- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet haklısın canım şaştım dünle bugün ipin ucu kaçtı biraz yarın hemen toparlamalıyım teşekkür ederimEvet cnm bantta yürüyorum
Aynen cnm istikrarlı olarak 45 dk süper bence hiç hareket etmemekten iyidir
Akşam hem pilav hem ekmek bı de patates çok olmuş cnm afiyet olsun
Rica ederim canımevet haklısın canım şaştım dünle bugün ipin ucu kaçtı biraz yarın hemen toparlamalıyım teşekkür ederim![]()
Sizi beğeniyorum
Tesekkurler cnmMakarna çok değilse güzel canım afiyet olsun
Sag ol canım benim, öyle dışardan okuyup bakıyorum, kendime yarayan seyler görürsem aklıma yazıyorum, devamlı yazamıyorum konulara, forum başımı döndürüyorclara beğenini gördüm buyur gel :)
Hiç kendinize kızmayın böyle dönemler olması normalGünaydın
Ne diyeceğimi bilemiyorum,tam 10 gündür hiç diyet yapmadım,bu yüzden girmedim ve menü de yazmadım.
1 yılda ancak yenebilecek abur cuburları son 10 günde yedim.Tartıya da çıkmıyorum, moralim bozulur da iyice bırakırım diye.Ama kilo aldığımın farkındayım.Ah emeklerim ah.
Yarından itibaren inşallah eskisi gibi olmaya gayret göstereceğim.
Dün geride kaldı canım önemli olan bundan sonrası yeniden toparlan gel menü yazGünaydın
Ne diyeceğimi bilemiyorum,tam 10 gündür hiç diyet yapmadım,bu yüzden girmedim ve menü de yazmadım.
1 yılda ancak yenebilecek abur cuburları son 10 günde yedim.Tartıya da çıkmıyorum, moralim bozulur da iyice bırakırım diye.Ama kilo aldığımın farkındayım.Ah emeklerim ah.
Önce abur cuburları yemeyi kes sonra sağlıklı şeylere yönel. Hemen tartilma birkac gun gecince tartilGünaydın
Amin inşaallahEki Görüntüle 2838740
Mayıs hepimize güzellik getirsin inşallah.
Kendi yolumuzda güzel bir ilerleme nasip olsun inşallah.
Uğramayanlar Ramazan dolayısıyla uğramıyor diye düşünüyorum uğramaya çalışın lütfen
74FRIDA
Amine Busra
bengisu022
@lolaxx
misafir1001
@nisan34
@Minik Meleklerim
Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
@Seferye hatun
@huzurunmeraklisi
@musluk suyu
Arzuluu
Mthn83
Bugün bende rep tarzı açtım. Hem kıyafet duzledim hem kivirdim. İnşallah azıcık olsun faydalı olurSiporumu da iliştireyim şuraya 1 saat tempolu gündüz yarım saatte hızlı tempo yürüyüş yaptım şimdi 10bin adım hedefimi tutturdum![]()
Canım suyu zorlasa olsa iç yaBu aralar az az sık sık şeklinde iftar sahur arası yapıyorum.
Sahurda sadece haşlanmış yumurta ve çay.
Dün idrarim nerdeyse kırmızıydı. Suyla hiç aram yok ne olacak bilmiyorum. Böbrekleri çökerttircem bu gidişle. 82-83 aralığında gidiyorum
Bugün abiyeyi denedim. Esnek kumaş olduğu için girdim içine ama kat kat göbek everest gibi bı popoyla
Temmuz a ne kaldı.
Takmıyorum zaten. Ama şaşırdım. Tartı bir de 6 kg yağ fazla dedi. Bu da hoşuma gitti sadece 6kg ise çok iyi. Ben daha çok var sanıyordumselam tatlış :)
bence o tartı yanlış, senin beden yaşı öyle çıktıysa benim 130 yaş çıkar o zaman, hem yaştan hem kilodan. çok kafaya takma bence
Canım oruç tutup yenilene dikkat edince çom güzel kg gidiyor..Ramazan ilk haftası benim iyiydi. Üstelik aç da kalmadım eksi de gördüm. Tatlı ekmek olmazsa güzel kg verebilirizİyi akşamlar bugünde 45 dk yürüdüm iyi oldu ama 2 gündür beslenmemi beğenmiyorum iftarda çok geç bu şekilde nasıl eksi olucam bilmem![]()
Kız haksızlık etme kendine. 2kg için mi kadar üzülüyordun. Maşallah sana 28 verdin ya biz?? 3 5 kg ancakGecen yıldan bu yana 28 kg oldu. Bi gayretle 2 daha eksilseydim
kaldığın yerden devam et canım. geriye bakma.Günaydın