Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

O4. 01. Cumartesi

11.00 civari
1 tb kiymali patlican
Az yogurt
Salata

20.30-21.00
Karisik kuzu izgara
Salata
Yogurtlu mezelerden biraz
1 ayran

Su en az 2 lt olmustur

Aksam yemekte disardaydik o yüzden gec oldu

Günaydın.

Sınava gidiyorum heycandan stresten lokma yiyecek halim yok inş kötü olmam orda artık hayırlısı olsun.

Kızımın ateşi hiç düşmüyor gece başındaydım sadece hafifletiyorum ağlayıp duruyo. Tekrar götürücem geçmezse.

Şimdilik böyle görüşürüz inş 💜

Günaydın.

Sınava gidiyorum heycandan stresten lokma yiyecek halim yok inş kötü olmam orda artık hayırlısı olsun.

Kızımın ateşi hiç düşmüyor gece başındaydım sadece hafifletiyorum ağlayıp duruyo. Tekrar götürücem geçmezse.

Allah yardimcin olsun kolayliklar cnm
Ins. Guzel haberlerini bekliyoruz 😁
Yanina ayran alsaydin keşke miden falan bulanirsa iyi gelirdi

Kizinada gecmis olsun
Bu ara bütün cocuklar hasta nedense :(

Öncelik kendime inanmak olacak .Ruhum bu bedene ait değilse bu bedenin içinde sağlık olmamı beklemek biraz zor.Ne yapacağım? ruhumu o sağlıklı bedene kavuşturacağım.:KK49:

Evet! biliyorum çok uzun meşakkatli bir yol ama şimarık bir çoçuk gibi olmak ruhuma hiç yakışmıyor her ağladıkça onu şeker çikolatayla kandığımın farkına varma zamanı geldide geçiyor bile.

Yanlışı fark ettikten sonra doğru seni bulur.
Cocuk benzetmesi cok hosuma gitti 😁

Günaydın.

Geçmiş olsun canim, okullarda hasta olmayan cocuk sayısı çok az malesef ev halkınada bulaşıyor herkes hasta bizim evde 15 gündür revir gibiydi

Gunaydin hanimlar herkese iyi pazarlar :KK68:
Günaydın.

Allah yardimcin olsun cnm insallah sinavin iyi gecer. Eminede atesliydi gece ben de onun yaninda uyudum. Allah sifa versin evlatlarimiza

Günaydın.

Geçmiş olsun canım bugün biraz toparlar inşallah yarınada okul var🙄

Selam arkadaşlar 😘😘
hoşgeldin kuzum :KK60:
Merhabalar gününüz nasıl geçti arkadaşlar kimse liste yazmıyor mu 🙄

Ben çizitiriyim biraz :)

Kahvaltı: 3 dilim siyez ekmeği, 1.5 haşlanmış yumurta, 1 yemek kaşığı yeşil zeytin, bir çeri domates, yarım salatalık 2 bıçak ucuyla bal, bir tutam tere ve maydanoz

Ara: bir yerli muz, 100 gr meyveli yoğurt

Ara: 3 hurma, 3 kuru erik

Bir cennet hurması

Akşam 18:30 bir kase mercimek çorbası,bir tabak fırın hamsi, salata, 3 dilim biber turşusu elim kadar lavaş ekmek 2 dilim helva

Çayın yanında bir tutam kuruyemiş

Akşam ağır oldu o menüde kolaya, fantazya hayır diyebildiysemde balık ve helva fazla kaçtı fırın balık olmasına rağmen ekstra yağ katılmıştı balığa...

Yeterince su içememişimdir şimdi yatağa uzandım ama kendimi şiş hissediyorum buda iyi değil mağlesef
afiyet olsun canım. düzene girersin merak etme. sen yeterki başla. ama bence 3 dilim ekmeği unut artık. 0 fazladan bir dilimin yerine peynir güzel ve tok tutucu olurdu :KK68:
Günaydın.

kolay gelsin canım ve çok geçmiş olsun. salgın var.

Back
X