• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

20 Nisan salı
Sahur
1 haşlanmış patates
1 küçük yağda yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su

İftar
3 adet hurma
1 kase kara mercimek çorbası
8-10 yaprak sarma bulgurlu her yaprakta 1 çay kaşığı vardır çok inceydi
Bol salata
Yoğurt

Çayla 1 kurabiye

Su 2 lt
Spor yok

20 Nisan salı
Sahur
1 haşlanmış patates
1 küçük yağda yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su

İftar
3 adet hurma
1 kase kara mercimek çorbası
8-10 yaprak sarma bulgurlu her yaprakta 1 çay kaşığı vardır çok inceydi
Bol salata
Yoğurt

Çayla 1 kurabiye

Su 2 lt
Spor yok
Afiyet olsun canim ☺️
Kglarimiz yakin ya bedenin kaç

iyi akşamlar herkese
sabah ,,2 çatal tereyağda yumurta
2 dlm tm bğdy ekmek
zeytin
peynir
çay + yeşilçay

öğlen,,1 kase domates çorbası
1 kase peynirli makarna,

akşam,,2 kepçe kıymalı nohut yemeği
2 YK, zeytinyağlı pırasa
1 dlm pide
yeşilçay+ çay,
1,5 lt,su
Akşam nohut varken ekmeğe gerek yokmuş afiyet olsun canım
İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates,salatalık,1 ceviz,1 tatlı kaşığı kaymak,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: Bir lokma tost, 1 kase kuru biberli yoğurt,2 yemek kaşığı süzme yoğurt,2 zeytinle ekmek
Akşam: Az pide,büyük kase mercimek çorbası, 2 çatal zeytinyağlı enginar
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar
Afiyet olsun canım güzel menü
İyi akşamlar 🌙

İftar menüm
1 kepce dugun corbasi
1 bardak ayran
Az mantarli sebze yemegi
3 yk bulgur pilavi
Bol salata

Detoks suyumu içiyorum

1 filtre kahve içtim

Birazdan ara öğün 2 top dondurma hakkimi kullancam. Hatta o kadar bile yemem sanirim. Kafami topladim artik menulerime uycam
Çok güzel canım Afiyet olsun
🤩💥👏

Afiyet olsun canim ☺️
Kglarimiz yakin ya bedenin kaç
Ben genelde bol giyince tam bedeni bilemiyorum uzun süredir de pantalon hep lastikli spor giyiyorum🙈😄 feracem var 48 beden üst tarafı hafif bol alt taraf daha bol oluyor ölçü alalım istersen incelemeleri karşılaştıralım bende bayadir almıyorum ölçü

Ben genelde bol giyince tam bedeni bilemiyorum uzun süredir de pantalon hep lastikli spor giyiyorum🙈😄 feracem var 48 beden üst tarafı hafif bol alt taraf daha bol oluyor ölçü alalım istersen incelemeleri karşılaştıralım bende bayadir almıyorum ölçü
Canım ölçü ben hic dogru alamiyorum. Sadece merak ettigim icin sordum. Demekki bu kilolarda 46-48 oluyoruz. Ben dun bazanin icinden kıyafetlerimi cikardimda. Bazi 46 beden eteklere girdim ama cok dar 😅 yani 48im bende anladimki

Teşekkürler canım. Artık kurtulalım kglalardan.. 79 görmek istiyorum biraz sıkı tutaylım bayrama kadar
Ah ah bayrama 79 görmek. Ne harika olurdu 🥰 diyete ilk basladigimda hedefim oyleydi. Ama ne yazikki ocak şubat ayinda dikkat etmemek beni boyle geriye atti

Canım ölçü ben hic dogru alamiyorum. Sadece merak ettigim icin sordum. Demekki bu kilolarda 46-48 oluyoruz. Ben dun bazanin icinden kıyafetlerimi cikardimda. Bazi 46 beden eteklere girdim ama cok dar 😅 yani 48im bende anladimki
Aynen cnm ben hamilelik öncesi 79-78 ye 46ya düşmüştüm ben kemik yapısı olarak ön profilden genisim biraz 69kg iken kaç beden olurum acaba 🤩🤔 Allah im nasip et 🤲🙈
Ah ah bayrama 79 görmek. Ne harika olurdu 🥰 diyete ilk basladigimda hedefim oyleydi. Ama ne yazikki ocak şubat ayinda dikkat etmemek beni boyle geriye atti
Aynen şu dikkat etmeyi hiç bırakmasak güzel ilerliycez ama motivasyonumuz hep aynı seyirde gitmiyor maalesef

Aynen cnm ben hamilelik öncesi 79-78 ye 46ya düşmüştüm ben kemik yapısı olarak ön profilden genisim biraz 69kg iken kaç beden olurum acaba 🤩🤔 Allah im nasip et 🤲🙈

Aynen şu dikkat etmeyi hiç bırakmasak güzel ilerliycez ama motivasyonumuz hep aynı seyirde gitmiyor maalesef
Artik önümüze bakcaz canim. Daha önce 85ken giydiklerimi denedim de o zamana gore hala daha genişim 😅

Sürekli dahil edebilsek bı çocuklardan insanda hal kalmıyor vala ama yetişiyor işler hayırlısı sağlık olsun bklm
Oruçluyken yapamam ya. Dışarı bile çıkmıyorum gündüz.
Akşamdan akşama yapmaya çalışacam artik ne derece olursa. Kg eksilmese de incelmek istiyorum. Bekleyen iki canta kiyafet vardi. En azindan şimdi 1 cantaya düştü 😁

Oruçluyken yapamam ya. Dışarı bile çıkmıyorum gündüz.
Akşamdan akşama yapmaya çalışacam artik ne derece olursa. Kg eksilmese de incelmek istiyorum. Bekleyen iki canta kiyafet vardi. En azindan şimdi 1 cantaya düştü 😁

Sahurdan önce yapardım ben fikir olsun sanada sporum bitiyodu öyle yiyodum bişeyler

En kötü oyle yapılabilir ama cocuklar cok geç uyuyor zaten. Ya hiç uyumicam sahura kadar o da cok zorlar :/
Lesli yapma o zaman sadece bölgesel yap yattığın yerde daha kısa sürer.
İyice ısınıp yapsan en iyisi ama hiç yoktan iyidir şekillenmeye yardımcı olur.

Yere yatıp bacak kaldırıp indircen sırayla
Köprü
Yan mekik
Düz mekik
Sopa çevirme
Geri tekme
Superman
Dizini yormadan az biraz squat falan

Back
X