- 30 Ekim 2013
- 20.457
- 57.138
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sarı yaptım yanmadı ama kurudu çünkü savım zor açılıyorbugün saçıma maske yaptım. iki aydır ihmal ediyordum. yumurta, zeytinyağ ve vitamin ampülleri
Ben de saçlarımı boyatmayı çok istiyorum ama deniz sezonu başlıyor o yüzden eylülü bekliyorumBende sarı yaptım yanmadı ama kurudu çünkü savım zor açılıyorelıforun boyalı saçlar ıcın olan şampuan be kremı ayrıca keratın kremı aldım çok ıyı geldi tavsiye ederım
saol canım. ben organics in şampuan ve kremini kullanıyorum. bir de herbal essences in. her ikisi de iyi geliyor. ama bu evde yaptığım yumurtalı yağlı maske bayağı toparlıyor. haftada bir ya da 10 günde 1 çok ideal.Bende sarı yaptım yanmadı ama kurudu çünkü savım zor açılıyorelıforun boyalı saçlar ıcın olan şampuan be kremı ayrıca keratın kremı aldım çok ıyı geldi tavsiye ederım
ben dün dip boya yaptırdım bir de uçlarından aldırdım. röfleyi Allahın izniyle sonbaharda yaptıracağım.Ben de saçlarımı boyatmayı çok istiyorum ama deniz sezonu başlıyor o yüzden eylülü bekliyorumgönlüm kızılda kaç senedir yaptırmıyorum ama eşim pek yanaşmıyor
![]()
İnşallah bulursun canim ya
Nerde yaşıyorsun canım getirden felan istesen
canım yaaa valla yarın akşama yapacağız zeytinyağlı. yakın olsak getirirdim.
marketten al dolmalık biber. doldur hemen. ya da şarküterilerde hazır var. onlardan alabilirsin.
Kıyamam canım yaa normal sivri biber yokmu o da iş görür domates filan doldursan
2,5 haftalık boşluk bana 4 kilo aldırdı.
Devam edicem kaldığım yerden inşallah.
Diğer yerinde sayanlar nerdeler?
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
malipina
y.o.l.c.u
lolaxx
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
Bulamiyorum
huzurunmeraklisi
M Musluk Suyu
Arzuluu
Pembe Lotus
Mthn83
basbelasiyim
60kiloyum
dimaze3800
hzlsel
Natsume
Afiyet olsun canımçekimdeydim cok gec geldim , marketler her yer kapanmıştı,
biber kızartıp yedim geçti![]()
Günaydın canım bende artıyim maalesef2,5 haftalık boşluk bana 4 kilo aldırdı.
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
malipina
y.o.l.c.u
lolaxx
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
Bulamiyorum
huzurunmeraklisi
M Musluk Suyu
Arzuluu
Pembe Lotus
Mthn83
basbelasiyim
60kiloyum
dimaze3800
hzlsel
Natsume
dua ette yerimde sayıyım![]()
İşte geldim burdayım2,5 haftalık boşluk bana 4 kilo aldırdı.
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
malipina
y.o.l.c.u
lolaxx
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
Bulamiyorum
huzurunmeraklisi
M Musluk Suyu
Arzuluu
Pembe Lotus
Mthn83
basbelasiyim
60kiloyum
dimaze3800
hzlsel
Natsume
Günaydın canım bende artıyim maalesefbu kaç gündür hep kaçırdım cunki normal bklm 5 günlük yaz detoksuna başladım sonuç ne olacak
Canım zehir etme kendine hamileliği ben de 84le hamile kalmıştım başlarda dikkat ettim gereksiz karbon yemedim ama canımın istediklerini de yedim valla 99-100le doğuma gittim oğlan 1 aya 1 yaş olacak şu an hamile kaldığım kilomun az aşağısındayim verdim sağlıkla geçsin insAllah senin içinde şu haftadadua ette yerimde sayıyım![]()