Birden gider uzulme. Bende bekliyorum birkaç güneBen salı gibi hasta olucam. 79 görmeyi beklerken bugün 83 gördüm
Hayaller ve hayatlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birden gider uzulme. Bende bekliyorum birkaç güneBen salı gibi hasta olucam. 79 görmeyi beklerken bugün 83 gördüm
Hayaller ve hayatlar
Aynen cnm insAllah cnm ne kadar hareket o kadar hedefe daha yaklasiriz insAllahAnladım canım alışık sayilirsin maşallah. Bende yaza arttircam artik
Allah kabul etsin inşallahBende şimdi uyuttum cocuklari okumaya çalışcam inşallah
Günaydın ❤
günaydın canım
günaydın canımGünaydın kızlar![]()
günaydın canımGünaydın ❤
Geçmiş olsun canım ya etkileri geçmiyor sanırımTünaydın bugün diz ağrısı ile uğraşıyorum. Covid sonrası adet agrilarimi aşırı yoğun hissediyorum. Vücudumdaki zayıf yerler durdurulamayacak gibi ağrıyor.
Tünaydın bugün diz ağrısı ile uğraşıyorum. Covid sonrası adet agrilarimi aşırı yoğun hissediyorum. Vücudumdaki zayıf yerler durdurulamayacak gibi ağrıyor.
Hareket var canım. İş icabı yollardayiz malumBiz covid olmadık biz de öyleyiz hemşom.
Hareketsizlikten bizimki
Hareket var canım. İş icabı yollardayiz malum
Arada göbek atın bari öyle olmaz![]()
Hoşgeldin
çok geçmiş olsun canımTünaydın bugün diz ağrısı ile uğraşıyorum. Covid sonrası adet agrilarimi aşırı yoğun hissediyorum. Vücudumdaki zayıf yerler durdurulamayacak gibi ağrıyor.