dilim ekmek ve tatlı kaçamağım oldu
Kilom 110.2
Geçen hafta 109.6 idi![]()
Mefkurem daha ilk günden bozdum ben bu nasıl iradesizlik bu ne kontrolsüz lük, bu kadar aciz miyim diye çok kızıyorum kendimeSaatleri bende tutturamiyorum zaten cnm
Oldugu kadar olsun artik :)
Şahsen benim icin onemli olan zararli karbon dan uzak durabilmek
Gerisine o kadar takilmiyorum
Bildirim yapmamişin sen
Edelim, sumo güreşçileri gibi olduk zatenGel bi güreş edek senle
Edelim, sumo güreşçileri gibi olduk zaten☹
Kahvaltı saatimi bekliyorum, bir kahve içtim, yine ve yeniden 4567889998. kez başladım, inşaallah bu sefer dikiş tuttururum
Geçmiş olsun, teşhis konuldu mu, vertigon mu var, hep bu diyetler bozuyor sistemimizi, vertigoysa kafadan hacamat iyi geliyor diyorlarPazar gününden beri iyiydim dinlene dinlene biriken işlerimi yaptım.
Dün nolduysa yine yer ayağımın altından kayıyor gibi oldu başım döndü.
Ablama gitmiştim orda daha da kötü oldum.
Şu an sakinim inş tekrar olmaz.
ekimin ilk haftası başlamıştı dağıttı beni.
O da olur.Kt ne mi başladın? Bende sana karatay teklif edicektim.
Diz falanda çökeyim mi?
Geçmiş olsun, teşhis konuldu mu, vertigon mu var, hep bu diyetler bozuyor sistemimizi, vertigoysa kaftan hacamat iyi geliyor diyorlar
O da olur. ☺Seviye diye başlıyor Karataya dönüyorum ben
Sen gerekenleri yapmışsın, başka doktora gitmekle de iyi yapmışsın,şu sıra çok zorlama kendini, Allah şifa versin canım
Vertigo değil çok okudum anladım zaten vertigo olmadığını.
Kulak arkası hacamat yaptırdım yapan abla oranın çok kötü tıkalı olduğunu söyleyip uyardı beni baktır diye.
Orta kulak kirenlenmesi yada iltihabı gibi bişey dedi.
Kbb gittim özel bi yere vestübilermiş. Yani denge siniri iltihabı dedi.
İlaç verdi uzun zamanda geçer dedi.
İlaçla daha kötü oldum bide dr un konuşmaları çok içime sinmedi. Hacamatı 20 gün aralıklarla 3 ledim.
Ondan sonra ayağa kalktım zaten.
Bide devlete gidim dedim ama ondan henüz bi sonuç alamadım.
Baş dönmesi için vertigo testi yaptırdı negatif çıktı tabi o sonucu dr gösteremedim ki peki aga bu nedir diye sorayım![]()
İki öğün, unsuz, şekersiz diyetler işe yarıyor zaten, meyveyi de abartmazsak tamamdır bu iş, sıvı alım kuralları da kafama yatıyor onu da yapalımDönmeyelim işte ikimizde yerimizde duramıyoruz kanımız kaynıyor
Karatayla başlayalım meyveli kahvaltılat yapalım leptin saatine uyalım.
İki öğün, unsuz, şekersiz diyetler işe yarıyor zaten, meyveyi de abartmazsak tamamdır bu iş, sıvı alım kuralları da kafama yatıyor onu da yapalım![]()
Tamam sen içebilirsinSadece kahvaltıda çay içelimo an istemediğimizde içmeyiz tabi
Yok cnm bende mükemmel degilimKahvaltı saatimi bekliyorum, bir kahve içtim, yine ve yeniden 4567889998. kez başladım, inşaallah bu sefer dikiş tuttururum
Vallahi bonusum degisik ggeçti.hem çok mutlu oldum onun mutluluğunu gördükçe,hem hüzünlendim evden ayrılma vakti yaklaştığı için.. dogdugu günü hatırlıyorum kardesimin,simdi kocaman olmusta gelin olacak ne biliyim tuhafti..Tgcervanne0133 nasıl geçti?