• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geldim canım çok kıymetlisin benim için:KK60:...yarın yine yeniden bir başlangıç yapıyorum inş..sürekli gelebilirmiyim bilmiyorum ama en azından herkesi yatırdıktan sonra uğramaya çalışıcam...sizler neler yapıyorsunuz...
Hoşgeldin ❤

Her gün uğrada oda olur.
Biz napalım herkes yine kendine uygun diyeti yapıyor işte.

Yeni gelmiş oldun ya tanıt bakalım kendini 😃

Haklısınız aslında ama ne bileyim zamanım az olunca hızlı hızlı vermek istiyorum. Biz evlenelim 1 yıl oluyor ama düğünü daha yapamadık. Ben eşimin akrabalarıyla tanışmadım yani daha o yüzden ay gelin de tombulmuş denmesini istemiyorum 😂
AAAA çiçeği burnunda gelin gelmiş topiğimizeee💃💃💃💃

Listemi yazayım kızlar
Zabanan bir bardak limonlu sıcak su

Saat 15:00
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, bir kaseye yakın barbunya

Saat 18:00
40 gr. Bademli çukulata

Akşam 20:00
4 köfte kadar tavuk ızgara, yarım kase yoğurt

Bir bardak ananaslı yeşil çay

Çukulata olmayaydı iyiydi düne göre iyi geçti yinede 🙄

Nacızane çıktım bence kahvaltıda daha kuvvetli yap ara da pılav yemezsin
aslında kahvaltı değil o. sabah o saatte meyve yemek istedim bağırsaklar için. öğlenki pilav hesapta yoktu aslında. işyerinde yedim mecbur. yoksa evde bir süre pilav yapmamayı planlıyoruz.
ben artı çıkarım net :bicak:

İyi geceler 💕
Genel olarak menüler bu hafta alışma menüsüydü hepimizin. Aslında artıları eksileride hepimiz az çok biliyoruz ne de olsa çok geçtik bu yollardan. Artik cumadan sonra menülere daha bir dikkat edelim 🥰😌 yarın eksi gelip rehavete kapılmayalım, artı gelirsekte aman boşver sal gitsin yapmayalım. 😊

Her geçen gün ömrümüzden gidiyor birer birer, seneye neden incecik olmayalım. Bizim onlardan neyimiz eksik 🤭

aslında kahvaltı değil o. sabah o saatte meyve yemek istedim bağırsaklar için. öğlenki pilav hesapta yoktu aslında. işyerinde yedim mecbur. yoksa evde bir süre pilav yapmamayı planlıyoruz.

ben artı çıkarım net :bicak:

Uğraşmadın bu hafta uğraşsan çıkmazdın.
Şimdiden önümüzdeki haftaya eksi gelmeyi düşün.
Sadece önümüzdeki değil sonraki daha sonraki

20 mayis, bugün ne yedim?

10.30
2 yk yulaf 2 yumurta pul biber ve naneli omlet
2 kk peynir
Nescafe

Ara(saati bilmiyorum)
1 bardak kefir

Yarim kase yesil mercimek yemegi

Filtre kahve + 3 incir+ 6 7 fındık

Muzlu dondurma(kendim yaptim)

19.00
1 kase yeşil mercimek yemeği
Yoğurt
Salata

21.30
Turk kahvesi
Cok az miktarda kuru üzüm

Cok sacma menü biliyorum. Evde ekmek yoktu o yüzden çok açtım bütün gün. Bir de temizlikte çok yorulunca fena oldu yani

Hoşgeldin ❤

Her gün uğrada oda olur.
Biz napalım herkes yine kendine uygun diyeti yapıyor işte.

Yeni gelmiş oldun ya tanıt bakalım kendini 😃
Hoşbuldum canım..hımm...Ben zeynep 3 çocuk annesi evhanımıyım...ikinci doğumdan sonra burda 30 kilo vermiştim...yaklaşık 2 sene koruduktan sonra 10 kilo kadar alıp 3.ye hamile kaldım ve ozamanda 25 kilo aldım...o günlerimi burda eski olanlar bilir...sonra 115 kilo ile başladığım diyette 5 kilo verip 110 kiloyla seviyeler sistemini yaptım 35 kiloda öyle verdim..ama sonra 5 6 ay içinde 6 7 kilo alıp 82 kilo civarı 1buçuk sene kadar kaldım ama pandemi sonrası sürekli evde olup hamurişleri ve tatlıyla haşır neşir olunca gr gr giden yağlar kilo kilo geri geldi en son bir hafta önce 101 kiloydum ama tartım bozuk oyüzden 101 i baz alıp tekrardan başlamaya niyet ettim daha önce başardım umarım yine yapabilirim...uzun oldu ama ne biliyim aklıma gelenleri yazdım işte...
Aneeeeee kimler burdaaa 😍🤩
:))
Aleyküm selam 🥰😍
Hosgeldin canım iyi ki geldin
Hayriye de gelse keşke 🥰
Hoşbuldum ablacım

yeşilçay içtim o normal su 2 lt öyle kaçamağım . da olmadı çok stresli ve gerginim 4 gündür acaba o mı uaptı ama salmıyorum devam yani👍

Evde o yaşlarda çocuk olupta stressiz olman mucize olurdu zaten.
Anlıyorum ben seni 17 yaşında oğlan var bende de :)

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,salatalık,domates,acı biber,yeşillik,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar.
İkindi : 1 kase yoğurt,1 sade soda
Akşam: 1 çatal kıymalı kabak graten, fırında karışık sebze,1 kase sarımsaklı yoğurt, domates, acı biber
1.5 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar
İşim vardı ,3 saat yürüdüm.Eve geç gelince yemek 20.30-21.00 arası oldu.Normalde 19.00-19.30 gibi oluyordu.

Back
X