Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eklentiler

• Screenshot_20210606-163442_Instagram.webp
    Screenshot_20210606-163442_Instagram.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 32
Onlari da cok abartmamak lazim dikkatli ol 🤭
ben kendime yapıyorum ama kalmıyoırki
çocuklardan hepsi büyük boğaz maşallah ben kendime yaptıklarımnda bititi kendim için de yaptığım herşeyden 1 er öğünlük kaldı onuda sakladım yarına öbürgüne yerim 😁

çocuklardan hepsi büyük boğaz maşallah ben kendime yaptıklarımnda bititi kendim için de yaptığım herşeyden 1 er öğünlük kaldı onuda sakladım yarına öbürgüne yerim 😁
Canım evde 5 erkek nasıl yetebilir🤣 ben 1 tanesine zor yettiriyorum🤣🤣

Canım evde 5 erkek nasıl yetebilir🤣 ben 1 tanesine zor yettiriyorum🤣🤣
evett yaaa hiç sorma kardeş ,,, hele bugün hepsi evde kafam nasıl anlatamam avare gibi dolanıyorum evde bu saate kadar mutfaktan hiç çıkmadım şimdi sütlü irmik istediler 1 paket onu yapıcam ondan sonra çamaşır işim var :temizlik:

Ben yine 6 Lara bu kadar yaklasmisken dagilmis bulunuyorum 🥺🥺 reglde geldi
Regl olunca güzel eksi görürsün kesin 60lara geçersin cnm sık dişini bende 70lere yaklaşmışken dağıldım biraz
:D
evett yaaa hiç sorma kardeş ,,, hele bugün hepsi evde kafam nasıl anlatamam avare gibi dolanıyorum evde bu saate kadar mutfaktan hiç çıkmadım şimdi sütlü irmik istediler 1 paket onu yapıcam ondan sonra çamaşır işim var :temizlik:
Kolay gelsin canım

BAYRAM HEDEFLERİ
(4 Haziran-16 temmuz)

Fit mutlu anne Fit mutlu anne >> 81----------77
@Pembe Lotus >>81.70---------78
@yst38 >>80.5--------->>75
Amine Busra Amine Busra >>82.5----------->>76
hzlsel hzlsel >>83.9------->>78.6
@Bonus
@Bulamiyorum
asumanzeynep asumanzeynep >>84---------->>79
@60kiloyum >>87------->>80
@arzulu >>86.9---------->> 80
@Natsume >>68.7---------->>65​
lolaxx lolaxx >>121.6----------->>113.6
İnşaAllah herkes hedefine ulaşır
Günaydın kızlar
Bugün küçüğün doğum günü. Aralıkta buyuyun Nisan da benim doğum günümdü ikiside kendince kötü sonuçlar doğurdu. Küçüğü kutlamiycam. Eşimde niye dedi böyle dedim. Bakalım bı büyüklük eden bulunacakmi 🙄😔

Herkes kendini ispiyonlasin benim ispiyonumun üstünden yürümeyin 😅😅

Külotlu çorap gibi dimi
Yakmaz mi bu?

Çok geçmiş olsun
Hiç öyle düşünme hatta kepekli makarna yap yağsız. Yoğurt bol su patates salatası filan. Yağı düşür sadece
Tavuk filan mı yediniz neden olmuş

🥰🥰🥰

Hepinize sağlıklı mutlu yaşlar dilerim
canlarım burdan bir arkadaş paylaşmıştı ınstagram'dan sağlıklı beslenmek ke ilgili menüler ordan yaptım süper menüler var bayıldım doğrusu 2 gündür yulaf pizzasına taklıdım süper deneyin derim ♥️👍
Afiyet olsun

Allah yardımcın olsun ablacım😔

Menümü paylaşayım kendimi tutabildiğim kadar tuttum eh işte idare eder bir menü🤭

Kahvaltı
2 sucuklu yumurta, domates, salatalık, peynir, kiraz saplı çay, 1 wasa, 2 çatal krem peynir

Ara
1 muz, 1 sb kefir, 30 gr tb galeta

Akşam
2 küçük biber dolması, 2 yk yoğurt, salata, yarım avuç kuruyemiş

dukan birası, 2 LT su/ 3 mil Leslie

selam herkese

sabah, 2 ince dlm yulaf pizza
domates salatalık, çay ,&
yeşilçay

öğlen ,1 kase ,bulgur salatası

ara ,1 dlm fit kek, türk kahve,

akşam ,2 kepçe , Kuru fasulye, 2 yk yoğurt,. 2 yk bulgur salatası ,
çay içiyorum ,su ,2 oldu ,sonra kayısı bitki üçerm 🍵inşallah geceyi bunlarla kapatmış olurum 🙏

Menümü paylaşayım kendimi tutabildiğim kadar tuttum eh işte idare eder bir menü🤭

Kahvaltı
2 sucuklu yumurta, domates, salatalık, peynir, kiraz saplı çay, 1 wasa, 2 çatal krem peynir

Ara
1 muz, 1 sb kefir, 30 gr tb galeta

Akşam
2 küçük biber dolması, 2 yk yoğurt, salata, yarım avuç kuruyemiş

dukan birası, 2 LT su/ 3 mil Leslie
benim fikrim güzel menü fazla değil afiyet olsun canım ♥️

benim fikrim güzel menü fazla değil afiyet olsun canım ♥️
Sağ ol canım😍😍
selam herkese

sabah, 2 ince dlm yulaf pizza
domates salatalık, çay ,&
yeşilçay

öğlen ,1 kase ,bulgur salatası

ara ,1 dlm fit kek, türk kahve,

akşam ,2 kepçe , Kuru fasulye, 2 yk yoğurt,. 2 yk bulgur salatası ,
çay içiyorum ,su ,2 oldu ,sonra kayısı bitki üçerm 🍵inşallah geceyi bunlarla kapatmış olurum 🙏
Ablam gayet güzel menü sadece karbonhidrat fazla olmuş biraz protein ekleseydin keşke akşam yemeğine 😘 şu yulaf pizzayı ben de deneyeceğim yarın işin içinde pizza varsa kesin çok güzeldir lavaş pizzaya da bayılıyorum💓💓

İyi akşamlar herkese 🌸🌸

Menüm
9.00 2 yumurta ile dereotlu omlet 2 kk peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek salatalık
14.00 yarım lavaş 5 yk döner 1 bardak ayran
17.00 2 dilim karpuz
19.00 5 köfte 4 yk ıspanak 2 yk yoğurt 1 dilim ekmek salatalık

2 lt su
30 dk tempolu yürüyüş

Back
X