- 6 Şubat 2021
- 1.186
- 5.305
- 78
- 51
sağol canım benim ,vallahi bende şaşkınım evde temizlik yapıyordum elektirik süpürgesiyle evi süpürüyordım balkon kapısının orayı süpürüyordum balkondan kapısından dişarı doğru elimde sağ sola süpürüyordum ama kendim balkon kapısının içinde sabit duruyordum sadece elim kolım eğiliyorum felan sola doğru süpürgeyi uzattım amaiyce uzattım ayaklarım sabitbedenimi uzatıyorum o anda dizim aniden ders döndü o an süpürgeyi felan attım elimden ayağımın üstüne basamadım çok şiddetli ağrı kasığıma kadar damar çwkiyodu içerden hemen acil felan hastane 2 kez emar çekildim kesim ameliyat dd dr lar ön arka kopmuş dd birkaç Dr gezdik özelde gttim hepsi ameliyat dd ben tam 15 gün yattım ayağımın üstüne basamadım bastonla gezdim felan süreklü buz koplex yapıyorduk enson devlette karar verdim çünki düzelmedi emaliyatın şart olduğuna bende inandım şimdi yürüyorum ama merdiven inip çıkamıyorum tek tek inip çıkıyorum yapmaya çalıştığmdaı da parmak ucu dan kasığıma ladar içerden damarı geriyolar çekiyolar sanki birde dizimi i kıramoyorum düz olacak otururken felan hep sabit kalacak fazla yol yürüyemiyoeum sancı yapıyo şişiyo dizim biraz fazla gezdim i 3 5 gün ağrı yapıyo o arada tedavi etmeye çalışıyorum işte böyle canım Allah görünür görünmez kazalardan korusun hepimiziÇok geçmiş olsun merak ettim nasıl oldu tüh tüh zor yaa tahmini ne zaman size amelyat için sıra gelir?