Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba canım evet ne zamandır yazmıyorum bu ara hiç içimden gelmiyor yazmak bazı sağlık problemleri yaşamaktayım kafam sürekli orada başka bir şeye odaklanamıyorum
neyin var canım?
Günaydın kızlar 😇

Yeni kalktım zombi gibiyim. cumadan beri 2 gündür fena yedim. Dün akşam mağlum döneme girdim ondan oldu herhalde iştahımı frenliyemedim ....
ben de regl döneminde cozutuyorum. yalan değil çikolata falan yiyorum. ama dengeyi çok kaybetmeyelim. uzayınca artı oluyor. sen de toparla canım. bitter ye bir de. daha ayarlı yeniyor o zaman.
Günaydın bende bu hafta gece yemelerine başladım resmen. Yatmaya yakın kek börek filan. Bugün de kendimden çok umudum yok yarın yeni iş yeni başlangıçlar inşallah
bende de oluyor ama devamını getirme canım. akşamları sıcak içecek iç. mideyi tutuyor. bir de bol su. akşamları protein salata yersen o da tutuyor. ya da en fazla ağzına 1 dilim peynir at. tutar seni.

Geçmiş olsun, önemli bişey yoktur umarım
canım çok geçmiş olsun 🙏♥️ Allah acil şifa versin inşallah 🙏💚
Çok sağ olun🙏 Rutin bir smear testinde kansere dönüşebilecek bazı olgular çıktı geçen gün parça aldılar patoloji sonuçlarını bekliyorum her gece olumsuz düşünceler beynimin içini doldursa da güne daha pozitif başlıyorum sonuç gelene kadar beynimi kemirip duracak keşke daha çabuk çıksa şu sonuçlar😤

Çok sağ olun🙏 Rutin bir smear testinde kansere dönüşebilecek bazı olgular çıktı geçen gün parça aldılar patoloji sonuçlarını bekliyorum her gece olumsuz düşünceler beynimin içini doldursa da güne daha pozitif başlıyorum sonuç gelene kadar beynimi kemirip duracak keşke daha çabuk çıksa şu sonuçlar😤
Aklına kötüyü getirme . İnşallah sonuçların tertemiz çıkar🙏 çok geçmiş olsun üzme kendini lütfen

merhaba kızlarrr :KK200:
regl söküldü nihayet :ruh: davula döndüm. bayramdan sonra da Allahın izniyle mamografi çektireceğim kontrol için. pandemiydi, oydu buydu derken kontroller kaldı.

kafam çok karıştı yine işten güçten. 2 hafta izinliyim. gezicem. yürüyüş olur. kafamı da toplayacağım Allahın izniyle. doğru düzgün sağlıklı beslenme şekline geçeceğim. izin bitince yine işyerinde yemek yerim ayarlı olarak. ama sabah ve akşamı ayarlayacağım.
gezip dolanıp başa dönüyoruz. napalım biz de böyleyiz. elbet birgün ben de muhteşem finale ulaşırım. Allahtan ümit kesilmez :dua:
Geçmiş olsun canım izinde tatil var mı? Kendine vakit ayır kafan dağılır tak kulağına müziğini bol bol yürüyüş birde yüzebilsen ooohhh miiss

canım benimmm üzülme sakın. endişe etmekte haklısın ama sakın olumsuz düşünme. olumsuzu çekme. Allah büyük. dua et iyi çıksın.

Geçmiş olsun canım izinde tatil var mı? Kendine vakit ayır kafan dağılır tak kulağına müziğini bol bol yürüyüş birde yüzebilsen ooohhh miiss
valla delta varyantı yükseliyormuş canım. artmaya başlamış. bir yere gitmeyeceğiz. tatil yerleri akın akın insan. sıkıntılı bir varyant olduğu için 1 kişi pozitif çıksa çevredeki herkesi karantinaya alıyorlar. gerek yok.
ama tabi diğer taraftan tatile ve ailemi görmeye çok ihtiyacım var. kardeşler, kuzenler vs.

canım stres yapma hayatta herzaman deneme yanılma var inşallah tahlil sonuçların Allah'ın izniyle sevindirici gelsin ♥️ dualarım seninle arkadaşım üzme kendini herşeyin çaresi var benimde boynumda kitle vardı tükürük bezi üstü birden çok büyüdü yüz felçi olma riskim çok yüksekti + kötü huylu olabilirdi çok şükür temiz oldu ameliytımda sonuçlarında sadece. boynumda sol tarafta uzun bir kesi izi var oda estetik dikiş olduğu için hafif bir tırnak izi gibi duruyor bunada razıyım şükürler olsun Allah'a 🙏 yani bunun gibi daha neler var inşallah sende sevinirsin sonuçlarından canım dua edicem ♥️🙏

3 gün oluyor spora devam edemiyorum, bileğimi acıttım zor geliyor😹
Biraz önce de kızıma yaptığım ama yemediği bir tabak makarnayı gömdüm. Midem bayram ediyor şu an😅

Iyiyim bonus sağol ❤
Uğrayamıyorum buraya 🤦‍♀️bugün piknige gittik
Ani bi kararla bayram tatilini memlekette geçirmeye karar verdik salı akşamı cikicaz yola Allah kısmet ederse
Bayram sonrası daha aktif olurum inş 👍

Geçmiş olsun canım
Rabbim şifa versin olumlu düşün lütfen dualarım seninle 🤲babaminda 3hafta olacak sali gelirse dr telefonunuza msj gelince randevu alıp gelirsiniz demişti Allah'ım bütün hasta kullarina şifa versin 🤲

İnşallah güzel çıkacak 💕

Afiyet olsun, minik cadu uyursa ben de yapacağım:KK70:
akşam kahve içmiyorum ben. uyutmuyor yoksa. oolong içiyorum şimdi. kahveyi en geç akşamüzeri içerim ben.
çok şişim natsume. yedim de. yarından itibaren Allahın izniyle menü yazacağım.

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,salatalık,domates,biber,yeşillik,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar.
İkindi:1 lokma kavun,1 elma, 10 çubuk kraker
Akşam: Çok az ekmek,yumurta piyazı(2 yumurtadan), yoğurtlu semizotu salatası
2 lt su
1 sade soda
2 kupa yeşilçay
Çaylar

Bence sonuç çok güzel neden beğenmiyorsun. üstelik bu sıcakta, benimde gitsede haftada 1 kilo 900 gr gitse düzenli tabi razıyım

Temizlik var herhalde kolay gelsin 🙂
Bende ne temızlık cumadan bu yana ama bitti şükür üstümden tur geçmiş gibi diyette yalan oldu 😞

Back
X