Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye canım çok mu açsın rahatsız mısınKahvalti hazirlicam elim ayagim titriyor![]()
Sabah cok ac kalkinca boyle oluyo. Gecede duzgun uyutmadilarNiye canım çok mu açsın rahatsız mısın
Hım anladım canım iyi bilirim o duyguyu günün güzel geçer insAllahSabah cok ac kalkinca boyle oluyo. Gecede duzgun uyutmadilar
87.90’ım halaaNasılsınız +90 ın güzel hatunları?
Artı olan var mı? Ben öyleyim mesela
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
@asumanzeynep
@bengisu022
Fit mutlu anne
@Aktif Lora
@nisan34
@yst38
@KumsalveDeniz
LenaG
Levaiz
She-Raa
@aralik20
mesirmacunu
@Ruya
Efser
Cookiie
@MuMu85
Fazla tavır yapma yine de aranız açılmasınGünaydınn güzeller3 gün önce artı çıktım o günden beri bakmıyorum noluyo diye :) tartıma karşı tavırlıyım :)
Pil etkiler cnm yanlış tartar87.90’ım halaa
Tartımın pilini değiştiricem bir pil bitik uyarısı veriyor o etkilermi acaba kiloyu![]()
sorma canım ya , kayınvalidem geldi geçen gün, çok kilo aldım ben bi senin tartında tartılayım dedi, 80 kg çıktı, ooo dedi çok kilo almışım ben yaa , kadın gitti arkasından ben tartıldım 99 gördüm , kız dedim yaso allah seni bildiği gibi yapsın , bi veremedin, ama inceliyorum , kilodan gitmiyo aman ne bilim yaza toplarız Allah ömür verirse, var içimde öyle bişi :)Fazla tavır yapma yine de aranız açılmasın![]()
Ay gerçektenmi inşallah eksik değil fazla tartıyordurPil etkiler cnm yanlış tartar
Bugün bakamadımNasılsınız +90 ın güzel hatunları?
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
@asumanzeynep
@bengisu022
Fit mutlu anne
@Aktif Lora
@nisan34
@yst38
@KumsalveDeniz
LenaG
Levaiz
She-Raa
@aralik20
mesirmacunu
@Ruya
Efser
Cookiie
@MuMu85
Valla bilmiyorum tartılmadım. Yarın belli olacak.Nasılsınız +90 ın güzel hatunları?
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
@asumanzeynep
@bengisu022
Fit mutlu anne
@Aktif Lora
@nisan34
@yst38
@KumsalveDeniz
LenaG
Levaiz
She-Raa
@aralik20
mesirmacunu
@Ruya
Efser
Cookiie
@MuMu85
Tünaydınlar sevgili arkadaşlarım
Çok şükür artıda değilim ama eksi de değilim bu 2 gün biraz kasacağımNasılsınız +90 ın güzel hatunları?
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
@asumanzeynep
@bengisu022
Fit mutlu anne
@Aktif Lora
@nisan34
@yst38
@KumsalveDeniz
LenaG
Levaiz
She-Raa
@aralik20
mesirmacunu
@Ruya
Efser
Cookiie
@MuMu85
İncelme varsa yağdan gidiyordur cnm belki ben artık kilodan çok görüntüme bakıyorum yavaş yavaş silkelenelim ki yaza az da olsa hafiflemiş motive girelim cnmsorma canım ya , kayınvalidem geldi geçen gün, çok kilo aldım ben bi senin tartında tartılayım dedi, 80 kg çıktı, ooo dedi çok kilo almışım ben yaa , kadın gitti arkasından ben tartıldım 99 gördüm , kız dedim yaso allah seni bildiği gibi yapsın , bi veremedin, ama inceliyorum , kilodan gitmiyo aman ne bilim yaza toplarız Allah ömür verirse, var içimde öyle bişi :)
Hadi insAllah kısa zmnda degistir tartının pilini aradaki farkı öğrenelimAy gerçektenmi inşallah eksik değil fazla tartıyordurbugün alıyım hrmen bir pil
![]()
TünaydınNasılsınız +90 ın güzel hatunları?
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
@asumanzeynep
@bengisu022
Fit mutlu anne
@Aktif Lora
@nisan34
@yst38
@KumsalveDeniz
LenaG
Levaiz
She-Raa
@aralik20
mesirmacunu
@Ruya
Efser
Cookiie
@MuMu85
Benimde annem geliyor bana tartılıyor 72 73 çıksın kara kahır oluyor çok kilo almışım diyor. Birde kendime bakıyorumsorma canım ya , kayınvalidem geldi geçen gün, çok kilo aldım ben bi senin tartında tartılayım dedi, 80 kg çıktı, ooo dedi çok kilo almışım ben yaa , kadın gitti arkasından ben tartıldım 99 gördüm , kız dedim yaso allah seni bildiği gibi yapsın , bi veremedin, ama inceliyorum , kilodan gitmiyo aman ne bilim yaza toplarız Allah ömür verirse, var içimde öyle bişi :)