- 26 Mayıs 2020
- 7.101
- 37.288
- 548
Allah'ıma şükür biraz boyum var yoksa yuvarlanırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah'ıma şükür biraz boyum var yoksa yuvarlanırım
Allah'ıma şükür biraz boyum var yoksa yuvarlanırım![]()
Daha iyimefsercim nasıl oldun?
Geçmiş olsun canım Allah kolaylık versinFelaket başım ağrıyor bi ilaç aldım uzandım ama hiç etkisi olmadı.
Yemek yapılcak ödev yaptırılcak mutfağa geldim bakayım bi yerden başlıycam
Benim etlerim de çok gevşek Bonusum ondan dedim:) Arkadaşım var o da 1,65 ama taş gibi etleri hiç benim gibi durmuyor1,64 le ben öyle yapıyorum işte![]()
Yarın hedef listesini düzenleyeceğim insAllah tamamdır canımHayirli geceler.
79.2 geldim bugün. Aylik 2 kilo hedef koymaya Katar verdim kendime, ocak sonu hedefim 77 insallah
Çok güzel eksi canım tebriklerSelam kızlar kilo bildirimi yapayım geçmişi okuyayım sonra bakalım kim ne durumda
Geçen hafta 88.2
Bugün 87.4
Fark eksi 800 gram
Sporum yok ama günde ort 5 bin adım atıyorum
Benim de hedefim 86
Yarın listeye ekleyin insAllahbenim 31 ocak hedefim 80 kilo![]()
Afiyet olsun canımCumartesi
Sabah 10:30
2 sahanda yumurta
2 kk tulum peynir
2 dilim ekmek
Çok az zeytin ezmesi
Öğlen 15:00
Erişteli mercimek çorbası büyük kaseyle
2 küçük turp
Büyük bardak ayran
Akşam 20:00
Pasta tabağında çok az yağlı fırın patates
1 kase yoğurt
Su az
40 dk yürüyüş
Afiyet olsun canım kendine alternatif şeyler alsaydın keşkem olabildiği kadar dikkat et canımGünaydın kızlar
08.01 menü
Sabah : ballı zencefilli ıhlamur
1 dilim tb ekmeği
Omlet
3-4 zeytin
1 hindi füme
Öğlen yok
Ara: 1 ısırık çikolata
Akşam : Bol salata
2 dilim et
1 dilim tb ekmeği
Gece : cevizli sucuk 2 tane
Bugün için şüpheliyim..
Nerde ne yiyeceğimiz belli değil.. Şu an yoldayız kucağımda sıcacık poğaçalar var .. Meyve suyu fln yolluklar hazır.. eşim sağolsun ! tam destek
imtihan oluyorum resmen !
Sabah namazında kalktım hiç bişey yemedim![]()
Geçmiş olsun canımFelaket başım ağrıyor bi ilaç aldım uzandım ama hiç etkisi olmadı.
Yemek yapılcak ödev yaptırılcak mutfağa geldim bakayım bi yerden başlıycam
tamam canım eline sağlık. ortalama haftalık hedeflerimiz tabi oluyor ama aylık hedef çok etkili oluyor. ondan dedim.Yarın hedef listesini düzenleyeceğim insAllah tamamdır canım
Elhamdülillah, regl geldi hey heylerim tepemdenasılsın canım?
çok şükür canım iyiyim. yavaştan diyete başladım ben de. biraz verdim iyi oldu. devam Allahın izniyleElhamdülillah, regl geldi hey heylerim tepemde
Sen nasilsin![]()
inşallah iyi olur kuzucuk. geçmiş olsun canım.İyi akşamlar arkadaşlar, 2-3 gecedir gece uykum yok, Allahtan eşim iki gündür evdeydi, bebeğe biraz baktı da bir iki saat uyudum .
Sebebi de , oğlum hastalandı. Çok kötü öksürüyor, hapşırıyor, burnu akıyor. Hırıltısı var, Boğaz akıntısı var. Çok halsiz, iştahsız, keyfi yok. Kucaktan inmek istemiyor hiç. Belim kolum ağrıyor artık. Kucağımda uyumak istiyor.Yatağına koyacağım anda çığlık atıyor , gece gündüz farketmiyor.
Yarın doktora götüreceğim ama sabaha kadar ne yapabilirim onu iyi edebilmek için?
Onu böyle görünce çok üzülüyorum.
Bu süreçte diyet falan yapamadım. Yemek saatlerim şaştı. Yemek yapamadım 2 gündür, dolapta buzluktaki yemeklerden çıkardım, eşim dışardan sipariş etti vs
Oğlum iyi olsun da devam ederim inşallah
gaz yapacak birşey mi yedin canım?İyi akşamlar ❤
Abur cubur değilde bugün akşam yemeğinde yediğim fazla geldi çok şiştim.
45 dk yürüyüş yaptım üstüne
Benim regl de 2 gün geçti. Normal değil, gününü pek şaşmazdı. İnşallah hamile değilimdir. Hiç hazır değilim![]()
gaz yapacak birşey mi yedin canım?
Haklsin cnm aylık hedef de iyi olur yarın ilk müsait olduğum anda hedef koyanları yazicam insAllahtamam canım eline sağlık. ortalama haftalık hedeflerimiz tabi oluyor ama aylık hedef çok etkili oluyor. ondan dedim.
bakalım ben de inşallah 80 olurum ocak sonuna![]()
Afiyet olsun canım güzel gözüktü bana menün09 0cak 2022
Kahvaltı 12.30
sucuklu omlet
peynir
2-3 yk peynirli avokadolu ezme
çilek reçelinin meyvesi (4 adet küçük)
1 köz kırmızı biber, 2 çeri domates
1,5 dilim ekşimaya ekmek
öğlen 15.30
biraz baharatlı tarhana cipsi
1 portakal
kahve
akşam 18.50
hamsi tava
marul havuç salatası
1 lokma helva
5-6 kaju, fındık falan
şimdi yeşil çay
yatana kadar 1,5 lt den fazla su
Çok geçmiş olsun canım vala zor çocukların hastalığı bende hala tam toparlayamadim çocuklarıİyi akşamlar arkadaşlar, 2-3 gecedir gece uykum yok, Allahtan eşim iki gündür evdeydi, bebeğe biraz baktı da bir iki saat uyudum .
Sebebi de , oğlum hastalandı. Çok kötü öksürüyor, hapşırıyor, burnu akıyor. Hırıltısı var, Boğaz akıntısı var. Çok halsiz, iştahsız, keyfi yok. Kucaktan inmek istemiyor hiç. Belim kolum ağrıyor artık. Kucağımda uyumak istiyor.Yatağına koyacağım anda çığlık atıyor , gece gündüz farketmiyor.
Yarın doktora götüreceğim ama sabaha kadar ne yapabilirim onu iyi edebilmek için?
Onu böyle görünce çok üzülüyorum.
Bu süreçte diyet falan yapamadım. Yemek saatlerim şaştı. Yemek yapamadım 2 gündür, dolapta buzluktaki yemeklerden çıkardım, eşim dışardan sipariş etti vs
Oğlum iyi olsun da devam ederim inşallah
Degildirsin insAllah ya olağan gecikmedr supheli durum oldu mu hiçBenim regl de 2 gün geçti. Normal değil, gününü pek şaşmazdı. İnşallah hamile değilimdir. Hiç hazır değilim![]()
İyi akşamlar ❤
Abur cubur değilde bugün akşam yemeğinde yediğim fazla geldi çok şiştim.
45 dk yürüyüş yaptım üstüne
Lahana bende bahadır yemiyorum dayanamam diye almadım bile bayadir afiyet olsun yarın daha hafif tutmaya çalış cnmLahana sarmıştım fulya ne biçim güzel olmuştu zor durdum durduğum an zaten şiştiğim andı
İnşallah canım teşekkür ederiminşallah iyi olur kuzucuk. geçmiş olsun canım.
Teşekkür ederim canım. Burnunu temizliyorum aspiratör ile. Geniz akıntısı var bence.Yavruya geçmiş olsun. İnşallah önemli bişey değildir otribebe var mı burnunu temiz tutmaya çalış.
Gecime inşallah öylesinedir![]()