• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kizlar ben basladim karatay a aslinda oyle kotu degilim ama basim cok fena ageiyor suda cok iciyorum.niye boyle oldum anlamadim :KK43: tarti siparis ettim benimki bozulmus o gelene kadar tartilamayacagim karatayin ilk gunleri boyle oluyir muydu ya

Olur canım olmaz mı toksin atılcak rahatlıycaksın inşallah

Evet kendimi tebrik ediyorum, bitti balik moduna girmedim ( esim Chips yerlken icimden gecmedi degil 🤣🤣) en son 19 da yedim yarin 11 gibi kahvalti yapip if i bozmamis olucam en azindan 😊
Tebrikler canım eşler zaten sağ olsunlar irademizi sınamak için varlar🤣🤣

Bu resim bayramdan. Eşimle aramda 6 kg kaldı. Eşim kg vermeseydi yakalayacaktim onu da ramazan da verdi hain 🤣 şuan o kadar iyi hissediyorum ki. Onun yanina yakistigimi hissediyorum. Gecen 2 yilda nerdeyse hiç resmimiz yok. Hele boyle 2li hiç yok...
canım yaa gatette güzel yakışıyorsun eşinin yanına Rabb'im Ömür boyu ayırmasın mutlu etsin inşallah ♥️🙏🧿

Bu resim bayramdan. Eşimle aramda 6 kg kaldı. Eşim kg vermeseydi yakalayacaktim onu da ramazan da verdi hain 🤣 şuan o kadar iyi hissediyorum ki. Onun yanina yakistigimi hissediyorum. Gecen 2 yilda nerdeyse hiç resmimiz yok. Hele boyle 2li hiç yok...
Yakisorsn canım niye yakismayacakmissin

Sana tavsiyem elbise ve tuniklerde az desenli yada düz renk tercih et o bile görünüşü etkiliyor daha zayıf gösteriyor bence 🤩🤗

İyi geceler,maşallah kaç sayfa konuşulmuş.Demek ki herkes burada ve yeni bir başlangıç yaptık.👏Hep birlikte zayıflayalım.
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates,salatalık,acı biber,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,1 tatlı kaşığı kaymak,çaylar
İkindi: 3 yemek kaşığı süzme yoğurt,2 çatal tavuk,1 sade soda
Akşam: 1 çay bardağı beyaz leblebi,yumurta piyazı,1 dilim ekmek,az yoğurt
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

17 mayıs

8:00
Sütlü neskafe yarım kupa

12:30
1,5 dilim çavdar
Beyaz peynir
5-6 zeytin
4 ceviz,
2 küçük kuru incir

Arada soda limon tuz adı neydi unuttum

18:30
1 tabak kıymalı bezelye
2 dilim çavdar
1 kase yoğurt

1 litre su (dışardaydım a içtim)
30 dk yürüyüş +10 dk bölgesel hareketler

(Bacak kaldırma
Düz mekik
Yan mekik
Direnç bandıyla kol
Köprü
Superman
Esneme)

Ne tatlı çıkmışsınız maşallah canım🤩

Aynen canım başlangıç kiloları da yakın inşallah buradan hedef kilolarımıza ulaşıp ayrılacağız😍ben de 67 filan olmam istiyorum bende daha çocuk yok sonra yeniden vermek zorunda kalacağım🤣🤣

Biz beraber diyete başladık🤣 o 10 kilo verdi ama 5 kilosunu geri aldı azcık daha al da bana yaklaş diyorum yedirip duruyorum ama yok hep aynı🤣🤣
Aman ben onunda kg almasını istemiyorum. Sağlık içinde kötü. Aksine onunda vermesi lazim en az 10 kg kadar. Almasinda artik bunu korusa yetcek

Hamilelik oncesi ne kadar zayif olursan o kadar iyi. Ben iki kizima da 86 ile hamile kaldim o yuzden de 100leri gectim işte

10 gündür memlkete kayın validenin yanına gittim
orucun son haftası ve bayram orda geçti
o yüzden gelemedim, çok şükür dün evime geldim bu sabahta diyete başladım

yine başaramamanın hüznü ile 94398489548945 cü diyete başlamış bulunmaktayım.

Bu sefer gidemiycen tc e devlet falan bırak

Son düzenleme:

Hoşgeldin 🥰

Back
X