Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlar koşu bandım geldi bugün açtım güzelce yerini hazırlayıp yerleştirdim küçük bir ön hazırlık yaptım yarın sabah inşallah bismillah deyip başlarım bugün çok yoruldum iş güç ,. yarına artık inşallah 🙏
Güle güle kullan canım
Menüm
9.30
Tavada yumurta(kizlarla ortak)
1 dilim ekmek
Nescafe
1 zeytin

3 kiraz

Ara- yarim muz 3 çilek uzerine sekersiz cikolata erittim

16.30
1 tabak sulu kofte patatesi azdı, kofte 5 taneydi(doyamadim)
Yarim dilim ekmek
Ayran

Parkta 18.30
3 4 findik badem karışık
3 kuru kayisi
1 isirik bisküvi, 1 minik tombi

Su kac lt bilmiyorum gelip gidip iciyorum.
Adimlarim ekte, başka spor yok.
İyi gidiyorsun 👍
çok zor gecti bugün, saat 2 den 5e kadar çift bekledim parkta,
mecburen yerde oturdum kasıklarıma bi ağrı girdi hala cok ağrıyor,

ama yanımda fındık - salatalık ve elma aldım
onlar iyi geldiler bana
Kötü olmuş yaa beklemek çok zor
Dinlen biraz

iyi akşamlar kızlar koşu bandım geldi bugün açtım güzelce yerini hazırlayıp yerleştirdim küçük bir ön hazırlık yaptım yarın sabah inşallah bismillah deyip başlarım bugün çok yoruldum iş güç ,. yarına artık inşallah 🙏
güle güle kullan canım.

Dynamic tavsiye ederim canım manyetik olanlardan al ama mutlaka
bakayım canım. hem marka kaliteli olsun hem de bana en faydalı olan olsun istiyorum.
60kiloyum 60kiloyum canım şu ara süper indirim var spor aletlerinde 👍
evet indirimler var canım ama bana yarar olanı bulmak istiyorum. hem de tabi fiyatı uygun olsun istiyorum. model araştırıyorum. eliptikte pek model bilgim yok.

bakayım canım. hem marka kaliteli olsun hem de bana en faydalı olan olsun istiyorum.

evet indirimler var canım ama bana yarar olanı bulmak istiyorum. hem de tabi fiyatı uygun olsun istiyorum. model araştırıyorum. eliptikte pek model bilgim yok.
haklısın canım tabiki araştırmadan almamalı ben de ne zamandır bakıyordum araştırıyorum böyle hassas aletler aceleye gelmiyor bende burda sordum arkadaşlarımıza sağolsunlar bilgi paylaşımı çok işe yarıyor 👍hayırlısı olur inşallah canım ♥️

haklısın canım tabiki araştırmadan almamalı ben de ne zamandır bakıyordum araştırıyorum böyle hassas aletler aceleye gelmiyor bende burda sordum arkadaşlarımıza sağolsunlar bilgi paylaşımı çok işe yarıyor 👍hayırlısı olur inşallah canım ♥️
Güle güle kullan canım 🥰

çok zor gecti bugün, saat 2 den 5e kadar çift bekledim parkta,
mecburen yerde oturdum kasıklarıma bi ağrı girdi hala cok ağrıyor,

ama yanımda fındık - salatalık ve elma aldım
onlar iyi geldiler bana
Oturduğun yer yeşilikse çeker derler yaaa üşütün mü acaba şimdi nasılsın ?

Hayırlı olsun ablacım ben de birkaç sene önce bir tanıdıktan ödünç almıştım ama hiç kullanamamıştım pek sevmemiştim inşallah sen de işe yarar😍

Günaydınnns ❤
Mutlu pazarlar 💐

d03c39a9c966b64830f06d3ee1d207f8.webp

Selamlar hanımlar
Dün önce anneme sonra köye teyzeme gittim. Saat 11 den 5 kadar branch yaptık resmen. Dalından meyveler yedik semaverde çay içtik. Ama en güzeli neydi biliyormusunuz.
Benim küçüğün durumunu biliyorsunuz. Ailede en küçük benimki. Teyzeminde hiç çocuğu yok. Hep yaramazligindan gerilirdim. Dün gorumcemle kvld de bizle geldi. Gorumcemin 2-3 yaşında iki çocugu var. Onların yaramazligi yanında benim oğlan melek gibi kaldı. İlkkez bı ortamda gerilmedim.
Bı leğen vardı su doldurluk benimki oturdu içine oynadı hiç varlığı yokluğu bir oldu resmen. İlkkez böyle birine emanet etmeden huzurlu bir gün geçirdim diyebilirim. Emanet ettiğimde de geriliyorum çünkü. Oğlun bunu yaptı demeleri de zoruma gidiyor.
Neyse saat 5 den sonra birşey yemedim. Akşam sporda yaptım ama 10 bin olmadı
Bugün yakarım inşallah 🥰

Back
X