Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bundan sonra almamaya çalış işte :)

Kisa surede vucuda cok agirlik bindi, agrilarinin olmasi normal
Birazda oyle dusunuyorum. Tam kg vermistim hic zaman gecmeden oldugu gibi hatta fazlasiyla geri aldim. Ama inan cok sikintilardayim ve tek kacis yerim yemekler. Defalarca yasadim biliyorum buyuk hata ama engel olamiyorum işte

Merhabalar dün gelemedim bütün gün kedimle uğraştım vaktim olmadı. yeni sahiplendim bir hafta erken alma durumu söz konusu olunca anca eksikliklerini aldım birde gidip kendisini aldım yol uzaktı bayağı akşam eve anca gelebildim ....

Eve geldikten sonrada depremi duyunca akıl baştan gitti tabii şideti ve sarsıntının uzunluğu bayağı üzdü beni, Allah daha beterlerinden korusun herkesi içinde de bizi .....

Dünki kilo bildirimim sabit 109 mağlum dönem şişkinliği herhalde diye düşünüyorum

Karnım açıktı aşağıda bayağı pişi kızarttılar fena kokuyor😳

Merhabalar dün gelemedim bütün gün kedimle uğraştım vaktim olmadı. yeni sahiplendim bir hafta erken alma durumu söz konusu olunca anca eksikliklerini aldım birde gidip kendisini aldım yol uzaktı bayağı akşam eve anca gelebildim ....

Eve geldikten sonrada depremi duyunca akıl baştan gitti tabii şideti ve sarsıntının uzunluğu bayağı üzdü beni, Allah daha beterlerinden korusun herkesi içinde de bizi .....

Dünki kilo bildirimim sabit 109 mağlum dönem şişkinliği herhalde diye düşünüyorum

Karnım açıktı aşağıda bayağı pişi kızarttılar fena kokuyor😳
Diyetisyene hangi sıklıkta gidicen cnm

Yanlış anlama sut durumun nasil. Merakli teyzeler gibi sordum ama istersen cevaplamayabilirsin
Günde yaklaşık 4-5 litre su içen bi insanın nasıl olabilir:)
Çok şükür gayet iyi canım.
Birde saolsun teyzelere göre hep çocuk aç,hep sütümuz az..sanki anlasip anlaşıp geliyorlar :işsiz:

Günde yaklaşık 4-5 litre su içen bi insanın nasıl olabilir:)
Çok şükür gayet iyi canım.
Birde saolsun teyzelere göre hep çocuk aç,hep sütümuz az..sanki anlasip anlaşıp geliyorlar :işsiz:
Ooo cok su iciyosun masallah :D benim süt konusunda epey endisem var insallah bu kizimi emzirebilirim. Teyzeleri gectim benim esim bile karisiyor ki

Diyetisyene hangi sıklıkta gidicen cnm
Mefkuş diyetisyen hakımı kızıma devrettim haftada 1 veya 10 gün olucak şekilde gideceğiz, biz ayarlıyoruz görüşmeleri özlikle ona destek olmak için diyeteyim onun listelerini bende uygulayacağım anlayacağın tabi benim metabolizmam onunkinin yanında kaplumbağa hızı kalıyor yoyo diyetlerinden :işsiz:
74FRIDA 74FRIDA asu o pişilerden hayatin boyunca bol bol yedin cnm
Simdiye kadar kilodan baska sana ne verdiler

ivit 2 tane yedim midemde kabul etmiyor artık rahatsızım işteyim evde de bişey yok pazara uğrayıp eve gidebilsem iyi olucak...

evet gelsin menü
kahvaltı 11.00

Tereyağ bal,yumurta,yeşil zeytin,peynir ve 1 dilim kadar yufka ekmekten oluşan standart kahvaltı
14.00
elma ve 1 bardak rezene

16.00
1 fırınlanmış patates
18.30
1 tabak bulgur pilavı
marul havuç sarımsaktan olusan süt salatasi
1 bardak rezene daha icilir

Profesyonel diyetcilerden yorum bekliyorum:))

Oo aktifmiş bura bugün hiç bildirim gelmedi bende hafta sonu diye uğramadım. Çok şuursuz ve amaçsızca yedim. Bu hafta bu yediklerimi eriteceğim inşallah

Hala hastanedeym bügun taburcu olacam. Amadün ameliyat oldum maalesef. Ameliyatta n çıkınca da çok kötü depremi yaşadık. Ben narkozla kıpırdıya yedm bile annem kızkardeşim ve ablam yanımdaydı. Ben kaçamıyorum siz çıkın binadan dedim. Gelip elimi tutup yatağnn etrafında toplandılar40 saniye boyunca çok şiddetli sallandk. Bina ne zaman üstümüze yıkılacak diye bekledik resme n. Çok korktuk. Ameliyatmı unuttum resmen. Alkan beterinden korusun
Çok geçmiş olsun. Ne ameliyatı oldun.
Bebekte 2 hafta öne gecmis. 33+3te 2480 di. Doktor unlu sekerli seyleri kes seker bos kg yapiyo dedi. Kizimda da yiyodum. Bir etkisi olmamıştı. Seker yuklememde temiz cikti aslinda.
Birde gecen aksam tatli yedikten sonra sekerimi ölçtüm 119 du. Asiri da yuksek degil.
Agrilarim cok fazla ama çoğunlukla kgdan sanırım bu defa
Normal doğum mu olacak
Birazda oyle dusunuyorum. Tam kg vermistim hic zaman gecmeden oldugu gibi hatta fazlasiyla geri aldim. Ama inan cok sikintilardayim ve tek kacis yerim yemekler. Defalarca yasadim biliyorum buyuk hata ama engel olamiyorum işte
Aynı durumdayım. Beslenme veya doyma değil amaç

Benim küçük oğlum engelli yürüyemiyordu. Onun için ameliyat olmuştum. Kendime bakamazken ona nasıl bakayım diye. Şimdi başka sorunları var. Bakım konusu en hafifi şu anda. Gelecek korkusu beni benden alıyor

Iyi aksamlar

25.01.CUMARTESI

10.00
Kgk

13.00
2 dil. Sucuk
1 lokma peynir

14.30
5-6dil.sucuk
Kaşar
Yarim avakado

21.00
2 yumurta +1 tk hc unu+1ks.hc sütü
Peynir
7 zeytin
3 tk badem ezmesi (seker yok)
Bebek ispanak

Alisveristen gec gelince aksam onun icin gec oldu
kendime hemen bunlari yaptim

Benim küçük oğlum engelli yürüyemiyordu. Onun için ameliyat olmuştum. Kendime bakamazken ona nasıl bakayım diye. Şimdi başka sorunları var. Bakım konusu en hafifi şu anda. Gelecek korkusu beni benden alıyor
Allah kolaylik versin feraha cikarsin insallah cnm 💓

Anlatmak istersen dinleriz

Back
X