Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Şehir hastanesinde ameliyat oldu dr biz görmedik pandemiden dolayı ameliyat oncesi annemle konuşmuşlar temizliycez o bölgeyi demişler

Ameliyat sonrası hemşireler ilgilenmis dr gelmemiş sürekli ameliyat hastaları varmış sabah bilgi veriyormuş dr şuan iyi ağrı kesici igne yapmislar serumu bitmiş

3hafta içinde patoloji sonucu çıkacak inş iyi huyludur🤲

Allah razı olsun canım sordugun icin
Rabb'im şifalar versin 🙏 inşallah sonuç sevindirici olur 🙏

Şehir hastanesinde ameliyat oldu dr biz görmedik pandemiden dolayı ameliyat oncesi annemle konuşmuşlar temizliycez o bölgeyi demişler

Ameliyat sonrası hemşireler ilgilenmis dr gelmemiş sürekli ameliyat hastaları varmış sabah bilgi veriyormuş dr şuan iyi ağrı kesici igne yapmislar serumu bitmiş

3hafta içinde patoloji sonucu çıkacak inş iyi huyludur🤲

Allah razı olsun canım sordugun icin
Allah Şafi ismiyle şifa versin canım tez zamanda. iyi haberlerini alırız inşallah :dua:

İyi akşamlar kızlar dün evlilik yıldönümümüzde bızde çevre illeri gezelım dedik hayvanat bahçesine falan gittik tabi diyet yalan oldu 12 saat sonra eve döndük 12000 adımda attım ama odemmı nedir 115 çıktım sabah yanı 3 kılo alacak birsey yemedım ki 😞

bugün diyetime uydum

sabah Karatay kahvaltı

17:00 kahve
19:30salata ayran 1 parça tavuk

2 lt su

Kızlar hepinizden Allah razı olsun geçmiş olsun dilekleriniz için psikolojim iyi değil durup durup aglayasim geliyor
Anneme babama hissettirmiyorum onlara destek oluyor morel veriyorum

Sağlıktan önemli hiç bir şey yok kızlar
gerçekten herşeyin başı sağlık ve huzur.

İyi akşamlar kızlar dün evlilik yıldönümümüzde bızde çevre illeri gezelım dedik hayvanat bahçesine falan gittik tabi diyet yalan oldu 12 saat sonra eve döndük 12000 adımda attım ama odemmı nedir 115 çıktım sabah yanı 3 kılo alacak birsey yemedım ki 😞

bugün diyetime uydum

sabah Karatay kahvaltı

2 lt su
dolunay da yaklaşıyor sanırım onun da etkisi var. ben de şişim. çok artı geliyorum. tamam karbo yedim ama 1,5 kilo alacak kadar değil yani

bugün diyetime uydum

sabah Karatay kahvaltı

2 lt su
Odem vardir muhakkak yarin aynen devam et beslenmene

Eklentiler

• Screenshot_20210623-001933.webp
    Screenshot_20210623-001933.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 43
Canim kalorisi yukseldiyse kg vermeye engel olur. Bende evde sekersiz tarifler denemistim bir hafta her gun yiyince kg veremedim tabii 😅
Evet, normalde hiç şeker (meyve dahil) almıyorken granola ile birden girmeye başladı vücuda ve olması gerekenden de faZla yedim galiba, çok güzeldi :D
Neyse ki evdeki stoğu bitirdim, uzun süre yapmamm😹

İyi geceler kızlar ben de bugün çok kaçırdım Allahım kaderim bu benim 7lere yaklaştıkça hep aynısı oluyor modum düşüyor regl olmam da etkilemiş olabilir tabi 😤
İlla kiracaksın, pes etme.
Benim hem 100den düşerken hemde 90 ve 80den düşerken oyle oldu. Allahim nerelerden geldim buraya 😳😅🤣

Back
X