Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

06.01.2020 pazartesi menusu
09.30 2 haslama yumurta 2 yk lor peyniri yesil zeytin uzerine baharat doktum ve ceviz
12.00 filtre kahve
13.30 7 hurma
15.00 cay
18.30 1 avuc cig kabak cekirdegi (yemek piserken yedim)(kiru yemisle ogunle beraber aliyorum)
19.00 1 kase mercimek corbasi 1 tabak hindi yahni (ilk defa yaptim. Hindiyi kavurdum rengi donunce arpacik sogan kapya biber yesil biber, biber salcasi baharatlarla dudukluyu kapattim. Dudugunu indirince 30 dk pisirdim lokum gibi oldu begendik. Hindi izgara tava yaziyordu pakette gogus degildi)

21.30 da filtre kahve icerim

Su 2 ltyi gecti
Spor simdilik yok

Bu hafta oruc gunlerimi sali carsamba persembe cekiyorum. Bu gunlerde menu yazmicam. Evde oruclu zor oluyor cok araniyorum iste en azindan aklim dolu oluyor yemek aklima gelmiyor 😉

Gunaydin
Emine titriyor yine atesi cikiyor 20 dk once surup icirdim daha yeni uykuya daldi. Dra msj atmistim gece tum silahlari kullandik serum takicaz artik o zaman dedi 😔

Günaydınlaaar:KK3:

Hava soğuk insanın evden çıkası gelmiyor. hele hele bu havada yediklerimize dikkat etmek daha bi zor sankii....

Pazar günü beslenmem iyiydi, dün kötü geçti bugün yemek olarak kele paça yapıyorum. Benim kız yemez onada ciğer yapayım yanına birde karnıbahar ve brokoli salatası iyi olur

günaydın hepinize güzel hatunlar.nasılsınız.ben yine aklımda karbonlarla yaşamaya başladım.nereye baksam ekmek arası peynirler görüyorum.sanırım bu işi başarmak zor yine başa dönmek korkutuyor beni
Beslenmen nasıl bilmiyorum, kahvaltı yaptın mı istersen peynirli bir omlet yap kendine, yada eti form un kızarmış ekmekleri ile krem peynir yiyebilirsin ekmek peynir benide zorluyor ama geceleri daha çok ....

Ben de biraz kilo vermistim.simdi diyetisyene gittim.16 8 aralikli oruc diyeti var ya.onu verdi.1 detox suyu..
Kilom 88.9 boyum 1.62
Yarin apartman gunu var..offf yemeyecegim..ins salata vardir
Yeni mi başladın diyetisyene merak ettim ben bu beslenme şeklini yapmak istiyorum ama uzun açlığa dayanamıyorum günlük listelerini yazabilseydin bizlerede örnek olurdu :)

Beslenmen nasıl bilmiyorum, kahvaltı yaptın mı istersen peynirli bir omlet yap kendine, yada eti form un kızarmış ekmekleri ile krem peynir yiyebilirsin ekmek peynir benide zorluyor ama geceleri daha çok ....
beslenmem gündüzleri daha dengeli akşamları maalesef bu ara aklım fikrim yemekte.çikolata cips nerde zararlı bir şey varsa canım çekiyor.akşam o mutfaga hiç girmemek lazım.eskiler boşa kilitlemiyorlarmış mutfakları

Benimde mantigima yatmadi ondan netlestirmek icin sordum.

Tesekkur ederim cnm

Odemlerim vardi ya onlar gitti cnm

Bende bi sekilde dusundugum ocin sormak istedim cnm. Spor listesini cok incelemedim su an yapmadigim icin ama yuruyus dk olarak puani yokmu atiyorum dksi 3 puan 2 puan vs. Herkesin adimsayari olmayabilir ya da her yuruyuste telefon uzerimizde olmayabilir

:KK48:

Bornovadamiydin sen nerdendin. Ben evka2 deyim. Universiteyi egede okudum evden gittim geldim 😉 ataninca ciktim ordan bir dahada gelemedim anca yillik izinlerde 😂

Tmm cnm bende hangisi sayilacak diye merak ettigim icin sormustum ileride spor yapicam ya ona gore hesaplayayim diye 😉

👍

Bir sey gibi kahveydi hatirlayamadim ama kazik gibi kahve diyesim geldi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Hah iste kursun gecirmez kahve 😊 ha kursun gecirmez kahve ha kazik gibi kahve bence cokta bir farki yok 😂😂😂

Evet cnm 2 verip 1 aliyorum. 2 ileri 1 geri derken mehter takimi gibi kilo veriyorum 😂😂

Gecmis olsun cnm. Ben de yrn tekrar goturcem buyuk ihtimalle hala 4 saate bir atesi cikiyor 6 doz antibiyotik aldi bu zamana kadar ates araliginin biraz acilmasi gerekiyordu

Bence bugun o rakami gordugu icin soylemiyor supriz olsun diye cumaya daha da eksi gelecek

Hosgeldin cnm izmirin neresindensin ben de evka2denim
Gunaydin
Emine titriyor yine atesi cikiyor 20 dk once surup icirdim daha yeni uykuya daldi. Dra msj atmistim gece tum silahlari kullandik serum takicaz artik o zaman dedi 😔
Canım çok geçmiş olsun. Serum iyi gelir daha çabuk toparlar inşallah. Allah şifa versin. Benim de oğlan daha iyi bugün azcık yemek yedi. Şükürler olsun.

Menulerrrrrr :))

06.01.pazartesi

15.00
Yarim avuc karışık kuruyemis

18.00
1.5 tabak
kremali karışık sebze +yumurtali balik

10.15
Yarim avuc kuruyemis

14.00
1 tb. Dün aksamki sebzeli balik

18.00
Yarim tb ciğer kavurma
Salata
Bir parca peynir

SU yeterli :)

Ne yapiyosunuz millet

Ne var ne yok :))

Bi aksilik olmazsa cuma guzel eksi gorecem heralde :)) dün tartildim
Cumaya kadar tartilmicam, bana da supriz olsun 😅
İnşallah hayal kırıklığına ugramam :)

Bu arada bütün hastalarimiza gecmis olsun

Ne yapiyosunuz millet

Menulerin süper :KK24: baya baya az yiyorsun umarım verirsin :KK19:
Ben menu yaziyim dedim destan gibi olunca vaz geçtim :KK22: ama diyetteyim iyi gidiyor spor yok eksi çıktım tartida ama bozuk sanirım ama olsun beni motive etti umsrim cuma bol eksilo bir gün olur :KK68:

Slm kizlar :KK68:
Geçmiş olsun canım, ortalıkta bayağı hastalık var hava soğuk çocuklar etkileniyor
sagol cnm
çok çok geçmiş olsun.tam hastalık dönemleri
Sagol cnm
Cok gecmis olsin😞 rabbim sifa versin
Sagol cnm
Canım çok geçmiş olsun. Serum iyi gelir daha çabuk toparlar inşallah. Allah şifa versin. Benim de oğlan daha iyi bugün azcık yemek yedi. Şükürler olsun.
Sagol cnm
Ne yapiyosunuz millet

Hadi insallah cnm merakla bekliyoruz
arkadaşlar 88 kiloyum bende katılabilir miyim aranıza yolum uzun böyle 1 yılda anca verebilirim :)
Hosgeldin cnm

Back
X