- 8 Nisan 2017
- 57.884
- 314.496
- 698
Bahcemi cekip atayım bir gün dolmalık biber domates daha olmadı ama domates ve kabak bahcemdenOvv bahçe kabağı market pazar kabağından daha iyi ödem attırır![]()
Bolca ektik korolasica kocam bıldırcın kafesi koydu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahcemi cekip atayım bir gün dolmalık biber domates daha olmadı ama domates ve kabak bahcemdenOvv bahçe kabağı market pazar kabağından daha iyi ödem attırır![]()
Sen öyle san bonusum kabak tadi veriyoo yemeyinOvv bahçe kabağı market pazar kabağından daha iyi ödem attırır![]()
Yavrum sana geçmiş yıllardaki gezilerimden gurme sofralarimdaki yemek koleksiyonumu gostereyim istersenSen öyle san bonusum kabak tadi veriyoo yemeyin![]()
Yok canim boş laflara karnim tok benim, beni kötü emellerine alet edemezsinYavrum sana geçmiş yıllardaki gezilerimden gurme sofralarimdaki yemek koleksiyonumu gostereyim istersen![]()
Kuru iftiraYok canim boş laflara karnim tok benim, beni kötü emellerine alet edemezsin
Zipzip- beni cagardilar buraya aklima girmeye calisiyolar
![]()

Altına imza mi atarım bonus doğru söylüyorZipzip- yalan kendi bizi tehditle kek yemeye zorladı
Altına imza mi atarım bonus doğru söylüyor
Ben onların topige gittim mi böylebakıp geliyorum sadece
![]()
tabiiii hicc bakarmisinAltına imza mi atarım bonus doğru söylüyor
Ben onların topige gittim mi böylebakıp geliyorum sadece
![]()
Aaaaa bu nasil bir yer allahim ben nereye dustum yolumu göster topigime gideyimZipzip- yalan kendi bizi tehditle kek yemeye zorladı

Buraya giren kolay kolay çıkamazAaaaa bu nasil bir yer allahim ben nereye dustum yolumu göster topigime gideyim![]()
Hadi ben gittim iyigeceler siz acsiniz beni çiğ çiğ yersinizBuraya giren kolay kolay çıkamaz![]()
Kiz nireye daha sana karpuz kesecektikHadi ben gittim iyigeceler siz acsiniz beni çiğ çiğ yersiniz![]()
Yok yok teşekkür ederim diyetteyimKiz nireye daha sana karpuz kesecektik![]()
Hadi git yat yarın yine bekleriz iyi gecelerYok yok teşekkür ederim diyetteyim![]()