Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

valla mı 🤗bende yine çokm u yedim diye düşünüyorum , teşekkürler canım ♥️

bu hafta bu ekmeği denicem bakalım tok tutucakmı birde haftaya kiloda ne dart olacak eğer öle olursa hedefe kadar bu ekmeği yaparım
Surekli bu ekmek olmaz tabi ama arada yaparsin. Baska ekmeklerde deneyebilirsin evde. Hep aynı şeyi yemekte saglikli degil. Evde cavdar ekmegi, tam bugday,siyez falan deneyebilirsin

canım yaa geçmiş olsun güldürdün beni kız 😄
Bende aglancak halime gülüyorum. Azcik dert anlatayim
Dun zaten cocuklari gezdirdim epey yorulmustum. Kargom subeye geri gitmis. Mecbur bugun cocuklari birakamadim birlikte gittik.
Gece regl oldum basım ayri agriyo, karnim ayri...
Orda park vardi oynattim. Sonrada cikmisken avmye götürdüm. Eve geldik zaten pestilim cikmis. Bebek sokaktayken uyudu nasil sevindim ama. Kizimda dedi bende uyucam hemen uyuttum.tam daldim dalmadim derken eşim aradi, telefonuda disaridaydim diye son ses acmistim :'( sinirimden aglayacaktim resmen cocuk gibi. Bebek uyandı ve tabiki uyumadi. Birde esim mesai yapiyor bu hafta hep. Kafam zonk zonk. Normalde 9 da gelmeliydi aradi ben takilcam biraz disarida dedi gelmedi

Surekli bu ekmek olmaz tabi ama arada yaparsin. Baska ekmeklerde deneyebilirsin evde. Hep aynı şeyi yemekte saglikli degil. Evde cavdar ekmegi, tam bugday,siyez falan deneyebilirsin
aynen canım bende öyle düşünüyorum ama işime yararsa bundan bıkana kadar bunu yerim :KK53: ben ne olursa yerimmmmmm:KK70:

Dun zaten cocuklari gezdirdim epey yorulmustum. Kargom subeye geri gitmis. Mecbur bugun cocuklari birakamadim birlikte gittik.
Orda park vardi oynattim. Sonrada cikmisken avmye götürdüm. Eve geldik zaten pestilim cikmis. Bebek sokaktayken uyudu nasil sevindim ama. Kizimda dedi bende uyucam hemen uyuttum.tam daldim dalmadim derken eşim aradi, telefonuda disaridaydim diye son ses acmistim :'( sinirimden aglayacaktim resmen cocuk gibi. Bebek uyandı ve tabiki uyumadi. Birde esim mesai yapiyor bu hafta hep. Kafam zonk zonk. Normalde 9 da gelmeliydi aradi ben takilcam biraz disarida dedi gelmedi
uy kuzum ya hepsi üst üste gelmiş sabır güzelim napcan evlatlar senin yalnız çocuk bakmak çok zor Allah kolaylık versin inşallah, eşinde napsın adamcağız iş parasızda hiçbir şey olmuyor 2 de çocuk Allah bağışlasın ♥️ zor ama geçiöek hiçbir zorluk darlık kalıcı değildir sabret gülüm bizde geçtik o yollardan şimdi senin güzel günlerin ahh büyüdüler mi gör sen 🤪perte çıkarıyorlar anneyi aman o regl bana hiç söyleme nefret ediyorum bende bende de baş ağrısı yapıyor minoset iç çok güzel bütün ağrıyı heryerinden alıyor parol güzel diil 😏

Canım iki küçük çocuk şu an zor ama biraz büyüdükten sonra iki kızın senin arkadaşın olacak sana can yoldaşı olacak bu günlerde geçecek eminim dinlenmeye ihtiyacın var bekara koca boşamak kolay tabi ama en azından büyüğü yakınlardaysa şöyle annene veya kv ne bıraksan bir iki günlüğüne kafa dinlesen biraz dinlensen iyi gelirdi sana

köz patlıcandaki az yoğurt ve de turşu midemi şişirdi de şişirdi :kızgın::kızgın::kızgın:
Ben de bugün dışarıda planladığımdan daha çok yedim🙈 inşallah yarın tartı da beni tırmalamaz yediklerim🤣 turşu tuzlu ya canım aslında tüketmemek lazım acaba laktoz ile ilgili bir durum mu yoğurt yapmıyoru ama sütü ben hep laktozsuz kullanıyorum

uy kuzum ya hepsi üst üste gelmiş sabır güzelim napcan evlatlar senin yalnız çocuk bakmak çok zor Allah kolaylık versin inşallah, eşinde napsın adamcağız iş parasızda hiçbir şey olmuyor 2 de çocuk Allah bağışlasın ♥️ zor ama geçiöek hiçbir zorluk darlık kalıcı değildir sabret gülüm bizde geçtik o yollardan şimdi senin güzel günlerin ahh büyüdüler mi gör sen 🤪perte çıkarıyorlar anneyi aman o regl bana hiç söyleme nefret ediyorum bende bende de baş ağrısı yapıyor minoset iç çok güzel bütün ağrıyı heryerinden alıyor parol güzel diil 😏
Emzirdigim icin parola mecburum. Yoksa neler neler icerdimde off.
Evet iste el mecbur çalışacak adam ben de cocuk bakicam

Canım iki küçük çocuk şu an zor ama biraz büyüdükten sonra iki kızın senin arkadaşın olacak sana can yoldaşı olacak bu günlerde geçecek eminim dinlenmeye ihtiyacın var bekara koca boşamak kolay tabi ama en azından büyüğü yakınlardaysa şöyle annene veya kv ne bıraksan bir iki günlüğüne kafa dinlesen biraz dinlensen iyi gelirdi sana
Annemle kv ayni mahalledeyiz inan kimsenin kimseye faydasi yok

Ben de bugün dışarıda planladığımdan daha çok yedim🙈 inşallah yarın tartı da beni tırmalamaz yediklerim🤣 turşu tuzlu ya canım aslında tüketmemek lazım acaba laktoz ile ilgili bir durum mu yoğurt yapmıyoru ama sütü ben hep laktozsuz kullanıyorum
Ne yedin dogru soyle. Bende dışarıdaydim green salad ta yedim ilk kez. Tavuklu salata 😊

Annemle kv ayni mahalledeyiz inan kimsenin kimseye faydasi yok
O da doğru canım ama keşke biraz yardımcı olsalar😔
Ne yedin dogru soyle. Bende dışarıdaydim green salad ta yedim ilk kez. Tavuklu salata 😊
ben de önce tavuklu salata yemeyi düşündüm sonra amannn salata mı yenir dışarıda dedim🤣🤣 aslında çok aşırı değil yediğim ama içinde hangi yağ vardı emin değilim o yüzden tedirginim😅 tavuk ve salata yedim bir de 3-4 çatal kremalı makarna yedim🙈 yemeseydim iyiydi🤣
Basım catliyo artik. Yusra uyusa hemen atcam yataga kendimi. Hoş nasil uyucaksam, kafami duvardan duvara vurasim var
ben de bugün 4 saatlik uykuylayım ama senin yanında ne ki o ayrı ama az da olsa anlıyorum seni inşallah bir an önce uyur ve uykunu alırsın canım

Emzirdigim icin parola mecburum. Yoksa neler neler icerdimde off.
Evet iste el mecbur çalışacak adam ben de cocuk bakicam
hımm emziriyorsun bak ben onu atlamışım canım haklısın çok hassas işin orası👍.

😔hayatt gülüm neler geliyor neler geçiyor Allah'ın izniyle büyüyecekler herşey unutulcak ağrılar yorgunluklar şöyle oturup düşündüğünde neler yaşamışım diyeceksin inşallah ailenle çokkkkk güzel hatıraların olur 🙏♥️🧿

iyi akşamlar , menüm

sabah , görsel ,

ara ,. 1 ,minik parça karpuz , Türk kahvesi

öğlen,. 1 tabak , kabak yemeği,
3 yk yoğurt,

ara , 1 ,dlm mercimek ekmeği
1, beyaz çay

akşam ,görselde ki ,su 3 lt , yakın
çay ,
yine çokmu yedim neee bonussss nerdesin :işsiz:
Afiyet olsun canım güzel menü. Yalnız kekin susamı fazla. Susam yağlı ve kalorisi yüksek. Dengeli beslenmişsin. Doymak için akşam yanına salata ekleyebilirdin

iyi akşamlar , menüm

sabah , görsel ,

ara ,. 1 ,minik parça karpuz , Türk kahvesi

öğlen,. 1 tabak , kabak yemeği,
3 yk yoğurt,

ara , 1 ,dlm mercimek ekmeği
1, beyaz çay

akşam ,görselde ki ,su 3 lt , yakın
çay ,
yine çokmu yedim neee bonussss nerdesin :işsiz:
Yoo çok güzel menün maşallah suyunda.
Mercimek bu haliyle ödem yaptı mu bilmiyorum yemek olarak yiyince şişiriyor ya merak ettim

İyi akşamlar 🌼

Kahvalti 9.00

1.5 haşlama yumurta

1 dilim peynir

4 zeytin

2 salatalik

12.30

1 kase yulaf lapasi (meyvesiz)

16.00 (disaridaydim)

Tavuklu salata+1 köfte

Ayran

Dışarıda 3500 adim saymış, evde de 20 dk leslie yapabildim

Bu akşam daha birşey yemicem. Birazdan maden suyu icerim sonra da turk kahvesi yada yeşilçay

Sen dışarda az mı su içtin başın ağrıdı?
Hava esiyodu biraz çarpmıştır büyük ihtimalle 🙁 kimseden fayda gelsin diye bekleme çok ihtiyaç varsa sen bırak kimse düşünmüyo bazen anlayamıyo o halini.

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,salatalık,domates,acı biber,yeşillik,1 ceviz,1 tatlı kaşığı kaymak,1 tatlı kaşığı bal,çaylar.
İkindi : 1 kase yoğurt,1 sade soda,1 lokma lavaş peynir-zeytin-acı biber
Akşam: 1/2 dilim ekmek,3 kaşık etli bezelye,salata,yoğurtlu semizotu
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

3 kaşık bezelye az ikindi de hiç yemeyip akşamı daha dolu yeseydin daha iyi olurdu belki yine de kötü değil menün afiyet olsun

iyi akşamlar kızlarrr :KK200:

sabah 10.20
biraz tam buğday köy yufkası arasına 1 yumurta+hellim peyniri+ karabiber+isot+dereotu
domates
1 fincan oolong çayı

ara 14.00-14.30
2 ceviz
4 taze kayısı
1 fincan oolong çayı

ara 18.00
10 çiğ badem
10 kiraz
1 kupa filtre kahve

akşam 19.15
etli taze fasulye
az yoğurtlu köz patlıcan biber
1 yk pilav
biraz turşu

şimdi kabuk tarçın çayı
az sonra 2 fincan beyaz çay

yatana kadar 2 lt su

7600 adım yürüyüş

Güzel olmuş fulya afiyet olsun

Günaydın ❤

Hayırlı cumalar 🍀

217be8bb5b025663b10d6f53949e6a4a.webp

Amine Busra Amine Busra
74FRIDA 74FRIDA
asumanzeynep asumanzeynep
bengisu022 bengisu022
malipina malipina
y.o.l.c.u y.o.l.c.u
lolaxx lolaxx
misafir1001 misafir1001
nisan34 nisan34
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Bulamiyorum Bulamiyorum
huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi
M Musluk Suyu
Arzuluu Arzuluu
Pembe Lotus Pembe Lotus
Mthn83 Mthn83
basbelasiyim basbelasiyim
MuMu85 MuMu85
60kiloyum 60kiloyum
dimaze3800 dimaze3800
hzlsel hzlsel
Angrypigy Angrypigy
Z zeytin8282
Natsume Natsume

Günaydın hayırlı cumalar
Dün menüm güzeldi ( paylasmadin ki bilelim diyeceksiniz)
Öğlen 1 kase mercimek çorbası
Tavuk döner tabakta 1yk pilav
Ara sıcak çikolata
Akşam 2 dlm karpuz kabak yemeği
Su 1 lt filan
Diyeceksiniz ki o sıcak çikolata neci hani güzeldi. Aynısını tartı söyledi bugün. Hızla 79 a indi sonra o sıcak çikolata vardı dimi dedi 80.1 oldu 😭🤣🤣
Diyeceksiniz ki ne durumdasın. Geçen haftayı bilmiyorum dur bakalım

Back
X