Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah yok

ara 12.00
3 kayısı

öğlen 13.00
domatesli sucuklu omlet
salatalık
1/2 simit
2 brezilya cevizi, 5 çiğ badem

ara 15.40
2 peynirli karabuğday poğaçası
kahve

akşam 19.45
1 kepçe yayla çorbası
1 servis kaşığı zeytinyağlı taze fasulye
2-3 yk karidesli spagetti
biraz yoğurtlu brokoli salatası

şimdi oolong çayı

gün içinde 2 kupa puer fermente siyah çay içtim.
yatana kadar 2 lt su

bugün saçıma maske yaptım. iki aydır ihmal ediyordum. yumurta, zeytinyağ ve vitamin ampülleri
Bende sarı yaptım yanmadı ama kurudu çünkü savım zor açılıyor 🙄 elıforun boyalı saçlar ıcın olan şampuan be kremı ayrıca keratın kremı aldım çok ıyı geldi tavsiye ederım

Bende sarı yaptım yanmadı ama kurudu çünkü savım zor açılıyor 🙄 elıforun boyalı saçlar ıcın olan şampuan be kremı ayrıca keratın kremı aldım çok ıyı geldi tavsiye ederım
Ben de saçlarımı boyatmayı çok istiyorum ama deniz sezonu başlıyor o yüzden eylülü bekliyorum😅 gönlüm kızılda kaç senedir yaptırmıyorum ama eşim pek yanaşmıyor🙈

İyi akşamlar

Menüm
11.30
2 yumurtayla menemen
1 dilim ekmek
Nescafe
4 5 zeytin

Ara öğün
Ev yapimi dondurma(kizlarla ortak yedik)

Akşam
18.30
1 kepçe mercimek
Kabak yemegi
Yogurt salatalik

21.30 çay

Eklentiler

• IMG_20210620_140511_425.webp
    IMG_20210620_140511_425.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_20210620_140434_994.webp
    IMG_20210620_140434_994.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 20
saol canım. ben organics in şampuan ve kremini kullanıyorum. bir de herbal essences in. her ikisi de iyi geliyor. ama bu evde yaptığım yumurtalı yağlı maske bayağı toparlıyor. haftada bir ya da 10 günde 1 çok ideal.
Ben de saçlarımı boyatmayı çok istiyorum ama deniz sezonu başlıyor o yüzden eylülü bekliyorum😅 gönlüm kızılda kaç senedir yaptırmıyorum ama eşim pek yanaşmıyor🙈
ben dün dip boya yaptırdım bir de uçlarından aldırdım. röfleyi Allahın izniyle sonbaharda yaptıracağım.

İnşallah bulursun canim ya

Nerde yaşıyorsun canım getirden felan istesen

canım yaaa valla yarın akşama yapacağız zeytinyağlı. yakın olsak getirirdim.
marketten al dolmalık biber. doldur hemen. ya da şarküterilerde hazır var. onlardan alabilirsin.

Kıyamam canım yaa normal sivri biber yokmu o da iş görür domates filan doldursan

çekimdeydim cok gec geldim , marketler her yer kapanmıştı,
biber kızartıp yedim geçti :D

Günaydın canım bende artıyim maalesef 😬 bu kaç gündür hep kaçırdım cunki normal bklm 5 günlük yaz detoksuna başladım sonuç ne olacak

İşte geldim burdayım
Cuma 85.5
Bugün 85.3

Bayram hedeflerimiz için çalışalım gayret edelim ❤🥰

Günaydın canım bende artıyim maalesef 😬 bu kaç gündür hep kaçırdım cunki normal bklm 5 günlük yaz detoksuna başladım sonuç ne olacak

Fit yapma detoks. 1 ay önce yaptın yine aynı şu an dimi?

3 aydan önce yapılmazmış.
Onun yerine düzgün menülere detoks içeceği ekleyelim senle

dua ette yerimde sayıyım :işsiz:
Canım zehir etme kendine hamileliği ben de 84le hamile kalmıştım başlarda dikkat ettim gereksiz karbon yemedim ama canımın istediklerini de yedim valla 99-100le doğuma gittim oğlan 1 aya 1 yaş olacak şu an hamile kaldığım kilomun az aşağısındayim verdim sağlıkla geçsin insAllah senin içinde şu haftada

Back
X