Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ödül günlerinde cikarip ye işteGider tabi canım biz buzluğa 5 paket tahinli tatlı koyduk kız![]()
Bilmem bakicigizÖdül günlerinde cikarip ye işte![]()
Çok heyecanlı ama benden çok gitmeyecek gibi ya nedense spora yeni başladığım için sanırım
Afiyet olsun canım vay Süper eksi canım tebriklergünaydın kızlar hepimize hayırlı cumalar dilerimdün biraz canım sıkkındı yine daha doğrusu birkaç gündür öyle çoluk çocuk aile sorunları diyelim dün menü yazamadım
29,Nisan dünkü menüm,
sabah 1 haş yumurta
1tbe,pey, zeytin domates
salatalık ,çay,,. +yeşilçay
ara,3 çilek 5,erik + kayısı bitki çay
akşam, 4 yk yulaf,2, yumurta,az peynir
omlet,çay su 2 ye yakın
Kilo bildirimi,,
geçen hafta,,89, 500
bu hafta. ,,. 88,450![]()
Bende eksi beklemiyorum. Akşam cok su icemedim. Pilav ve tatlida yemiştimÇok heyecanlı ama benden çok gitmeyecek gibi ya nedense spora yeni başladığım için sanırım
teşekkürler canımAfiyet olsun canım vay Süper eksi canım tebrikler![]()
Tebrik ederim guzel kg vermissingünaydın kızlar hepimize hayırlı cumalar dilerimdün biraz canım sıkkındı yine daha doğrusu birkaç gündür öyle çoluk çocuk aile sorunları diyelim dün menü yazamadım
29,Nisan dünkü menüm,
sabah 1 haş yumurta
1tbe,pey, zeytin domates
omlet,çay su 2 ye yakın
Kilo bildirimi,,
geçen hafta,,89, 500
teşekkürler canımTebrik ederim guzel kg vermissin![]()
Bakalim bugun ne gelecekteşekkürler canımhaftaya sizdenden eksiler gelir inşallah
![]()
Tebrikler canım süpersingünaydın kızlar hepimize hayırlı cumalar dilerimdün biraz canım sıkkındı yine daha doğrusu birkaç gündür öyle çoluk çocuk aile sorunları diyelim dün menü yazamadım
29,Nisan dünkü menüm,
sabah 1 haş yumurta
1tbe,pey, zeytin domates
omlet,çay su 2 ye yakın
Kilo bildirimi,,
geçen hafta,,89, 500
Selam kızlar kendimr yeni tartu aldım. Yağ kas her şeyi ölçüyor. Yüzleştim kendimle. Hem geçen haftaki hem yeni tartıyla tartıldım
Geçen hafta 86.9
Bugün aynı tartı 85.6
Yeni tartı 85.8
Fark - - 1.1
Çok şükür eksi çıktımrakiplerim sizde durumlar nası
Cok guzel fark tebrik ederim canimSelam kızlar kendimr yeni tartu aldım. Yağ kas her şeyi ölçüyor. Yüzleştim kendimle. Hem geçen haftaki hem yeni tartıyla tartıldım
Geçen hafta 86.9
Bugün aynı tartı 85.6
Yeni tartı 85.8
Fark - - 1.1
Çok şükür eksi çıktımrakiplerim sizde durumlar nasıl??