Canım sende yoksun pazar nerdeyse bir hafta olucak.nasılsın keyifler yerinde mi? mutlu hafta sonların olsunağzına tatlı atacağına bir dilim peynir atsaydın ya canım. durduk yere insülin yükselecek.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sende yoksun pazar nerdeyse bir hafta olucak.nasılsın keyifler yerinde mi? mutlu hafta sonların olsunağzına tatlı atacağına bir dilim peynir atsaydın ya canım. durduk yere insülin yükselecek.
sağol canım evet çok zorlanıyoruz ben son 3 haftadır çok zorlanıyorum gerçekten yemekle yememek aradında git geller yaşıyorum resmen oyüzden 84 dennsonra takıldım 1 ileri 1 geri valla çok zor yaaa Allah hepimize yardım etsin inşallahCanım tebrikler bayağı farketmiş 10 kilo azmı bu sıcaklarda zorlanıyoruz ama aynen devam![]()
Eyvah eyvah yemek mutlu ediyorsa tehlikelisağol canım evet çok zorlanıyoruz ben son 3 haftadır çok zorlanıyorum gerçekten yemekle yememek aradında git geller yaşıyorum resmen oyüzden 84 dennsonra takıldım 1 ileri 1 geri valla çok zor yaaa Allah hepimize yardım etsin inşallahkendimi öyle görünce mutlu oluyorum ama yemekte bana dünyanın en güzel zevkini yaşatıyor sorun tamda orda işte ikiside
mutlu ediyor 1 i daha fazla yemek yemek eğer görüntü onun önüne geçerse ozaman barıcam işte şimdilik 2 si aynı ayar gibi 1 tık yemek ileride![]()
kanka bizi yemek herşeyden çok mutlu etmese biz bu hale kiloya çıkarmıydık buna da şükür iyi ki burdayız yavaş yavaşta olsa en azından sağlıkla veriyoruzEyvah eyvah yemek mutlu ediyorsa tehlikeli
Şaka bir tarafa yemek benide mutlu ediyor bende kendimi yaz meyvalarına vurdum.öyle çok dengeli beslenemiyorum ama açlığımda da meyva yiyorum yani bugün kendime kavun aldım çok heyecanlıyım umarım içi iyi çıkar![]()
bende aldım kavun 3 gündür daha kesmedim diğer neyler tükendi kiraz çok gidiyor kayısı karpuz ,genelde bunları çok yiyor evdekiler Çarşamba günü markette halk günü oluyor genelde Ogün alıyorum sebze meyveEyvah eyvah yemek mutlu ediyorsa tehlikeli
Şaka bir tarafa yemek benide mutlu ediyor bende kendimi yaz meyvalarına vurdum.öyle çok dengeli beslenemiyorum ama açlığımda da meyva yiyorum yani bugün kendime kavun aldım çok heyecanlıyım umarım içi iyi çıkar![]()
Geç oldu ama alıntı yapmışım kalmış mutlu yıllar dilerim:)iyi geceler kızlar bugün benim ve eşimin doğum günümüzdü ikimizin de aynı ay aynı gün sadece yıl farklı ben 74 eşim 71 li dışarda sahilde şirin bir rest yer ayırtmış
bugün dışardaydık gündüz birlikte hasta ziyareti ne gittik sonra akşam üzeri eve geldik hazırlanıp gittik güzel geçti Şükürböyle işte bugünde böyleydi yediklerime gelirksek karışık yedim ama herşeyden az az hepinize iyi geceler cancazlarım
![]()
Çok güzel bir fark varkızlar buraya katıldığında diyet e başladığım dönem 95 kilo halim yandaki resim dün akşam ki 95 dım şimdiki kilomu bildirim yaptım zaten 85 küsür yani 10 kilo fark var 10 kilo gitmiş şükürler olsun Allah'aşimdilik hedef 1 ,. 10 kilo daha göndermek bakalım inşallah
![]()
Aldım takibeAdaş şipşağın instagram hesabı hejaesradenizphotography
Valaha
Yorgunluktan çekyatda nasıl transa geçtiysem, 2 saat ankaranın gelinlerine baktım durdum sonra ben napiyom yaaa kalkıp yatayım dedim
Yalnız bizim şipşak işini güzel yapıyormuş onu anladım![]()
Yemek güzel şey adaş:))Eyvah eyvah yemek mutlu ediyorsa tehlikeli
Deme öyle deme, kabul etmem. çabuk gelen çabuk gider yeniden hedef yap bayrama artıları temizleeee lütfenYemek güzel şey adaş:))
Kapanmayan bir iştahım var yaa
Ben de 84 leri görmüşken 87 oldum yine
Bayram hedefi yalan oldu
Valla uğraşıyorum sabah başlayıp öğleden sonra bozuluyor ama salmıyorum öyle bir lüksüm yokDeme öyle deme, kabul etmem. çabuk gelen çabuk gider yeniden hedef yap bayrama artıları temizleeee lütfen![]()
canım benim çok sağol önemli değil canım takılma arkadaşımGeç oldu ama alıntı yapmışım kalmış mutlu yıllar dilerim:)
Çok güzel bir fark var
Aldım takibe
Ben de iyiyim çok şükür.Biz iyiyiz canım bu sıcaklarda ne kadar iyi olunabilirse iştesen nasılsın
aa bengisu canım seninle aynıyız bu hafta bende 85, 65 ,50 Gr fazlam var sadece as şimdi ben seni haftaya kilo bildirimini merakla beklicemBu haftaki bildirim
Geçen hafta 86.10
Bugün 85.6
Fark eksi 500 gram
Canım iyiyim sen nasılsınNasılsın ne yapıyorsun, epeydir uğramamışsın seni merak ettim haftan nasıl geçti?