• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin, kahvaltim. Ekmeğin bir dilimini yemedim

Eklentiler

• IMG_20210406_120024_044.webp
    IMG_20210406_120024_044.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 22
Merhaba kızlarrr :KK200: herkes iyidir umarım.
Kan tahlillerim çıktı. insülin yine aynı. yani benim hemen tatlı ve hamurişi olayını çözmem gerekli. son dönemde fazlaca yedim. ürik asidim de 6 çıkmış. yani tam üst sınırda :olamaz: ayarlarımı hemen düzene sokmam gerekli.

Ramazandan umutluyum. bakalım, hayırlısı olsun. çikolata partileri bitsin artık :KK14:

Kan tahlillerim çıktı. insülin yine aynı. yani benim hemen tatlı ve hamurişi olayını çözmem gerekli. son dönemde fazlaca yedim. ürik asidim de 6 çıkmış. yani tam üst sınırda :olamaz: ayarlarımı hemen düzene sokmam gerekli.

Ramazandan umutluyum. bakalım, hayırlısı olsun. çikolata partileri bitsin artık :KK14:
Kendini topla canim. Sagligin icin en azindan cabala

Kahvalti ve aksam yemegi resimde aksam bir ince dilim ekmekte var. Sabahta bir dlm yemedim

13.30 1.ara
3 çilek
5 fındık
1 sb kefir

2.ara 16.20
5 badem
3 gun kurusu
Yesilçay

Eklentiler

• IMG_20210406_190723.webp
    IMG_20210406_190723.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20210406_120024_044.webp
    IMG_20210406_120024_044.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 36
İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,lor,zeytin,2 çeri domates,1.5 ceviz, 1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 2 lokma krepli peynir,2 yk süzme yoğurt, 4 çilek
Akşam: 1/2 dilim ekmek,1 dilim kıymalı kabak graten,1 kase yoğurt
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

12:00
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta +1 dilim peynir +5 zeytin +2 ceviz+yeşillik

ara: bir muz + 2 fit top

ara: lifalif + 1 mandalina

20:00
akşam

5 yk tavuk sote+ 1 bardak kefir+ 1 dilim kepekli ekmek + salata+ 1 kare bitter

su: 3 lt
spor: 30dk pilates+ 10 dk koşu + 30 dk p90x

Halledersin insAllah cnm sağlığımız için dikkat etmeliyiz cidden

Afiyet olsun hasibe nickinde hayirli olsun 🤗
Teşekkür ederim cnm ❤️
Hadi hayırlı olsun canım o zmn 🤗
Teşekkür ederim cnm ❤️
Öyle şuursuzun biri işte 4-5 tane hesabı varmış bdv ye yazmış hep son zamanlarda da akışta aktifti işte kazen ifşa etti
O kadar insanın içinde boylelerini nasıl bulabiliyorlar acaba hayret ediyorum. Kazenin işi zor valla
Bere geldim geldim. Çocukları yatırdım.az mesaj okudum.sonra azıcık uyumuşum. Uyandım kalanını okudum. Şimdi gidip yerime yaticam 😂

Teşekkür ederim cnm ❤️

Teşekkür ederim cnm ❤️

O kadar insanın içinde boylelerini nasıl bulabiliyorlar acaba hayret ediyorum. Kazenin işi zor valla

Bere geldim geldim. Çocukları yatırdım.az mesaj okudum.sonra azıcık uyumuşum. Uyandım kalanını okudum. Şimdi gidip yerime yaticam 😂
İyi geceler canim (:

Slm kizlar
Gelmişken menü de vereyim. Dün gelememistim.

Dun
10 bitki çayı
13 hurma ceviz tahin ( hurmaları küçük küçük doğradım cevizi elimle ufaladim tahinle karıştırdım mükemmel di ve çok yok tuttu)
19 fırında karışık sebze
22 bitki çayı

Bugün
10 bitki çayı
12.30 hurma ceviz
19 patlıcan yemeği, biber kavurması, dünden kalan 3-4 çatal fırın sebze. En son tatlı niyetine 3 hurma ve ceviz yedim (yemeyeydim iyiydi)

İyi geceler canim :-)
Sağol cnm sanada 😍

Back
X