• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba arkadaşlar. Ben mali.36 yaşındayım evliyim.3 4 sene önce 90lar grubuyla kilo vermeye başlamıştım.takımlara girerek çok fazla kilolar verdim.fakat bazı problemlerden dolayı hepsi 2 senede geri geldi. Bu sefer kendi kendime huzurla kilo vermek istiyorum diyerekten,sizin de müsadenizle yeniden burdayım 💞💞

Merhaba arkadaşlar. Ben mali.36 yaşındayım evliyim.3 4 sene önce 90lar grubuyla kilo vermeye başlamıştım.takımlara girerek çok fazla kilolar verdim.fakat bazı problemlerden dolayı hepsi 2 senede geri geldi. Bu sefer kendi kendime huzurla kilo vermek istiyorum diyerekten,sizin de müsadenizle yeniden burdayım 💞💞
Hoşgeldinn

Nostalji yaptım bi gittim geldim geriye ya 🥰

Duygusal açlığımızı bastırmak için yemek yiyoruz canım.Hepimiz aynıyız.Moral bozulunca kendimizi dolap başında buluyoruz.Üzme kendini.KEndini kötü hissettiğinde giy ayakkabılarını tak kulaklığını dışarıda yürü.Öyle uzun uzun haldır huldur değil sakin sakin 15 20 dk. Hem havan değişir hem fayda sağlar sana

Bak mali 2017 den bu mesaj.

Büşra Amine Busra Amine Busra buraya geldiğinde sen burdaymışsın demek ona bunu yazmışsın :KK68:

Yena insan bi hafifleyince nasil da zevk aliyormus aktivitelerden Masallah.

Nur ve Ametist Bonus Bonus un bende sevgiyle baktigiyim :)) :KK60:kalbiyle konustugu :KK200:mantigiyla elestirdigiyim :sinirli:

Asuman rapor filan gerekiyormus ig.ne tedavisi icin bana vucut neden demir emilimi yapmiyor diye arastirilcakmis seninkidemi boyle oldu.

Eskiyi taramaya daldım bu mesajı gördüm 😔 en çok gelsin diye beklediklerimdendin bahar.

Bi gün gelirsen bilmiyorum konuşurmuyum seninle

Hoşgeldin cnm insAllah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız

Merhaba arkadaşlar. Ben mali.36 yaşındayım evliyim.3 4 sene önce 90lar grubuyla kilo vermeye başlamıştım.takımlara girerek çok fazla kilolar verdim.fakat bazı problemlerden dolayı hepsi 2 senede geri geldi. Bu sefer kendi kendime huzurla kilo vermek istiyorum diyerekten,sizin de müsadenizle yeniden burdayım 💞💞U
Hoşgeldin

Merhaba canım yeniden hoş geldin🥰

P10520-173120.webp

Sizi ara öğünümle selamlıyorum 😄
2 yk yulaf 4 çilek yarım muz 1 çay bardağı süt

Back
X