Dediğimi yapın yaptığımı yapmayın diyosunSağlıklı konuşup tam buğdaylı hamur kızarttım çocuklar istiyo diye.
4 tane de ben yedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dediğimi yapın yaptığımı yapmayın diyosunSağlıklı konuşup tam buğdaylı hamur kızarttım çocuklar istiyo diye.
4 tane de ben yedim
Bonus videoyu anca şimdi izleyebildim.izleyince iyice yattı kafama.en son 8den sonra yemeyin diyo.ben de iki üç gündür 8de bitiyo yemek faslı mecburen.önğmğzdeki hafta 5 buçuk gibi yemek molamız o yüzden daha iyi olur benim için.
Kilo verdirir mi bilmem ama 3 4 gündür kendimde gözlemlediğim sabah yorgun dayak yemiş gibi uyanmıyorum,baya dinç kalkıyorum .midem boş ama gayet enerjiğim.ilginç![]()
Sen sabaha niye taktın bu kadarSabah ne zaman yiycen peki
Öyleymiş sanırım.ben de normalde uyanmakta zorlanırım sanki biri omuzlarıma yükleniyomış gibi yataktan kalkamam kalksam da heryerim ağrır.yani geç vakitte sürekli bişeyler yiyip içince vücut uykudayken bile sindirimle uğraştığı için sabah da yorgun kalkıyo bi yerde okumuştum bunu.bi rahat vermiyoruz yani vücudumuza anladığım kadarıyla ,biz uyuyoruz ama organlar mesaiye devam ediyo dinlenemiyomalipina mali bende çok kötü kalkıyorum sabahları işlere bile hemen başlayamıyorum beslenmeyle çok ilgisi var tabi
Sen sabaha niye taktın bu kadargeç yerim büyük ihtimal 10 11 gibi.sabah çalışırken pek uyamıyorum, kahvaltı saati belli çünkü 8 buçuğa kadar kahvaltı faslının bitmesi lazım.akşam eve gelince de yemek yetişmiyo mecbur geç yiyorum.yani sabahçıyken 12 12buçuk saat oruç oluyo.ama akşamcı çalıştığımda 14 15 saat rahat rahat tamamlayabiliyorum orucu
İnşallah kuzum.bi bu kaldı denemediğimiz bunu da deniyek ne kaybederiz.benim amacım akşam tıkınmalarını bırakmak.yoksa gündüz canım çikilat dondurma falan çekerse yiyorum.beni biliyon ne kadar sıkarsam o kadar zincirimden boşanırcasına yiyorum.mahrum kalırsam aklım da aburcuburda kalıyo amaan diyip saldırıyorumYaptığından güzel sonuç al istiyorum ondan merak ettim kuzum. 12 saat bile çok çok iyi zaten kötü beslenmekten
İnşallah kuzum.bi bu kaldı denemediğimiz bunu da deniyek ne kaybederiz.benim amacım akşam tıkınmalarını bırakmak.yoksa gündüz canım çikilat dondurma falan çekerse yiyorum.beni biliyon ne kadar sıkarsam o kadar zincirimden boşanırcasına yiyorum.mahrum kalırsam aklım da aburcuburda kalıyo amaan diyip saldırıyorum![]()
Yok kız evde var dondurma piskevit falan .ama markette çalışmanın avantajları da yok değil haniGündüz marketten mi yiyon ulan tabi herşey elinin altında![]()
Amin, yeme bağımlılığı çok zor gerçekten.yani bunun sigara alkol bağımlılığından hiç bi farkı yokBende boğulurcasına yiyorum bazen bazen de hemen tıkanıyorum ruh hali desen düzelmiyor beden ayrı sıkıntıda allah kolaylık versin hepimize.
Bugün bodruma geldim yalıçiftlik tarafına gitmiştik meğer bugün yangın o tarafa da sıçramış biz dönüş yolundayken yangını söndürmüşlerdi o yanmış ormanları görmek insanın içini parçalıyor insanlar uğraşıyorlar didiniyorlar ne bileyim çok acı ya daha da sürüyor ne kadar daha sürecek belli değilhalâ da devam ediyor![]()
Sana kapılar sonuna kadar açık![]()
Bizimle işi olmaz demişlerdir belki :)
Ah arkadaşım ne diyebilirimGünaydın
Beklediğimiz haber geldi,![]()
Kurtarmış denebilir sadece canım. Yandaş hastalıklar onu iki ayağının üstünde gezdirmezdi bu saatten sonra.Ah arkadaşım ne diyebilirim![]()
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun Allah sizlere sabır versinKurtarmış denebilir sadece canım. Yandaş hastalıklar onu iki ayağının üstünde gezdirmezdi bu saatten sonra.
mekanı cennet olsun inşallah. Hiç bilmediğimiz tanımadığımız yerlerden dualar geldi. Allah kabul etsin.
Kurtarmış denebilir sadece canım. Yandaş hastalıklar onu iki ayağının üstünde gezdirmezdi bu saatten sonra.
mekanı cennet olsun inşallah. Hiç bilmediğimiz tanımadığımız yerlerden dualar geldi. Allah kabul etsin.