Son 10 gün için kolları sıvadım hazırım diyorsun yaniii, eeee hadi kolay gelsinArtık acelem yok ama sanırım azıcık da olsa 69 görsem güzel olmaz mı?
79-78 araligindayim hala. Tekrar sahalara donme vakti. Bayrama 10 gün kaldı bakalım nasıl olacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son 10 gün için kolları sıvadım hazırım diyorsun yaniii, eeee hadi kolay gelsinArtık acelem yok ama sanırım azıcık da olsa 69 görsem güzel olmaz mı?
79-78 araligindayim hala. Tekrar sahalara donme vakti. Bayrama 10 gün kaldı bakalım nasıl olacak
Ya boşver onu bende 99 la gittim artık olan olmuş oracıkta imemem ya bana neler dedi neler o kadar ağladım ki eve gelince ters bi insana denk gelmişsin sende malesef.
Bazı dr lar şimdi sigara bırakma stresi sigaradan daha çok zarar veriyo diye sigaraya bile izin veriyolar bizim stresimizi kimse düşünmüyo.
Sonra nolduhuzurunmeraklisi gebelik şekerim bile çıkmadı şükür garanti dediği halde.
Dikişlerim patlamadı. 9 kilo verdim bulantılarda 90 oldum 106 ya çıktım sonra 7 kilo almış oldum başlangıçtan.
Zorlanmadım mı evet zorlandım iyi bişey mi.asla değil ama olana çare kötü konuşmak masada elimde kalırsın demek değil. Bikaç ay idareten ona gidip eski dr da doğum yapmıştım
napcan kuzum sen ve bebek sağlıklı olundabende de mağlesef durum öyle olmuştu 117 kilo ile doğum yaptım dr. senden korkuyorum bu kilolayla nasıl doğum yaptıracam sana demişti.........vs. vs. tamam eee be dr. doğru söylüyonda bu saatten sonra ne işe yarıyacak birde uslup denen bişey var. özelde olsaydı görürdüm onu ......
yaaa ne geldi aklıma dün işten eve dödüm çekyata yorgun bir şekilde senin instagramına takıldım 2 saat sadece senin değil etiketlerden tüm ankadaki meslektaşlarına baktım. bonusun dediği kadar varmış meğer sen tam şipşakmışsın. ankaranın en iyi gelin dağmat fotorafçısıymışsında heberimiz yokmuş yaaa, oo ne biçim klipler![]()
Ayy dilim öyle söylüyor inşallahSon 10 gün için kolları sıvadım hazırım diyorsun yaniii, eeee hadi kolay gelsin![]()
Bizde bu ara düğün işinden geçtik cidden fotoğrafcimiz aileden gibiydi. Öyle candan öyle sıcak kanlı. Sanki hiç para mevzusu olmadı gibi. Herşey gönül işi gibi oldu.hani bu saatten sonra ne yapabilirim ki
alacağımı aldım , vereceğim yok bari de ki elinden geldiğince dikkat et
bunu güzel söyle
bizde insanla çalışıyoruz, kimseyi de kırmıyoruz
yaaa güzel sözlerin için cok teşekkür ederim, elimden geldiğince en güzel
şekilde herkesi mutlu etmeye calışıyoruz
![]()
Arzuuu benden zayıfsın hemen yakalamalıyım senihayırlı cumalar olsun arkadaşlar
bu hafta ,85. ,65![]()
inşallah canım yakala beni hatta geç beni inşallah sevinirim fakat sana diyim ben 3 hafta önce tam 84 idim eğer dikkat edebilseydim inan ben şimdi en kötü 80 81 dim ama yapamadım işte boğazım beni bırakmıyor görümceliğin hayırlı olsun canım ayrıca fesat görümcelere bayılırım 1 tane de bende varArzuuu benden zayıfsın hemen yakalamalıyım seni
artık resmî görümce olduğuma göre tüm fesatlıklarımı ortaya koyacağım![]()
Yaparsın yaparsın had bakalımkızlar buraya katıldığında diyet e başladığım dönem 95 kilo halim yandaki resim dün akşam ki 95 dım şimdiki kilomu bildirim yaptım zaten 85 küsür yani 10 kilo fark var 10 kilo gitmiş şükürler olsun Allah'aşimdilik hedef 1 ,. 10 kilo daha göndermek bakalım inşallah
![]()
Biz iyiyiz canım bu sıcaklarda ne kadar iyi olunabilirse işteSelam kızlar nasılsınız
Adaş şipşağın instagram hesabı hejaesradenizphotography
Canım tebrikler bayağı farketmiş 10 kilo azmı bu sıcaklarda zorlanıyoruz ama aynen devamkızlar buraya katıldığında diyet e başladığım dönem 95 kilo halim yandaki resim dün akşam ki 95 dım şimdiki kilomu bildirim yaptım zaten 85 küsür yani 10 kilo fark var 10 kilo gitmiş şükürler olsun Allah'aşimdilik hedef 1 ,. 10 kilo daha göndermek bakalım inşallah
![]()
Nasılsın ne yapıyorsun, epeydir uğramamışsın seni merak ettim haftan nasıl geçti?Geçen hafta :111,5
Bu hafta : 110,9
Fark :0,6 belki daha fazladır ama karnımda çok gaz var