Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Fazla tavır yapma yine de aranız açılmasın 😘
sorma canım ya , kayınvalidem geldi geçen gün, çok kilo aldım ben bi senin tartında tartılayım dedi, 80 kg çıktı, ooo dedi çok kilo almışım ben yaa , kadın gitti arkasından ben tartıldım 99 gördüm , kız dedim yaso allah seni bildiği gibi yapsın , bi veremedin, ama inceliyorum , kilodan gitmiyo aman ne bilim yaza toplarız Allah ömür verirse, var içimde öyle bişi :)

sorma canım ya , kayınvalidem geldi geçen gün, çok kilo aldım ben bi senin tartında tartılayım dedi, 80 kg çıktı, ooo dedi çok kilo almışım ben yaa , kadın gitti arkasından ben tartıldım 99 gördüm , kız dedim yaso allah seni bildiği gibi yapsın , bi veremedin, ama inceliyorum , kilodan gitmiyo aman ne bilim yaza toplarız Allah ömür verirse, var içimde öyle bişi :)
İncelme varsa yağdan gidiyordur cnm belki ben artık kilodan çok görüntüme bakıyorum yavaş yavaş silkelenelim ki yaza az da olsa hafiflemiş motive girelim cnm
Ay gerçektenmi inşallah eksik değil fazla tartıyordur😬 bugün alıyım hrmen bir pil ☺️
Hadi insAllah kısa zmnda degistir tartının pilini aradaki farkı öğrenelim 🤭

Benimde annem geliyor bana tartılıyor 72 73 çıksın kara kahır oluyor çok kilo almışım diyor. Birde kendime bakıyorum :olamaz:

Back
X