Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya boşver onu bende 99 la gittim artık olan olmuş oracıkta imemem ya bana neler dedi neler o kadar ağladım ki eve gelince ters bi insana denk gelmişsin sende malesef.
Bazı dr lar şimdi sigara bırakma stresi sigaradan daha çok zarar veriyo diye sigaraya bile izin veriyolar bizim stresimizi kimse düşünmüyo.

Sonra noldu huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi gebelik şekerim bile çıkmadı şükür garanti dediği halde.
Dikişlerim patlamadı. 9 kilo verdim bulantılarda 90 oldum 106 ya çıktım sonra 7 kilo almış oldum başlangıçtan.

Zorlanmadım mı evet zorlandım iyi bişey mi.asla değil ama olana çare kötü konuşmak masada elimde kalırsın demek değil. Bikaç ay idareten ona gidip eski dr da doğum yapmıştım

hani bu saatten sonra ne yapabilirim ki
alacağımı aldım , vereceğim yok bari de ki elinden geldiğince dikkat et
bunu güzel söyle

bizde insanla çalışıyoruz, kimseyi de kırmıyoruz
napcan kuzum sen ve bebek sağlıklı olunda :anne: bende de mağlesef durum öyle olmuştu 117 kilo ile doğum yaptım dr. senden korkuyorum bu kilolayla nasıl doğum yaptıracam sana demişti.........vs. vs. tamam eee be dr. doğru söylüyonda bu saatten sonra ne işe yarıyacak birde uslup denen bişey var. özelde olsaydı görürdüm onu ......:işsiz:

yaaa ne geldi aklıma dün işten eve dödüm çekyata yorgun bir şekilde senin instagramına takıldım 2 saat sadece senin değil etiketlerden tüm ankadaki meslektaşlarına baktım. bonusun dediği kadar varmış meğer sen tam şipşakmışsın. ankaranın en iyi gelin dağmat fotorafçısıymışsında heberimiz yokmuş yaaa, oo ne biçim klipler :nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9:

yaaa güzel sözlerin için cok teşekkür ederim, elimden geldiğince en güzel
şekilde herkesi mutlu etmeye calışıyoruz
:KK200:

Hayırlı cumalar
Mutlu huzurlu sağlıklı bir gün diliyorum
Son 10 gün için kolları sıvadım hazırım diyorsun yaniii, eeee hadi kolay gelsin😊
Ayy dilim öyle söylüyor inşallah 😅😅
hani bu saatten sonra ne yapabilirim ki
alacağımı aldım , vereceğim yok bari de ki elinden geldiğince dikkat et
bunu güzel söyle

bizde insanla çalışıyoruz, kimseyi de kırmıyoruz

yaaa güzel sözlerin için cok teşekkür ederim, elimden geldiğince en güzel
şekilde herkesi mutlu etmeye calışıyoruz
:KK200:
Bizde bu ara düğün işinden geçtik cidden fotoğrafcimiz aileden gibiydi. Öyle candan öyle sıcak kanlı. Sanki hiç para mevzusu olmadı gibi. Herşey gönül işi gibi oldu.
Madem bulantin var bunu kendine olumlu çevir tatlım. İlk aylarda verilen kilo çok önemli değil. Zaten aktif bir donemdesin. Koştur dur. Ayrıca kilolu da olsan hareketli birisin. Vücudun zorlanacağıni sanmıyorum.

Arzuuu benden zayıfsın hemen yakalamalıyım seni
artık resmî görümce olduğuma göre tüm fesatlıklarımı ortaya koyacağım 😂😂😂
inşallah canım yakala beni hatta geç beni inşallah sevinirim fakat sana diyim ben 3 hafta önce tam 84 idim eğer dikkat edebilseydim inan ben şimdi en kötü 80 81 dim ama yapamadım işte boğazım beni bırakmıyor görümceliğin hayırlı olsun canım ayrıca fesat görümcelere bayılırım 1 tane de bende var 🤣🤣 Allah'tan aynı şehirde ama uzak oturuyoruz senede 1 geliyor ,benimki yalnız yaşamayı seviyor eve çoluk çocuk istemiyor hiç evlenmedi kız daha 🙄 55 yaşında o yüzden ben hiç gitmem çocuklarım halasının evinde rahat değiller bayramda seyranda biz çağırıyoruz geliyor ,kp ,kv ,min maaşlarını o alıyor tek yaşıyor geçiniyor işte bizi istemiyor ama yarın birgün birşey olsa eltimle ve im başama kalacak ,artık yapacak bişe yok eltimle aramızda paslaşacaz benim görünce hikayem böyle

hee kendimde görümceyim gelinimiz bana çok saygılı sevgili ve birbirimiz resmi davranırız ben bazen telde ararım ters yaparım hiç sesini çıkarmaz tamam abla der sağolsun🙏 bak birazdan öncesi sonrası yapacak fotoma bak ,

kızlar buraya katıldığında diyet e başladığım dönem 95 kilo halim yandaki resim dün akşam ki 95 dım şimdiki kilomu bildirim yaptım zaten 85 küsür yani 10 kilo fark var 10 kilo gitmiş şükürler olsun Allah'a 🙏 şimdilik hedef 1 ,. 10 kilo daha göndermek bakalım inşallah 🙏♥️🧿

Eklentiler

• 20210709_142335.webp
    20210709_142335.webp
    55,4 KB · Görüntüleme: 42
kızlar buraya katıldığında diyet e başladığım dönem 95 kilo halim yandaki resim dün akşam ki 95 dım şimdiki kilomu bildirim yaptım zaten 85 küsür yani 10 kilo fark var 10 kilo gitmiş şükürler olsun Allah'a 🙏 şimdilik hedef 1 ,. 10 kilo daha göndermek bakalım inşallah 🙏♥️🧿
Yaparsın yaparsın had bakalım 😍

Hayırlı cumalar
Benim kilom 87 artı 200 gr daha :(
huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi sayfa adın ne ınstagramda:)
Adaş şipşağın instagram hesabı hejaesradenizphotography

Valaha
Yorgunluktan çekyatda nasıl transa geçtiysem, 2 saat ankaranın gelinlerine baktım durdum sonra ben napiyom yaaa kalkıp yatayım dedim 😅

Yalnız bizim şipşak işini güzel yapıyormuş onu anladım 👍

Canım tebrikler bayağı farketmiş 10 kilo azmı bu sıcaklarda zorlanıyoruz ama aynen devam👍

Back
X