Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar
iyi geceler hepinize
24567765333456788865423. kez aranıza geri döndüm yine :KK43:
sizler neler yapıyorsunuz durumlarınız nasıl
gel canım gel. merak etme biz de senin gibiyiz. toparlanıcaz inşallah. sıcaklarla ve yoğunlukla uğraşıyoruz.

iyi akşamlar kızlar. sonbahar yaklaşıyor. hiç olmazsa bir 5 kilo verseydim iyi olurdu.
Şimdi başlarsan canım ekime kadar çok daha fazlasını verirsin😘
slm kızlar
iyi geceler hepinize
24567765333456788865423. kez aranıza geri döndüm yine :KK43:
sizler neler yapıyorsunuz durumlarınız nasıl
Hoş geldin canım yaz herkesi fena vurdu zaten inşallah yavaş yavaş toparlanılacak💗

İyi akşamlar kızlar menümü paylaşayım dedim spor çok yapamıyorum hiç canım istemiyor ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum😘

Kahvaltı
1 wasa, domates, salatalık, peynir, 1 çatal krem peynir, kiraz saplı çay, 1 dilim hindi füme
Ara
1 LT dukan birası, bir avuç kuruyemiş
Akşam
Köri soslu tavuk(kremasız), salata

2 LT su, 2 mil Leslie
Afiyet olsun 😍 ben krema koymayacaksam süt koyuyorum sadece çok yakıştırıyorum tadını

Şimdi başlarsan canım ekime kadar çok daha fazlasını verirsin😘

Hoş geldin canım yaz herkesi fena vurdu zaten inşallah yavaş yavaş toparlanılacak💗
aynen öyle tatlım. en azından şu belim ve göğsüm az küçülsün de moral olsun bana :KK14:

aynen öyle tatlım. en azından şu belim ve göğsüm az küçülsün de moral olsun bana :KK14:
Küçülüyor ya ben 116 kiloyla ilk başladığımda bel 105 ti şimdi 80 göğüs ise 120 den 95 e düştü senin tabi benden çok daha azdır ölçülerin o yüzden başladığında gidiyor canım inşallah bir an önce motive olup başlarsın😘🥰

İyi geceler. Bugün yaz boyu hiç yemedigim kadar hunharca yedim. Hâla aklimda onuda yesem bunu da yesem dusunceleri var. Tarih koymakla iyi yapmadim sanki ☹️ yarin yusrayi psikologa goturcem. Carsamba da okulla gorusmeye gidicem. Bu belirsizlikler bende en büyük stres sebebi. Okula gidebilecek mi nasil olacak vs. Eve daha gecemedik gecince nasil yerleşcek onca şey. Sanki yedikçe duzelecek gibi hooop yemeye veriyorum kendimi

Neyse geçmiş geçmişte kaldi diyerek yarin ne yedigimin bilincinde olcam artik. Yoksa 80lerden bile yukari cikcam yine dur demek lazım

Bir kaç gündür iyice bunaldım kilolardan. Kendimden tiksindim resmen aynada kendimi görünce. Bugün dahiliyeye giriş yaptırdım diyetisyene yönlendirmesi için. Sabah aç karnına tahlil verip öğleden sonra sonuçlarla diyetisyene gidicem. Aslında diyetisyenin vereceği listeyi ezbere biliyorumdur ama yine de sorumluluk olsun bir yere hesap vereyim diye gideyim dedim.

Bir kaç gündür iyice bunaldım kilolardan. Kendimden tiksindim resmen aynada kendimi görünce. Bugün dahiliyeye giriş yaptırdım diyetisyene yönlendirmesi için. Sabah aç karnına tahlil verip öğleden sonra sonuçlarla diyetisyene gidicem. Aslında diyetisyenin vereceği listeyi ezbere biliyorumdur ama yine de sorumluluk olsun bir yere hesap vereyim diye gideyim dedim.
İyi yapmışsın hasibe inşallah sonu güzel olucak

iyi geceler fıstıklarrr ❤️ bende uyuyamadım sağ dön sola dön düşün dur yarın İstanbul'a gidicez biraz burda lazım olacak eşyaları getircez kışlıklar çocukları. çantaları biraz mutfak eşyası vs ,ıvır zıvır ufak tefek şeyler ama lazımlı yarın İstanbul'da yorulacam buraya gelip o eşyaları yerleştirmek 2 gün yine pert ben 🥴😓 çok iş var benimde gözümde çok büyüyor Allah hepimize kolaylık versin inşallah 🙏 şu ev işlerini düzene koyup hemen kendimi de düzene sokucam inşallah yine şişti. kaç oldum bilmiyorum yarın tartılıcam İstanbul evde ama korkuyorum baskül deki rakamı görmeye can dostlarım uzaktanda olsa bakıyorum okuyorum gelebildiğim kadar geliyorum bu pskolojiulr şimdilik bunu yapabiliyorum ama düzelecem inşallah sahalara güçlü dönecem inşallah 🙏♥️ hepinize cani yürekten sevgiler selamlar 🙋

Kendini sev tiksinme. Zayif olanda sensin kilolu olanda. Birbirimizi tutalim birşeylere baslayalim

Günaydın kızlar💗💗💗 Daha önce de bahsetmiştim smear testinden kaynaklı biyopsi yapılmıştı patolojiden sonuçlarımı bekliyordum nihayet çıkmış sonuçlar bugün doktora gideceğiz dua edin benim için hayırlı haberler duyayım🙏
canım inşallah tahlil sonuçların temiz ve sevindirici olsun 🙏♥️

Hayırlı haberlerle gel inşallah 🌸
Günaydın kızlar💗💗💗 Daha önce de bahsetmiştim smear testinden kaynaklı biyopsi yapılmıştı patolojiden sonuçlarımı bekliyordum nihayet çıkmış sonuçlar bugün doktora gideceğiz dua edin benim için hayırlı haberler duyayım🙏

Back
X