Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Azimle ilerliyorsun canımGunaydin, kahvaltim. Ekmeğin bir dilimini yemedim
Teşekkürler canimAzimle ilerliyorsun canım
İftardan sonra miKızlar ramazanda günlük 10 bin adım hedef koydum. Dizimde sıkıntı çıkmazsa her gün yüreyeceğim
ayarlarımı hemen düzene sokmam gerekli.Evet canımİftardan sonra mi
Kendini topla canim. Sagligin icin en azindan cabalaMerhaba kızlarrrherkes iyidir umarım.
Kan tahlillerim çıktı. insülin yine aynı. yani benim hemen tatlı ve hamurişi olayını çözmem gerekli. son dönemde fazlaca yedim. ürik asidim de 6 çıkmış. yani tam üst sınırdaayarlarımı hemen düzene sokmam gerekli.
Ramazandan umutluyum. bakalım, hayırlısı olsun. çikolata partileri bitsin artık![]()
Halledersin insAllah cnm sağlığımız için dikkat etmeliyiz ciddenMerhaba kızlarrrherkes iyidir umarım.
Kan tahlillerim çıktı. insülin yine aynı. yani benim hemen tatlı ve hamurişi olayını çözmem gerekli. son dönemde fazlaca yedim. ürik asidim de 6 çıkmış. yani tam üst sınırdaayarlarımı hemen düzene sokmam gerekli.
Ramazandan umutluyum. bakalım, hayırlısı olsun. çikolata partileri bitsin artık![]()
Teşekkür ederim cnmAfiyet olsun hasibe nickinde hayirli olsun![]()
Teşekkür ederim cnmHadi hayırlı olsun canım o zmn![]()
O kadar insanın içinde boylelerini nasıl bulabiliyorlar acaba hayret ediyorum. Kazenin işi zor vallaÖyle şuursuzun biri işte 4-5 tane hesabı varmış bdv ye yazmış hep son zamanlarda da akışta aktifti işte kazen ifşa etti
Bere geldim geldim. Çocukları yatırdım.az mesaj okudum.sonra azıcık uyumuşum. Uyandım kalanını okudum. Şimdi gidip yerime yaticam
İyi geceler canimTeşekkür ederim cnm
Teşekkür ederim cnm
O kadar insanın içinde boylelerini nasıl bulabiliyorlar acaba hayret ediyorum. Kazenin işi zor valla
Bere geldim geldim. Çocukları yatırdım.az mesaj okudum.sonra azıcık uyumuşum. Uyandım kalanını okudum. Şimdi gidip yerime yaticam![]()
Sağol cnm sanadaİyi geceler canim![]()