• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Siporumu da iliştireyim şuraya 1 saat tempolu gündüz yarım saatte hızlı tempo yürüyüş yaptım şimdi 10bin adım hedefimi tutturdum 💥🤩

Eklentiler

• IMG_20210501_235201.webp
    IMG_20210501_235201.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 32
Evet cnm bantta yürüyorum

Aynen cnm istikrarlı olarak 45 dk süper bence hiç hareket etmemekten iyidir 🤩

Akşam hem pilav hem ekmek bı de patates çok olmuş cnm afiyet olsun
evet haklısın canım şaştım dünle bugün ipin ucu kaçtı biraz yarın hemen toparlamalıyım teşekkür ederim 🙏😊

Günaydın
Ne diyeceğimi bilemiyorum,tam 10 gündür hiç diyet yapmadım,bu yüzden girmedim ve menü de yazmadım.
1 yılda ancak yenebilecek abur cuburları son 10 günde yedim.Tartıya da çıkmıyorum, moralim bozulur da iyice bırakırım diye.Ama kilo aldığımın farkındayım.Ah emeklerim ah.😑
Yarından itibaren inşallah eskisi gibi olmaya gayret göstereceğim.

Günaydın
Ne diyeceğimi bilemiyorum,tam 10 gündür hiç diyet yapmadım,bu yüzden girmedim ve menü de yazmadım.
1 yılda ancak yenebilecek abur cuburları son 10 günde yedim.Tartıya da çıkmıyorum, moralim bozulur da iyice bırakırım diye.Ama kilo aldığımın farkındayım.Ah emeklerim ah.😑
Hiç kendinize kızmayın böyle dönemler olması normal
Uzun süreçler yoruyor bizi
Arkanıza bakmadan besmele çekip başlayın tekrar daha da azimli olarak

Günaydın
Dün geride kaldı canım önemli olan bundan sonrası yeniden toparlan gel menü yaz

Günaydın
Önce abur cuburları yemeyi kes sonra sağlıklı şeylere yönel. Hemen tartilma birkac gun gecince tartil

iyi akşamlar kızlar bugün menüm

sabah ,1, tbe, peynir, zeytin, domates salatalık biber,az tereyağda 1 yumurta,
yeşil zeytin, çay,,,,+yeşilçay,
ara ,türk kahve ,1minik çikolata 1,minik tuzlu kurabiye
öğlen ,4, yk yulaf 2 yumurta az peynir + kaşar, omlet,çay,
akşam,1 kase mercimek çorbası
1 büyük, çukur tabakpeynirli yeşil salata ,1 paket diyet bisküvi,çay su şimdilik 1,5, lt ,yatana kadar daha içerim biraz sonra yeşil çay içiim 👍

Bu aralar az az sık sık şeklinde iftar sahur arası yapıyorum.
Sahurda sadece haşlanmış yumurta ve çay.
Dün idrarim nerdeyse kırmızıydı. Suyla hiç aram yok ne olacak bilmiyorum. Böbrekleri çökerttircem bu gidişle. 82-83 aralığında gidiyorum
Bugün abiyeyi denedim. Esnek kumaş olduğu için girdim içine ama kat kat göbek everest gibi bı popoyla😅😅😭
Temmuz a ne kaldı.

Bu aralar az az sık sık şeklinde iftar sahur arası yapıyorum.
Sahurda sadece haşlanmış yumurta ve çay.
Dün idrarim nerdeyse kırmızıydı. Suyla hiç aram yok ne olacak bilmiyorum. Böbrekleri çökerttircem bu gidişle. 82-83 aralığında gidiyorum
Bugün abiyeyi denedim. Esnek kumaş olduğu için girdim içine ama kat kat göbek everest gibi bı popoyla😅😅😭
Temmuz a ne kaldı.
Canım suyu zorlasa olsa iç ya

selam tatlış :)

bence o tartı yanlış, senin beden yaşı öyle çıktıysa benim 130 yaş çıkar o zaman, hem yaştan hem kilodan. çok kafaya takma bence
Takmıyorum zaten. Ama şaşırdım. Tartı bir de 6 kg yağ fazla dedi. Bu da hoşuma gitti sadece 6kg ise çok iyi. Ben daha çok var sanıyordum 🙂

İyi akşamlar bugünde 45 dk yürüdüm iyi oldu ama 2 gündür beslenmemi beğenmiyorum iftarda çok geç bu şekilde nasıl eksi olucam bilmem 😬
Canım oruç tutup yenilene dikkat edince çom güzel kg gidiyor..Ramazan ilk haftası benim iyiydi. Üstelik aç da kalmadım eksi de gördüm. Tatlı ekmek olmazsa güzel kg verebiliriz

Günaydın
kaldığın yerden devam et canım. geriye bakma.

Back
X