• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bu 3 gün kendimi sıkmayacağım. dün de sıkmadım. benim geçen aydan bu yana regl döngüsü değişti sanırım. vücudum tam adapte olamadı. hep erken geliyordu. şimdi ise tam gününü bile geçirip 1 hafta geç geliyor. tabi bu da geçen ay olduğu gibi bu ayda aşırı şişlik, gerginlik, ruhsal dalgalanma, dengesiz iştah yarattı. 4 gündür evden de çıkmadım. bugün aslında çıkıp biraz yürüyecektim. kargo gelecek diye kaldım. aslında evde insan var ama tembellikle birleşti oturdum kaldım. neyse yarın çıkarım artık :KK24:
velhasıl cumaya kadar sıkmayacağım kendimi. 1 ocak 2021 de yeni bir başlangıç yapacağım inşallah diyetime....:KK45:

yine de ayarlı yerim....

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,ince dilim börek ,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
Öğle: 1/4 ayva,1 mandalina,haşlanmış karnabahar ve lahana
Akşam: 2 kase az şehriyeli çorba,1 küçük etli biber dolması,1 kase yoğurt,turp
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar

İyi geceleer :KK24:

11.30 2 yumurta ile omlet 1 dilim kaşar 60 gr hindi füme 4 zeytin 1 dilim ekmek
25 gr çikolata

15.00
1 tabak tavuk bezelye 1 küçük dilim su böreği 5 zeytin 3 yk yoğurt

18.15
1 tabak tavuk bezelye 3 yk yoğurt 15 fıstık 1 küçük muz 1 mandalina

2 lt su

60kiloyum 60kiloyum merak etme yeni yılla beraber kürkçü dükkanına dönüş başlıycak şenlenicek buralar🥳🥳
Ben de kendime diyet hazırlığı yapıyorum dün minik kaseler ve buharda sebze pişirme aparatı aldım motive olma açısından eve geldim ayaklarımın üstüne basamıyorum vucudumu taşıyamıyor artık narin nazenin ayaklarım😅 bu cuma tartılıp başlamayı düşünüyorum

Selamlaar
İkinci çikolata olmasa daha iyiydi ama bu sefer kendimi paralamayacağım. Daha hoşgörülü olacağım. Reglden herhalde çikolata diyerek uyanıyorum resmen :rolleyes:

10.30
2 yumurta ile menemen 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 5 zeytin 1 tatlı kaşığı reçel 25 gr çikolata

13.30
1 tabak sebzeli bulgur 1 bardak ayran salata

19.30
Salata 60 gr hindi füme haşlama brokoli 1 dilim ekmek malt içecek 25 gr çikolata

60 dk yürüyüş 2 lt su

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
Öğle: 1/2 döner dürüm,salata,1 su bardağı şalgam
İkindi:15-20 sade çubuk kraker
Akşam: 1 lahmacun,1 dilim pizza,1 su bardağı şalgam,salata
2 kestane,2-3 yer elması
1,5 lt su
1 kupa yeşil çay
Çaylar
Bugün sapıttım😤

60kiloyum 60kiloyum merak etme yeni yılla beraber kürkçü dükkanına dönüş başlıycak şenlenicek buralar🥳🥳
Ben de kendime diyet hazırlığı yapıyorum dün minik kaseler ve buharda sebze pişirme aparatı aldım motive olma açısından eve geldim ayaklarımın üstüne basamıyorum vucudumu taşıyamıyor artık narin nazenin ayaklarım😅 bu cuma tartılıp başlamayı düşünüyorum
iyi yapmışsın. şişkoluk yetti artık herkes fit gezerken :KK43:
Ben de bu cuma adamakıllı başlayacam böyle olmuyor esnek değil sıkı diyet lazım
aynen. esnek oldu mu kayıyoruz. ama aşırı da olmayacak.
Kizlar ben bu hafta çok saldim toparlayamiyiorum
canım 1 ocak 2021 Cuma günü hayırlısıyla Allahın izniyle başlıyoruz hep beraber.
Ben de bugün çıktım acısını çıkardım. :)
bugün 10.500 adım atmışım. iyi yürüdüm ama :KK45:

merhaba kızlarrr :KK200: 2020 nin son saatlerindeyiz.... Allahtan diliyorum ki 2021 hepimiz için, bütün için; tüm güzellikleriyle, sağlıkla, huzurla, afiyetle, mutlulukla, neşeyle, tatlı heyecanlarla, bereketli kazançla, bollukla bereketle birlikte gelsin :KK200: :dua::KK200::KK68::halay:

Back
X