Saatleri nasıl kahvaltı 1 de mi yedin?Bugunun menusu kah 3 has yumurta yesillik dom sal peynir bi kase kavrulmus kabak ceviz
Aksam yarm kase corba bol yesillikli kısır fırında tavuk bi parca et yesillik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saatleri nasıl kahvaltı 1 de mi yedin?Bugunun menusu kah 3 has yumurta yesillik dom sal peynir bi kase kavrulmus kabak ceviz
Aksam yarm kase corba bol yesillikli kısır fırında tavuk bi parca et yesillik
15 günde ne kadar vermiştin. Hiç yapmamaktan iyidir. Aralı yapabilmek te başarı.Selam dunku menumü yazaym
Kah 2,5 haslanmis yumurta peynir salata badem
Aksam 2 k pilav et salata corba
Dün yasaklı seylerden hic yemedim ve saatlere uydum
.bugun de bakalm ins uyarm.parca parca da olsa 40 güne tamamlamayı dusunuyorum 15 gun aralksz yapmistm zaten arada 1 gun daha yaptm.ve dün tekrar basladm.bugun 2.gunum toplamda 18. gunum
Kah 11.30 aksam 7.30 da yedimSaatleri nasıl kahvaltı 1 de mi yedin?
15 gunde 4 kilo vermistm.ama bozunca hemen iki kilosunu aldm.dikkat edince iyi gidiyo gercekten15 günde ne kadar vermiştin. Hiç yapmamaktan iyidir. Aralı yapabilmek te başarı.
Süper gitmiş15 gunde 4 kilo vermistm.ama bozunca hemen iki kilosunu aldm.dikkat edince iyi gidiyo gercekten
Ben bir sistem uyguluyorum kendime gore duzenlemiyorum yediklerimi.Çok sağlıksız olmuş bu menü. Kaç kilosunuz?
Böyle olması çok güzel. İnşallah darısı bana . Tekrar bugün başladım. Bugün 1. Günüm. Herhangi bir ölçüm yapmadım kilo dışında.Ben bir sistem uyguluyorum kendime gore duzenlemiyorum yediklerimi.
Bugun spor salonunda 1 ayim doldu ve olcumlerim yapildi. Antronor sasirdi kaldi cok iyi vermissiniz cok guzel beslenmissiniz hic kastan gitmemis hep yagdan gitmis dedi. Ilk defa birinin karin yaglanmasinin 1.5 azaldigini goruyorum dedi. Burayada koyayim fotoyu
Eki Görüntüle 2559522
Ben bir sistem uyguluyorum kendime gore duzenlemiyorum yediklerimi.
Bugun spor salonunda 1 ayim doldu ve olcumlerim yapildi. Antronor sasirdi kaldi cok iyi vermissiniz cok guzel beslenmissiniz hic kastan gitmemis hep yagdan gitmis dedi. Ilk defa birinin karin yaglanmasinin 1.5 azaldigini goruyorum dedi. Burayada koyayim fotoyu
Eki Görüntüle 2559522
Böyle olması çok güzel. İnşallah darısı bana . Tekrar bugün başladım. Bugün 1. Günüm. Herhangi bir ölçüm yapmadım kilo dışında.
seni canı gönülden tebrik ediyorum hasibecim..azmin örnek olsun hepimize.
Böyle olunca da çok zor oluyor. Umarım hayırla gelirler.Maşallah topiktede in cin top oynuyor
bu sessizlik pek hayra cikmaz ya hadi hayirlisi![]()
Inşallah,çünkü bu sessizlik hep artı kilolar olarak döndü sayfaya..hem tadida olmuyor sohbet olmayincaBöyle olunca da çok zor oluyor. Umarım hayırla gelirler.