Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HoşgeldinnMerhaba arkadaşlar. Ben mali.36 yaşındayım evliyim.3 4 sene önce 90lar grubuyla kilo vermeye başlamıştım.takımlara girerek çok fazla kilolar verdim.fakat bazı problemlerden dolayı hepsi 2 senede geri geldi. Bu sefer kendi kendime huzurla kilo vermek istiyorum diyerekten,sizin de müsadenizle yeniden burdayım![]()
HoşbuldumHoşgeldinn
Merhaba arkadaşlar. Ben mali.36 yaşındayım evliyim.3 4 sene önce 90lar grubuyla kilo vermeye başlamıştım.takımlara girerek çok fazla kilolar verdim.fakat bazı problemlerden dolayı hepsi 2 senede geri geldi. Bu sefer kendi kendime huzurla kilo vermek istiyorum diyerekten,sizin de müsadenizle yeniden burdayım![]()
Ben de bi maziye gitmedim değil haNostalji yaptım bi gittim geldim geriye ya![]()
Duygusal açlığımızı bastırmak için yemek yiyoruz canım.Hepimiz aynıyız.Moral bozulunca kendimizi dolap başında buluyoruz.Üzme kendini.KEndini kötü hissettiğinde giy ayakkabılarını tak kulaklığını dışarıda yürü.Öyle uzun uzun haldır huldur değil sakin sakin 15 20 dk. Hem havan değişir hem fayda sağlar sana
Ula nerden buldun bu mesajı euzubillaahBak mali 2017 den bu mesaj.
BüşraAmine Busra buraya geldiğinde sen burdaymışsın demek ona bunu yazmışsın
![]()
Yena insan bi hafifleyince nasil da zevk aliyormus aktivitelerden Masallah.
Nur ve AmetistBonus un bende sevgiyle baktigiyim :))
kalbiyle konustugu
mantigiyla elestirdigiyim
Asuman rapor filan gerekiyormus ig.ne tedavisi icin bana vucut neden demir emilimi yapmiyor diye arastirilcakmis seninkidemi boyle oldu.
Ula nerden buldun bu mesajı euzubillaah![]()
Hoşgeldin cnm insAllah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırızMerhaba arkadaşlar. Ben mali.36 yaşındayım evliyim.3 4 sene önce 90lar grubuyla kilo vermeye başlamıştım.takımlara girerek çok fazla kilolar verdim.fakat bazı problemlerden dolayı hepsi 2 senede geri geldi. Bu sefer kendi kendime huzurla kilo vermek istiyorum diyerekten,sizin de müsadenizle yeniden burdayım![]()
HoşgeldinMerhaba arkadaşlar. Ben mali.36 yaşındayım evliyim.3 4 sene önce 90lar grubuyla kilo vermeye başlamıştım.takımlara girerek çok fazla kilolar verdim.fakat bazı problemlerden dolayı hepsi 2 senede geri geldi. Bu sefer kendi kendime huzurla kilo vermek istiyorum diyerekten,sizin de müsadenizle yeniden burdayımU
Canim hatırlatıcı kursan ya telefonunaLafa dalmışım su içtiğim yok öffff
Merhaba canım yeniden hoş geldinMerhaba arkadaşlar. Ben mali.36 yaşındayım evliyim.3 4 sene önce 90lar grubuyla kilo vermeye başlamıştım.takımlara girerek çok fazla kilolar verdim.fakat bazı problemlerden dolayı hepsi 2 senede geri geldi. Bu sefer kendi kendime huzurla kilo vermek istiyorum diyerekten,sizin de müsadenizle yeniden burdayım![]()
Kız boyun kaç merak ettim 90 kiloda 42 mükemmelBenım boyum uzun ya mesela 90 kıloda 42-44 gıyıyorum sımdı 46 dar gelıyor oluyorda![]()
Hoşbuldum,inşallah canımHoşgeldin cnm insAllah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız
Çok lezzetli gözüküyor canım afiyet olsun
HoşbuldumHoşgeldin