- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardimcin olsun kolayliklar cnmGünaydın.
Sınava gidiyorum heycandan stresten lokma yiyecek halim yok inş kötü olmam orda artık hayırlısı olsun.
Kızımın ateşi hiç düşmüyor gece başındaydım sadece hafifletiyorum ağlayıp duruyo. Tekrar götürücem geçmezse.
Şimdilik böyle görüşürüz inş![]()
Cocuk benzetmesi cok hosuma gittiÖncelik kendime inanmak olacak .Ruhum bu bedene ait değilse bu bedenin içinde sağlık olmamı beklemek biraz zor.Ne yapacağım? ruhumu o sağlıklı bedene kavuşturacağım.
Evet! biliyorum çok uzun meşakkatli bir yol ama şimarık bir çoçuk gibi olmak ruhuma hiç yakışmıyor her ağladıkça onu şeker çikolatayla kandığımın farkına varma zamanı geldide geçiyor bile.
Yanlışı fark ettikten sonra doğru seni bulur.
Geçmiş olsun canim, okullarda hasta olmayan cocuk sayısı çok az malesef ev halkınada bulaşıyor herkes hasta bizim evde 15 gündür revir gibiydiGünaydın.
Sınava gidiyorum heycandan stresten lokma yiyecek halim yok inş kötü olmam orda artık hayırlısı olsun.
Kızımın ateşi hiç düşmüyor gece başındaydım sadece hafifletiyorum ağlayıp duruyo. Tekrar götürücem geçmezse.
Allah yardimcin olsun cnm insallah sinavin iyi gecer. Eminede atesliydi gece ben de onun yaninda uyudum. Allah sifa versin evlatlarimizaGünaydın.
Geçmiş olsun canım bugün biraz toparlar inşallah yarınada okul varGünaydın.
Gunaydin hanimlar herkese iyi pazarlar
Allah yardimcin olsun cnm insallah sinavin iyi gecer. Eminede atesliydi gece ben de onun yaninda uyudum. Allah sifa versin evlatlarimiza
hoşgeldin kuzumSelam arkadaşlar
afiyet olsun canım. düzene girersin merak etme. sen yeterki başla. ama bence 3 dilim ekmeği unut artık. 0 fazladan bir dilimin yerine peynir güzel ve tok tutucu olurduMerhabalar gününüz nasıl geçti arkadaşlar kimse liste yazmıyor mu
Ben çizitiriyim biraz :)
Kahvaltı: 3 dilim siyez ekmeği, 1.5 haşlanmış yumurta, 1 yemek kaşığı yeşil zeytin, bir çeri domates, yarım salatalık 2 bıçak ucuyla bal, bir tutam tere ve maydanoz
Ara: bir yerli muz, 100 gr meyveli yoğurt
Ara: 3 hurma, 3 kuru erik
Bir cennet hurması
Akşam 18:30 bir kase mercimek çorbası,bir tabak fırın hamsi, salata, 3 dilim biber turşusu elim kadar lavaş ekmek 2 dilim helva
Çayın yanında bir tutam kuruyemiş
Akşam ağır oldu o menüde kolaya, fantazya hayır diyebildiysemde balık ve helva fazla kaçtı fırın balık olmasına rağmen ekstra yağ katılmıştı balığa...
Yeterince su içememişimdir şimdi yatağa uzandım ama kendimi şiş hissediyorum buda iyi değil mağlesef
kolay gelsin canım ve çok geçmiş olsun. salgın var.Günaydın.
Hayirli cumalar
Geçen hafta 81 küsür
Bu hafta yine aynı
Küsüratını söyleyemiyorum tartim bozuldu galiba.
İki haftadır hastayım anca göz acabildim.
hergaf şu An başım ağrıyor yaticam gibi gorunuyor. akşam veya yarın sorularını yanitlayabilirim.
Tebrik ederim cnm hayirli olsun ehliyetinTebrikleri alabilirim![]()
Sagol cnm ❤Yaa hepsi bir oluyo seninkilerde geçmiş olsun![]()