- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gel canım gel. merak etme biz de senin gibiyiz. toparlanıcaz inşallah. sıcaklarla ve yoğunlukla uğraşıyoruz.slm kızlar
iyi geceler hepinize
24567765333456788865423. kez aranıza geri döndüm yine
sizler neler yapıyorsunuz durumlarınız nasıl
Şimdi başlarsan canım ekime kadar çok daha fazlasını verirsiniyi akşamlar kızlar. sonbahar yaklaşıyor. hiç olmazsa bir 5 kilo verseydim iyi olurdu.
Hoş geldin canım yaz herkesi fena vurdu zaten inşallah yavaş yavaş toparlanılacakslm kızlar
iyi geceler hepinize
Afiyet olsunİyi akşamlar kızlar menümü paylaşayım dedim spor çok yapamıyorum hiç canım istemiyor ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum
Kahvaltı
1 wasa, domates, salatalık, peynir, 1 çatal krem peynir, kiraz saplı çay, 1 dilim hindi füme
Ara
1 LT dukan birası, bir avuç kuruyemiş
Akşam
Köri soslu tavuk(kremasız), salata
2 LT su, 2 mil Leslie
slm kızlar
iyi geceler hepinize
Sağ ol canım aynen ben de süt koydumAfiyet olsunben krema koymayacaksam süt koyuyorum sadece çok yakıştırıyorum tadını
aynen öyle tatlım. en azından şu belim ve göğsüm az küçülsün de moral olsun banaŞimdi başlarsan canım ekime kadar çok daha fazlasını verirsin
Hoş geldin canım yaz herkesi fena vurdu zaten inşallah yavaş yavaş toparlanılacak![]()
Küçülüyor ya ben 116 kiloyla ilk başladığımda bel 105 ti şimdi 80 göğüs ise 120 den 95 e düştü senin tabi benden çok daha azdır ölçülerin o yüzden başladığında gidiyor canım inşallah bir an önce motive olup başlarsınaynen öyle tatlım. en azından şu belim ve göğsüm az küçülsün de moral olsun bana![]()
İyi yapmışsın hasibe inşallah sonu güzel olucakBir kaç gündür iyice bunaldım kilolardan. Kendimden tiksindim resmen aynada kendimi görünce. Bugün dahiliyeye giriş yaptırdım diyetisyene yönlendirmesi için. Sabah aç karnına tahlil verip öğleden sonra sonuçlarla diyetisyene gidicem. Aslında diyetisyenin vereceği listeyi ezbere biliyorumdur ama yine de sorumluluk olsun bir yere hesap vereyim diye gideyim dedim.
İnşallah canımİyi yapmışsın hasibe inşallah sonu güzel olucak
Kendini sev tiksinme. Zayif olanda sensin kilolu olanda. Birbirimizi tutalim birşeylere baslayalimBir kaç gündür iyice bunaldım kilolardan. Kendimden tiksindim resmen aynada kendimi görünce. Bugün dahiliyeye giriş yaptırdım diyetisyene yönlendirmesi için. Sabah aç karnına tahlil verip öğleden sonra sonuçlarla diyetisyene gidicem. Aslında diyetisyenin vereceği listeyi ezbere biliyorumdur ama yine de sorumluluk olsun bir yere hesap vereyim diye gideyim dedim.
canım inşallah tahlil sonuçların temiz ve sevindirici olsunGünaydın kızlarDaha önce de bahsetmiştim smear testinden kaynaklı biyopsi yapılmıştı patolojiden sonuçlarımı bekliyordum nihayet çıkmış sonuçlar bugün doktora gideceğiz dua edin benim için hayırlı haberler duyayım
![]()
Günaydın kızlarDaha önce de bahsetmiştim smear testinden kaynaklı biyopsi yapılmıştı patolojiden sonuçlarımı bekliyordum nihayet çıkmış sonuçlar bugün doktora gideceğiz dua edin benim için hayırlı haberler duyayım
![]()