- 30 Ekim 2013
- 20.656
- 57.212
- 798
Boyum 170 canım 90 kıloda 42-44 arası oluyorumKız boyun kaç merak ettim 90 kiloda 42 mükemmelolsun canım yine düşersin o bedenlere sen iste yeter ki
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyum 170 canım 90 kıloda 42-44 arası oluyorumKız boyun kaç merak ettim 90 kiloda 42 mükemmelolsun canım yine düşersin o bedenlere sen iste yeter ki
![]()
164 ben bak 6 cm ne büyük fark kilodaUzun dedıgıgm 170 bacım![]()
Tamam tamamOlumsuz tek bi mesaj yok büşra kapalıyız öyle şeylere.
Mesaj bakış açısı hiç bişey yok olumsuz.
Belli olmaz o birden geciverirsin elbet bende takilirim bi yerdeBu hafta reglim zaten belki haftaya güzel bir rakam gider benden de yetişemem ama kovalarım seni![]()
Olabılır canım bırde kendim de oturayım yanı öyle zayıf plakamda minnoş olamam164 ben bak 6 cm ne büyük fark kiloda
Ben 168im ama yag oranim fazla hâla 48 50 yim mesela164 ben bak 6 cm ne büyük fark kiloda
hoş geldin canımMerhaba arkadaşlar. Ben mali.36 yaşındayım evliyim.3 4 sene önce 90lar grubuyla kilo vermeye başlamıştım.takımlara girerek çok fazla kilolar verdim.fakat bazı problemlerden dolayı hepsi 2 senede geri geldi. Bu sefer kendi kendime huzurla kilo vermek istiyorum diyerekten,sizin de müsadenizle yeniden burdayım![]()
canım afiyet olsun ama birşey dikkatimi çekti. sabah az biraz peynir seni tutmaz. orada besin olarak peynir, zeytin, yumurtadan 1 veya 2 sinin makul oranda yenmesi seni tok tutar. tabi ara da olmayınca akşam ekmek fazla kaçmış. yine akşam belki bol salata olsaydı ekmek maksimum 2 dilimde sabit kalabilirdi. ben protein yemediğim zaman hemen acıkıyorum. kendimden biliyorum.İyi akşamlar
Kahvaltı
2 dilim ekmek domates salatalık biber az biraz peynir
Çay
Ara yok :/
Soda
3 litre su
Akşam felaket
1 tabak kurufasulye 5 6 dilim ekmek
Gözüm döndü kendimi çok aç bıraktım akşam böyle oldu. İnş toparlıcam hata ettim ara öğün yapmayarak.
Evet bugün çok aç bıraktım kendimi. 99 kilom hangi akla hizmet yaptım hala farkında değilim. :/ zeytin pek sevmem ama yumurta evet olabilirdi haklısın.canım afiyet olsun ama birşey dikkatimi çekti. sabah az biraz peynir seni tutmaz. orada besin olarak peynir, zeytin, yumurtadan 1 veya 2 sinin makul oranda yenmesi seni tok tutar. tabi ara da olmayınca akşam ekmek fazla kaçmış. yine akşam belki bol salata olsaydı ekmek maksimum 2 dilimde sabit kalabilirdi. ben protein yemediğim zaman hemen acıkıyorum. kendimden biliyorum.
Ben de 90 kiloda 44 e iniyorum ama 42 için 75-80 arasında olmam lazım çok iyimiş seninBoyum 170 canım 90 kıloda 42-44 arası oluyorumetım sıkı birde
Hoşbuldumhoş geldin canım![]()
olsun yarın telafi edersin. yalnız şunu diyeyim: akşam yemeğinde ekmeği çok kaçırdığın için az sonra açlık bastırabilir. evde varsa kabuk tarçın iç limonla. iyi geliyor.Evet bugün çok aç bıraktım kendimi. 99 kilom hangi akla hizmet yaptım hala farkında değilim. :/ zeytin pek sevmem ama yumurta evet olabilirdi haklısın.
Aynen dediği.gibş oldu. Kabul tarçınlı sıcak su yaptım içtim bastırdıolsun yarın telafi edersin. yalnız şunu diyeyim: akşam yemeğinde ekmeği çok kaçırdığın için az sonra açlık bastırabilir. evde varsa kabuk tarçın iç limonla. iyi geliyor.
ben akşamları yeşil çay falan içiyorum. o da çok iyi geliyor. her akşam içiyorum.Aynen dediği.gibş oldu. Kabul tarçınlı sıcak su yaptım içtim bastırdı![]()
Ayyy çok sağolun hadi inşallah halledeceğiz birlikte. Sağlıklı kilomuzda olsak yeter yaYaaa
Bende ilk buraya geldigim zamani merak edip bulamamistim daha önceo zaman menulerime guzel yorumlar yapiliyodu çünkü diyet yapamiyodum hahah
yusra o zaman 4 5 aylikti. Ve emmiyodu yine de o duygusal bosluklarimi doldurup kendimi diyete verememiştim. Daha sonra da 20 aylikken basladim ama 3 ayda hamile kaldim
malipina hoşgeldin benide eskiye götürdün
Angrypigy sende hoşgeldin hep beraber bol eksiler görelim