- 8 Mart 2020
- 5.676
- 27.710
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabb'im şifalar versinŞehir hastanesinde ameliyat oldu dr biz görmedik pandemiden dolayı ameliyat oncesi annemle konuşmuşlar temizliycez o bölgeyi demişler
Ameliyat sonrası hemşireler ilgilenmis dr gelmemiş sürekli ameliyat hastaları varmış sabah bilgi veriyormuş dr şuan iyi ağrı kesici igne yapmislar serumu bitmiş
3hafta içinde patoloji sonucu çıkacak inş iyi huyludur
Allah razı olsun canım sordugun icin
Allah Şafi ismiyle şifa versin canım tez zamanda. iyi haberlerini alırız inşallahŞehir hastanesinde ameliyat oldu dr biz görmedik pandemiden dolayı ameliyat oncesi annemle konuşmuşlar temizliycez o bölgeyi demişler
Ameliyat sonrası hemşireler ilgilenmis dr gelmemiş sürekli ameliyat hastaları varmış sabah bilgi veriyormuş dr şuan iyi ağrı kesici igne yapmislar serumu bitmiş
3hafta içinde patoloji sonucu çıkacak inş iyi huyludur
Allah razı olsun canım sordugun icin
gerçekten herşeyin başı sağlık ve huzur.Kızlar hepinizden Allah razı olsun geçmiş olsun dilekleriniz için psikolojim iyi değil durup durup aglayasim geliyor
Anneme babama hissettirmiyorum onlara destek oluyor morel veriyorum
Sağlıktan önemli hiç bir şey yok kızlar
dolunay da yaklaşıyor sanırım onun da etkisi var. ben de şişim. çok artı geliyorum. tamam karbo yedim ama 1,5 kilo alacak kadar değil yaniİyi akşamlar kızlar dün evlilik yıldönümümüzde bızde çevre illeri gezelım dedik hayvanat bahçesine falan gittik tabi diyet yalan oldu 12 saat sonra eve döndük 12000 adımda attım ama odemmı nedir 115 çıktım sabah yanı 3 kılo alacak birsey yemedım ki
bugün diyetime uydum
sabah Karatay kahvaltı
17:00 kahve
19:30salata ayran 1 parça tavuk
2 lt su
Sen nerdesin, cekmecedeyim ben.Amine Busra
Seninlede yakinizgaliba semt olarak nedense ben seninle
Bonus Izmirde oldugunuz gibi kalmış aklımda
Ası için yazdigin msj okudum cekmece basaksehir yazinca![]()
Ben 2 günlük detoks yapicam fayda gorursem sizde yapinAllah Şafi ismiyle şifa versin canım tez zamanda. iyi haberlerini alırız inşallah![]()
nasıl yapacaksın?Ben 2 günlük detoks yapicam fayda gorursem sizde yapin
Odem vardir muhakkak yarin aynen devam et beslenmeneİyi akşamlar kızlar dün evlilik yıldönümümüzde bızde çevre illeri gezelım dedik hayvanat bahçesine falan gittik tabi diyet yalan oldu 12 saat sonra eve döndük 12000 adımda attım ama odemmı nedir 115 çıktım sabah yanı 3 kılo alacak birsey yemedım ki
bugün diyetime uydum
sabah Karatay kahvaltı
17:00 kahve
19:30salata ayran 1 parça tavuk
2 lt su
Diyetisyen verdi 2 gün için ayrı liste istersen atayimnasıl yapacaksın?
atarsan sevinirim canım. bir bakayım ben de.Diyetisyen verdi 2 gün için ayrı liste istersen atayim
İnşallah faydalı olur hepimize.atarsan sevinirim canım. bir bakayım ben de.
Amine Busra
Seninlede yakinizgaliba semt olarak nedense ben seninle
Bonus Izmirde oldugunuz gibi kalmış aklımda
Ası için yazdigin msj okudum cekmece basaksehir yazinca![]()
Evet, normalde hiç şeker (meyve dahil) almıyorken granola ile birden girmeye başladı vücuda ve olması gerekenden de faZla yedim galiba, çok güzeldiCanim kalorisi yukseldiyse kg vermeye engel olur. Bende evde sekersiz tarifler denemistim bir hafta her gun yiyince kg veremedim tabii![]()
İlla kiracaksın, pes etme.İyi geceler kızlar ben de bugün çok kaçırdım Allahım kaderim bu benim 7lere yaklaştıkça hep aynısı oluyor modum düşüyor regl olmam da etkilemiş olabilir tabi![]()