Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6. Takım hatunları çok fena her hafta birinci oluyorlar zatenMenümü yazmıştım. Bugunde 10bin tamamladim. 6.takima katildim hatunlar 30bin 40 bin yapan var. Biz ölmüşüz dedimbu hafta yarış var diye hep yuruyorumda haftaya leslie ve bolgesel devam ederim
Bilerek girdim gordukce benimde yapasim geliyo6. Takım hatunları çok fena her hafta birinci oluyorlar zatenbizim takım tam tersi spor yapan az kişi var
![]()
Tabi canım diğerlerini gördükçe yapasın geliyor iyi yapmışsın ben de sırf spor listesini hazırlıyorum ayıp olur şimdi yapamasam diye yapıyorumBilerek girdim gordukce benimde yapasim geliyo![]()
Çok yakışmış canım güle güle giyGecenin motivasyonu olsun bugün alışveriş yaptim kimbilir kaç yıl sonra kabinde birşey denedim ve oldu![]()
Güle güle kullan canım çok yakışmış maşaAllahGecenin motivasyonu olsun bugün alışveriş yaptim kimbilir kaç yıl sonra kabinde birşey denedim ve oldu![]()
Ben bayram için aldim şimdidenTabi canım diğerlerini gördükçe yapasın geliyor iyi yapmışsın ben de sırf spor listesini hazırlıyorum ayıp olur şimdi yapamasam diye yapıyorum
Çok yakışmış canım güle güle giyinşallah daha da zayıflayacaksın ve bundan sonra her giydiğin üstüne cuk diye olacak
ben de bugün eşime alışverişe gittim gitmişken birkaç elbise deniyim dedim 42 bedene düşmüşüm çok mutlu oldum ama kıyafet almadım bir ay sonra çıkacağım inşallah alışverişe
![]()
Tabi canım kalıp çok fark ediyor ben de bir elbise giydim xl bol geldi yine xl başka bir elbise giydim göğüslerden çok sıktı kıyafetten kıyafete değişiyorBen bayram için aldim şimdidensweatshirt L beden oldu ama elbise xxl bende anlamadim kalip farkı var
Ne yazikki xxl gormek cok moralimi bozuyorTabi canım kalıp çok fark ediyor ben de bir elbise giydim xl bol geldi yine xl başka bir elbise giydim göğüslerden çok sıktı kıyafetten kıyafete değişiyor
Aynı canım inşallah x lerden kurtulacağız bir günNe yazikki xxl gormek cok moralimi bozuyor
Vucut sıkılaşmadan çok zor. Ayaklarim yaniyo bu gece. Pehhh 10 binde hemdeAynı canım inşallah x lerden kurtulacağız bir gün![]()
Alışırsın canım ama haftada en az 4-5 gün yapmaya çalış ben de iki gündür 45 dklık Leslie yi 1 saate çıkardım kan ter içinde kalıyorum tavsiye ederimVucut sıkılaşmadan çok zor. Ayaklarim yaniyo bu gece. Pehhh 10 binde hemde![]()
Dün bir hisimla başladım sonrasi pert bende 76.9 u görmüş biri olrak 79 kiloyum şuan2,5 haftalık boşluk bana 4 kilo aldırdı.
Devam edicem kaldığım yerden inşallah.
Diğer yerinde sayanlar nerdeler?
Amine Busra
@74FRIDA
asumanzeynep
@bengisu022
@malipina
@y.o.l.c.u
@lolaxx
@misafir1001
@nisan34
Minik Duduklu Tencere
@Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
@huzurunmeraklisi
@musluk suyu
@Arzuluu
@Pembe Lotus
@yst38
@basbelasiyim
@60kiloyum
@dimaze3800
hzlsel
@Natsume
Menümü yazmıştım. Bugunde 10bin tamamladim. 6.takima katildim hatunlar 30bin 40 bin yapan var. Biz ölmüşüz dedimbu hafta yarış var diye hep yuruyorumda haftaya leslie ve bolgesel devam ederim
Çok doğru 10 bin adım bile fazla ve her gün yapması zorKuzum benim 30-40 bin yapan da doğru yapmıyor onu örnek alma kendine.
Mantıkla yapılan şeyler değil.
Sağlıklı da değil. Haluk saçaklı diyodu 2 saat durmadan yürümenin çok anlamı yok diye.
Şu an sen çok heveslisin hırs yapacak durumdasın o yüzden yarışma çok iyi fırsat bunu değerlendir iyi olmuş girmen.
Çok doğru 10 bin adım bile fazla ve her gün yapması zor
Elimizden geldiğince hareketli olmak ve haftada 3 gün en az yürümeye çalışmak bence en doğrusu