- 6 Şubat 2021
- 1.186
- 5.305
- 78
- 51
şimdi yataktayım bekliyorum bakalım saat 12 yi ,kahvaltı içinYavuz yörükoğlu diye bak kendi kanalıda var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi yataktayım bekliyorum bakalım saat 12 yi ,kahvaltı içinYavuz yörükoğlu diye bak kendi kanalıda var
şimdi yataktayım bekliyorum bakalım saat 12 yi ,kahvaltı içininşallah kolay gelir bana bu diyet kalan 15 kilo yuda bunla veririm inşallah
![]()
dışarda markete felan çıkardı nmi düşmüş olmasında ,. öbür türlü bulunur kesin çıkar biryerden bir yere koymuş unutmuş sındırAmaan bişey için lazım oldu bi baktım kimliğim yok cüzdanımda akşamdan beri arıyorum
dışarda markete felan çıkardı nmi düşmüş olmasında ,. öbür türlü bulunur kesin çıkar biryerden bir yere koymuş unutmuş sındır
ben çok yaparım çünkü geçenlerde saatimi koymuşum 20 günden fazladır aradım evde bir türlü aklıma gelmedi nereye koyduğum birgün dolabına 22 ince mesvimlik mont bırakmıştım amann ddm yanıyor heryer bunlarında kaldırıyom ddm baktım iç cebinden çıktı saat![]()
benim için ne kadar geç yersem okadar iyi olur diye düşündüm gece geç uyuyorum çocuklarda uyumuyor tel tablet ellerinde bende ilaçta içmiyorum bu ara aşı oldum deye en geç 12 de yiyiliyormuş bana uygun geldibakalım denicem12 şart değil 11 de ye mesela akşam 6 da 7 de ye
Doğru sana 12 -8 uygunbenim için ne kadar geç yersem okadar iyi olur diye düşündüm gece geç uyuyorum çocuklarda uyumuyor tel tablet ellerinde bende ilaçta içmiyorum bu ara aşı oldum deye en geç 12 de yiyiliyormuş bana uygun geldibakalım denicem
o kötü olur işte uğraşmak var sonucunda hemen bildir felan canımBaktım evde yok büyük ihtimal dışarda düştü
evet yaa para cezası bir yerde çıkardı mı hatırlamaya çalış otur evde geç koltukta sadece naptın çantanla cüzdanınla en baştan düşün bakalımCezası var bide 60 lira bide yenisi için 30 lira 100 liraya gelicek bana durduk yere
En son salı günü alışveriş yaptım cüzdanı orda açtım
ne diyim canım , geçmiş olsun cana gelmesinEn son salı günü alışveriş yaptım cüzdanı orda açtımgeçmiş olsun artık
bende mutfağı toparladım , çayımındeml3dim çaylı sularımı hazırladım ,1 tane 50cc lik Pete de limon sıktım şimdi onu içicem 3 tanede ayrı 50cclik Pete 1 ne kayısı bitki attım 2 sine yeşilçay dolaba koydum soğuk soğuk içiyorum akşama kadar iyi oluyor ,Geçim kahvaltıya ben
bu arada kahvaltın afiyet olsun ama yağ ve kilo olmasın canımGeçim kahvaltıya ben
halâ da devam ediyorHangimizin değil ki canım insanın sinirleri bozuluyor ben haberleri izlemeye dayanamıyorum