• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın
Kilo bildirimi:
Başlangıç: 95.7 (22.10.2020)
Geçen hafta: 76.9
Bu hafta: 78.2
Gelen: 1.3
Toplam giden: 17.5
Hedef: 65
Geçtiğimiz hafta maalesef diyet yapamadım,son iki gün menü de yazmadım zaten,yazılacak gibi değildi.
Artık bu hafta dikkat etmeliyim,hızlı gelen hızlı da gider diyorum.😉
Süpersin cnm vala MaşAllah çok imreniyorum istikrarlı ilerliyorsun
İnşallah. Ramazandan korkuyorum ama en azindan o zaman da 2 3 kg verebilirsem hedefime ulaşirim. Bayram hedefim 85ti zaten
insAllah cnm ben hedef koymuyorum artık koydukce geri sariyorum hep bı engel çıkıyor

selam kızlar herkese hayırlı cumalar bende yeni başladım sağlıklı beslenmeye kilom ,,94,700.. boy 1,60,.sağlık sorunlarım var çok kilo adığımda mı bilemiyorum sağ ayağımda ön ve arka çapraz bağlar kopmuş kesin ameliyat diyor Dr,sıraya koydu bakalım nezaman sıra gelecek artı son zamanlarda hızlı kilo almamın sebebi böbrek bezi üstü kitle varmış endokrine yönlendirildim hafif bir diyet ve bir ilaç verdi 3 kez öğünlerle birlikle içiceksin dd 10 gün oldu kullanıyorum, biraz da kilo verdim ilaçı 3 ay kullanmamı söyledi bakalım sizleri takibe aldım birazda burda motive olurum diye spor yapamıyorum ayağımdan dolayı he hedefim şimdilik 70,hayırlısı Allah'tan böyle işte hanımlar takipteyim 🥰
Hosgeldin gecmis olsun

90dım zayıfladım diyet ve kalori açığı çok önemli noktalar egzersiz olmadan zayıflamak zor bence ben internetten bulduğum bir programı uyguluyorum resmen zayıflayacağınızı hissettiriyor :KK70:
hareketler şu şekilde:
Burpees
Jumping Lunges
Jackknife Crunch
Reverse Lunge with Rear Leg Raise
Jump Squat
Push Up
Side Planks with Leg Raises
Lateral Jumps
Mountain Climbers
Jumping Jack

antrenmanı aldığım kaynak: Yağ Yakıcı 10 Egzersiz

Son düzenleyen: Moderatör:
birinci test negatifti, sonra eşim hastalandı
tekrar test istediler
ben ve eşim pozitif çıktık.
bu sebebten cok gelemiyorum buralara

ne zaman düzenli kilo versem bi sıkıntı çıkıyor.
Geçmiş olsun cnm ❤️
selam kızlar herkese hayırlı cumalar bende yeni başladım sağlıklı beslenmeye kilom ,,94,700.. boy 1,60,.sağlık sorunlarım var çok kilo adığımda mı bilemiyorum sağ ayağımda ön ve arka çapraz bağlar kopmuş kesin ameliyat diyor Dr,sıraya koydu bakalım nezaman sıra gelecek artı son zamanlarda hızlı kilo almamın sebebi böbrek bezi üstü kitle varmış endokrine yönlendirildim hafif bir diyet ve bir ilaç verdi 3 kez öğünlerle birlikle içiceksin dd 10 gün oldu kullanıyorum, biraz da kilo verdim ilaçı 3 ay kullanmamı söyledi bakalım sizleri takibe aldım birazda burda motive olurum diye spor yapamıyorum ayağımdan dolayı he hedefim şimdilik 70,hayırlısı Allah'tan böyle işte hanımlar takipteyim 🥰
Hoşgeldin 🤗
Allah yardimcin olsun canim. Cok guzel eksi tebrikler
Teşekkür ederim cnm ❤️😍🥰

Geciken bildirimimi yapayım dedim
Geçen cuma: 88.15
Cumartesi: 87.70
Fark: -450 gr persembe cuma kaçamaklar oldu ama yine de eksideyim şükür bklm

Eklentiler

• IMG20210410100031.webp
    IMG20210410100031.webp
    19 KB · Görüntüleme: 28
90dım zayıfladım diyet ve kalori açığı çok önemli noktalar egzersiz olmadan zayıflamak zor bence ben internetten bulduğum bir programı uyguluyorum resmen zayıflayacağınızı hissettiriyor :KK70:
hareketler şu şekilde:
Burpees
Jumping Lunges
Jackknife Crunch
Reverse Lunge with Rear Leg Raise
Jump Squat
Push Up
Side Planks with Leg Raises
Lateral Jumps
Mountain Climbers
Jumping Jack

antrenmanı aldığım kaynak: Yağ Yakıcı 10 Egzer