Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dur ben resmini çeküp atayım canımBulamadim sayfayi, afiyet olsun
bu sayfa canım ben burdan yapıyorum biraz önce fit kek yaptım orda var tarifi süperBulamadim sayfayi, afiyet olsun
Onlari da cok abartmamak lazim dikkatli olbu sayfa canım ben burdan yapıyorum biraz önce fit kek yaptım orda var tarifi süper![]()
Cogumuz oyleyiz ama toparlanmak zorundayizBen yine 6 Lara bu kadar yaklasmisken dagilmis bulunuyorumreglde geldi
ben kendime yapıyorum ama kalmıyoırkiOnlari da cok abartmamak lazim dikkatli ol![]()
Canım evde 5 erkek nasıl yetebilirben kendime yapıyorum ama kalmıyoırki
çocuklardan hepsi büyük boğaz maşallah ben kendime yaptıklarımnda bititi kendim için de yaptığım herşeyden 1 er öğünlük kaldı onuda sakladım yarına öbürgüne yerim![]()
evett yaaa hiç sorma kardeş ,,, hele bugün hepsi evde kafam nasıl anlatamam avare gibi dolanıyorum evde bu saate kadar mutfaktan hiç çıkmadım şimdi sütlü irmik istediler 1 paket onu yapıcam ondan sonra çamaşır işim varCanım evde 5 erkek nasıl yetebilirben 1 tanesine zor yettiriyorum
![]()
Regl olunca güzel eksi görürsün kesin 60lara geçersin cnm sık dişini bende 70lere yaklaşmışken dağıldım birazBen yine 6 Lara bu kadar yaklasmisken dagilmis bulunuyorumreglde geldi
ben kendime yapıyorum ama kalmıyoırki
çocuklardan hepsi büyük boğaz maşallah ben kendime yaptıklarımnda bititi kendim için de yaptığım herşeyden 1 er öğünlük kaldı onuda sakladım yarına öbürgüne yerim![]()
Kolay gelsin canımevett yaaa hiç sorma kardeş ,,, hele bugün hepsi evde kafam nasıl anlatamam avare gibi dolanıyorum evde bu saate kadar mutfaktan hiç çıkmadım şimdi sütlü irmik istediler 1 paket onu yapıcam ondan sonra çamaşır işim var![]()
sağolasın canım benimRegl olunca güzel eksi görürsün kesin 60lara geçersin cnm sık dişini bende 70lere yaklaşmışken dağıldım biraz
Kolay gelsin canım
sargoşşşş gibiyemmmRegl olunca güzel eksi görürsün kesin 60lara geçersin cnm sık dişini bende 70lere yaklaşmışken dağıldım biraz
Kolay gelsin canım
İnşaAllah herkes hedefine ulaşırBAYRAM HEDEFLERİ
(4 Haziran-16 temmuz)
Fit mutlu anne >> 81----------77
@Pembe Lotus >>81.70---------78
@yst38 >>80.5--------->>75
Amine Busra >>82.5----------->>76
hzlsel >>83.9------->>78.6
@Bonus
@Bulamiyorum
asumanzeynep >>84---------->>79
@60kiloyum >>87------->>80
@arzulu >>86.9---------->> 80
@Natsume >>68.7---------->>65lolaxx >>121.6----------->>113.6
Günaydın kızlar
Bugün küçüğün doğum günü. Aralıkta buyuyun Nisan da benim doğum günümdü ikiside kendince kötü sonuçlar doğurdu. Küçüğü kutlamiycam. Eşimde niye dedi böyle dedim. Bakalım bı büyüklük eden bulunacakmi
Herkes kendini ispiyonlasin benim ispiyonumun üstünden yürümeyin
Külotlu çorap gibi dimi
Yakmaz mi bu?
Çok geçmiş olsun
Hiç öyle düşünme hatta kepekli makarna yap yağsız. Yoğurt bol su patates salatası filan. Yağı düşür sadece
Tavuk filan mı yediniz neden olmuş
![]()
Afiyet olsuncanlarım burdan bir arkadaş paylaşmıştı ınstagram'dan sağlıklı beslenmek ke ilgili menüler ordan yaptım süper menüler var bayıldım doğrusu 2 gündür yulaf pizzasına taklıdım süper deneyin derim![]()
sağolasın canımİnşaAllah herkes hedefine ulaşır
Hepinize sağlıklı mutlu yaşlar dilerim
Afiyet olsun
Allah yardımcın olsun ablacımevett yaaa hiç sorma kardeş ,,, hele bugün hepsi evde kafam nasıl anlatamam avare gibi dolanıyorum evde bu saate kadar mutfaktan hiç çıkmadım şimdi sütlü irmik istediler 1 paket onu yapıcam ondan sonra çamaşır işim var![]()
sağol gülüm çok teşekkür ediyorumAllah yardımcın olsun ablacım![]()
benim fikrim güzel menü fazla değil afiyet olsun canımMenümü paylaşayım kendimi tutabildiğim kadar tuttum eh işte idare eder bir menü
Kahvaltı
2 sucuklu yumurta, domates, salatalık, peynir, kiraz saplı çay, 1 wasa, 2 çatal krem peynir
Ara
1 muz, 1 sb kefir, 30 gr tb galeta
Akşam
2 küçük biber dolması, 2 yk yoğurt, salata, yarım avuç kuruyemiş
dukan birası, 2 LT su/ 3 mil Leslie
Sağ ol canımbenim fikrim güzel menü fazla değil afiyet olsun canım![]()
Ablam gayet güzel menü sadece karbonhidrat fazla olmuş biraz protein ekleseydin keşke akşam yemeğineselam herkese
sabah, 2 ince dlm yulaf pizza
domates salatalık, çay ,&
yeşilçay
öğlen ,1 kase ,bulgur salatası
ara ,1 dlm fit kek, türk kahve,
akşam ,2 kepçe , Kuru fasulye, 2 yk yoğurt,. 2 yk bulgur salatası ,
çay içiyorum ,su ,2 oldu ,sonra kayısı bitki üçerminşallah geceyi bunlarla kapatmış olurum
![]()