Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım protein eklemezsen doymazsın. gün içinde yediklerin hep karbonhidrat. insülin, kan şekerin gün içinde hep yüksektir.
ne kadar fazla geldin?
Artı 2 😔😔😔
Protein şu an ancak yoğurt, süt,peynir ekleyebilirim. Bir de sabaha yumurta eklemeye çalışacağım

Selam kızlar anca oturabildim..
Umarım herkes iyidir..
Bugün misafirim vardı uğrayamadım .. Abarttım da abarttım bugün Resmen aştım :(
Napalım off günü sayıcam bugünü..

23.01 Menü

Sabah:
Pastırmalı yumurta bir parça
2 tam ceviz +bulama ( pekmezle yapılan bir çeşit köpük krema gibi bir tatlı )
2 küp patates kızarması +3 dilim havuç kızartması ( fırında )
çeyrekten az fazla simit
çay

Ara : Sade türk kahvesi + 2 narlı lokum

Ara : 1 elma + 2 dilim muz

Akşam :
1 servis kaşığı pilav +2 dilim et + salata + közlenmiş patlıcan ve biberden 1 kaşık + 2 yudum kola

Spor yok + su 1 ,5 lt falan fazla içemedim koşturmadan..

Günaydın ❤
Huzurlu haftalar ❄☃️

327be0a086bb66df4accb6ddaebb2614.webp

Amine Busra Amine Busra
60kiloyum 60kiloyum
74FRIDA 74FRIDA
asumanzeynep asumanzeynep
bengisu022 bengisu022
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
nisan34 nisan34
Mthn83 Mthn83
LenaG LenaG
Levaiz Levaiz
She-Raa She-Raa
aralik20 aralik20
mesirmacunu mesirmacunu
Ruya Ruya
Efser Efser
Cookiie Cookiie

Bi vitamin içerim ne alim bilmiyorum ki orası nasıl baya yağıyo burda Allah çıkmak zorunda bırakmasın.
Kekik demlerim kekik yağı damlatıyorum suya onu da içerim
Canım geçmiş olsun. Zencefil bal limon karışımı, nane limon ve meyveler iyi geliyor. İyi olmanın yolu c vitamininden geçiyor canım. Karda kışta hastaneye gitmek zor olabilir. Ama sağlık ocağı yürüme mesafesindeyse gitsen iyi olur aslında

Boğazımın acısı aşağı inmiş öksürünce boğazla göğüs arası yer acıyor.
Sesim kısılmış.
Geçmiş olsun 🙏 İlaçla 7 gün ilaçsız 1 hafta derdi büyükannem. Ama karanfil, tarçın, karabiber, ıhlamur,bal kaynatıp içmek baya iyi geliyor

Bi vitamin içerim ne alim bilmiyorum ki orası nasıl baya yağıyo burda Allah çıkmak zorunda bırakmasın.
Sürekli sıcak bitki çayın olsun işte, ben bu dönemleri zencefilsiz limonsuz geçiremiyorum🤷‍♀️ besin takviyeside evde ne varsa D vitamini, C vitamini, Çinko en baş bunlar sonrası için eczaneye sorabilirsin .....

Güneş açtı şimdi kar durdu. Kar topluyor deniyor ama ikindide yine yağar gibiii yok yani kar 3 gün sağlam yağsa şöyle tertemiz en az yarım metre 🙃 sonrasında bitse gitse süper olur 4. Gün bir saat kuvvetli lodos heryeri eritse istanbul ancak bunu kaldırır bence .....

Kalkıp evi süpürsem benden büyük yook

Back
X