Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür canım iyiyiz artık saolasinÇok geçmiş olsun canm şimdi nasılsınz
Kapanır kapanır canım 2 haftada bizimde kaynamaya başlamıştıHepinize çok teşekkür ederim. Yanımda oynarken dengesini kaybedip düştü. Kırık baya açık görünce çok korktum. Ama Dr kapanır dedi. Bilemiyorum emin olamadım. 2 hafta sonra kontrol![]()
Selamlar hanımlar
Diyet filan yalan oldu şubata 83 kg ile girdim.
Dün küçük oğlan yataktan düşüp köprücük kemiğini kırdı. Hergun yeni bir imtihan. Yarın hayra çıksın inşallah
Yorgun kuzum sen nasılsın
çok çok geçmiş olsunİyi geceler kızlar, bugünlerde gelemiyorum. Bebeğim ve ben hastayız. Eşimin memleketine gitmiştik, kayınbabam ve görümcem hastaydı. Bir de üstüne soğukta dışarda gezdik. Yavrum iki gündür kıvranıyor . Uyku vs yok. Dr orta kulak iltihabı dedi, ayrıca üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş. Ben de üst solunum yolu enfeksiyonu. Birkaç güne geçer inşallah. Geçince döner, kaldığım yerden devam ederim inşallah
Ben tartılmayı bile unutmuşum evde koli yapıyoruz. Yeni evi hâlâ bulamadık ama toplanıyoruzMutlu haftasonları ❤
Gelemedim bu ara okumalarım iş güç oruçken diyet yapamadım.
Sizler nasılsınız?
Eki Görüntüle 3001214
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
Fit mutlu anne
nisan34
Mthn83
LenaG
Levaiz
She-Raa
mesirmacunu
Ruya
Efser
Cookiie
Süper eksi cnm tebriklerPazartesiden beri bozmadan gittim şükür ödemimi attım
Pazartesi 87.70
Bugün 85.25
Fark 2.45 kg
Saol cnm idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ondan kotuydum bira iyiyim artık şükürFit mutlu anne
Mthn83
60kiloyum
kızlar neyiniz var tam geçmişi okuyamadım canlar , çok çok geçmiş olsun Allah'tan acil şifalar diliyorum hepinizekolaylıkla atlayın inşallah
![]()
Sağlık olsun da halledersin insAllah can yediklerine biraz biraz dikkat et artık istersenTok tartıldım 85 e doğru yol alıyorumevde olmak yaramadı
Allah feraha erdirsin. İsmini soylersen ismen dua edeyim sanaBen tartılmayı bile unutmuşum evde koli yapıyoruz. Yeni evi hâlâ bulamadık ama toplanıyoruzKorkarım yine son dakika beğenmediğim bir eve geçeceğiz bu gidişle.
Bu aralar ciddi maddi sıkıntılarımız var hiç keyfim yok diyet miyet hak getire anca makarna,ekmek,peynir![]()
Teşekkür ederim. İki gün önceye göre çok daha iyi şükür. İlaçlarını düzenle veriyorum, bir iki güne daha iyi olur inşallahShe-Raa geçmiş olsun canım çocuk nasıl oldu?
Allah yardımcınız olsunBen tartılmayı bile unutmuşum evde koli yapıyoruz. Yeni evi hâlâ bulamadık ama toplanıyoruzKorkarım yine son dakika beğenmediğim bir eve geçeceğiz bu gidişle.
Bu aralar ciddi maddi sıkıntılarımız var hiç keyfim yok diyet miyet hak getire anca makarna,ekmek,peynir![]()
Teşekkür ederim canım, ben de seni tebrik ederim, süper eksiMutlu hafta sonları arkadaşlar
Geçen hafta 98.2
bu hafta 94.9
Geçen cumartesi adetimin ilk günüydü baya bi şiştim ödemler gitti. Bu hafta dikkatli ve ölçülü yedim zaten 3 gün miğrenden yattım yemek bile yapamadım. Bu ay sonuna 94 olsam diyordum ama hedefi 93 yapam bari
She-Raa Allah şifa versin arkadaşım